Избор на телефон

• 430 967
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 5 580
Здравейте, дали сред вас има някой, който вчера си е пре-орднъл (ама че дума) новия iphone от сайта на Yettel, че имам въпрос?

Няма такава дума в българския език. Явно в днешно време е сложно да се попита на български, дали някой е поръчал предварително (пре-орднъл).

# 5 581
  • На изток от Ада
Здравейте, дали сред вас има някой, който вчера си е пре-орднъл (ама че дума) новия iphone от сайта на Yettel, че имам въпрос?

Няма такава дума в българския език. Явно в днешно време е сложно да се попита на български, дали някой е поръчал предварително (пре-орднъл).
Ми друго си е да сме модерни! Предварително поръчал е демоде , но пре- орднъл е топ ...

# 5 582
  • Варна
Не е ли pre-order?

# 5 583
А от къде е най-добре да се купи айфон? Днес минах през istyle и за запълнени всички бройки за предварителна продажба. И се чудя сега дали да чакам два месеца или да купя от другаде.

# 5 584
Извинявам се за начина по който се изразих. Надявах се, че ще усетите иронията.

# 5 585
А от къде е най-добре да се купи айфон? Днес минах през istyle и за запълнени всички бройки за предварителна продажба. И се чудя сега дали да чакам два месеца или да купя от другаде.
Май миналата година казаха, че Зора са нямали такъв проблем.

# 5 586
  • Варна
Здравейте, искаме да закупим на детето - 12г. телефон от 250 до 300лв. Спрели сме се на Samsung Galaxy A14 4G, заради цената и ви моля за мнение. Приемам и други варианти.

# 5 587
За Самсунг нямам наблюдения, но може да погледнете и Моторолите в този клас. Двете ми деца от лятото са с различни модели на марката и сме доволни. Деветгодишният е с почти изцяло изчерпания, идиотоустойчив Дефи на цена малко над бюджета Ви, щерката (13г)  е с g13  за 239 лева. Гледали сме паметта да  минимум 64 ГБ и батерията - 5000 Ампера. Камерите също не са лоши на двата телефона. Има и други опции, гледайте и сравнявайте това, което на вас ви е важно. Играят игри на телефоните - Майнкрафт, Роблокс, Броул Старс и други... нямат проблем и с игрите.

# 5 588
Здравейте, искаме да закупим на детето - 12г. телефон от 250 до 300лв. Спрели сме се на Samsung Galaxy A14 4G, заради цената и ви моля за мнение. Приемам и други варианти.

Този Самсунг не е добър избор за дете, защото е с остарял и слаб SoC, а децата обичат разни игри да играят, та е желателно апаратът да е производителен, примерно Oppo A77. Този модел е водоустойчив, което е приятен плюс, имайки предвид, че ще се ползва от дете.

Последна редакция: нд, 17 сеп 2023, 18:31 от BM21

# 5 589
  • Варна
Този Самсунг не е добър избор за дете, защото е с остарял и слаб SoC, а децата обичат разни игри да играят, та е желателно апаратът да е производителен, примерно Oppo A77. Този модел е водоустойчив, което е приятен плюс, имайки предвид, че ще се ползва от дете.
А какво бихте препоръчали?

# 5 590
  • На изток от Ада
има предложение,  Oppo A77

# 5 591

Както по-горе съм написал Oppo A77:

Бранд на корпорация BBK, в която влизат още OnePlus, Vivo, Realme. Като цяло от опит мога да кажа, че софтуерът им е чудесен, рядко има бъгове. От тази корпорация дойдоха много иновации в последните години, като сензорът за пръстов отпечатък под дисплея, излизащите механически камери,

батерията съставена от 2 едновременно зареждащи се модула с цел да се съкрати времето за зареждане два пъти без това съвсем да повлияе на ресурса ѝ, както и първият разтягащ се смартфон. Като цяло огромна и иновативна корпорация, чиито брандове у нас не са особено известни.

Последна редакция: пн, 18 сеп 2023, 18:17 от BM21

# 5 592
От една седмица съм с новия си телефон - Xiaomi 12 lite  и съм много доволна. засега е супер бърз, супер красив, много добър дисплей и прави много хубави снимки. Нямам от какво да се оплача - това е моят телефон.

Какъв е бил предишният ви телефон?
Интересува ме камерата най-вече на този телефон.

# 5 593
Здравейте,

Някой с мнение и/или преки впечатления за следния телефон:

https://ardes.bg/product/asus-zenfone-10-8gb-256gb-midnight-blac … 0m1-m00090-337056

Достоен конкурент ли е на Самсунг в този ценови диапазон?

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 16:13 от Анонимен

# 5 594
Здравейте! Моля за съвет относно няколко модела, които заглеждам - Моторола g32, g72, Самсунг а34, а54. Памет 8(12)/256. Знам, че са в доста голям ценови диапазон, затова искам да взема максимално доброто съотношение цена/качество (ако може евтино и хубаво Simple Smile). Ползвам телефона за Интернет, разговори, снимки, видеа (нищо специално).

Общи условия

Активация на акаунт