Избор на телефон

• 430 959
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 5 595
Motorola g 72 128 GB RAM купих за подарък през март. Използва се за същите неща, плюс игри. Много е доволен младежа.

# 5 596
Здравейте! Моля за съвет относно няколко модела, които заглеждам - Моторола g32, g72, Самсунг а34, а54. Памет 8(12)/256. Знам, че са в доста голям ценови диапазон, затова искам да взема максимално доброто съотношение цена/качество (ако може евтино и хубаво Simple Smile). Ползвам телефона за Интернет, разговори, снимки, видеа (нищо специално).

Ако не Ви се дават много пари за телефон, смело взимайте Motorola Moto G72. Като гледам този апарат е най-доброто съотношение между цена и характеристики сред изброените. Samsung Galaxy A54 също не е лош, значително по-производителен е, софтуерната поддръжка при него е много по-дълга, но в крайна сметка Вие си преценявате, дали да дадете над 250лв отгоре, заради тези предимства.
Относно камерите - вижте ревюта, в които са демонстрирани фото възможностите на моделите към които проявявате интерес, и си направете лични изводи.
Замислете се, дали този хардуерен и софтуерен запас са Ви необходими? Ако го ползвате интензивно и изчерпвате ресурса на батерията за 1-2 години, или често Ви се случва да ги чупите, то голям смисъл от този запас няма.

# 5 597
Благодаря за отговорите! Да, не ми се дават много пари и никога не съм робувала на марки. Досега си карах с Хуауей и пак щях да си взема такъв, но заради липсата на Гугъл плей, се налага да сменя марката. Важна ми е паметта в рамките на разумното (нито да е нищожна, нито прекомерна). А, относно батерията, доста го ползвам и синът ми също гледа разни неща на него, та е важна. Последно, Моторола или Самсунг е по-близък като разположение на менюто до Хиауей? Не знам доколко наистина Самсунг са много по-добри от останалите или просто се наложиха и стана малко въпрос на тенденция, мода...

# 5 598
  • На изток от Ада
Имах 2 Huawei,и после Самсунг,ми не му свикнах и това е.. да не говорим колко бързо се радвали 2пъти за 1г и 1м

# 5 599
  • BG-DE
При абсолютно всяка марка човек може да попадне на дефектна бройка. Щом не ви се дават пари вземете Моторола, за мен Самсунг е много добра марка но не знам дали и в най-ниския ценови клас, иначе А54 е много добър.

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 22:10 от Menerva

# 5 600
  • На изток от Ада
Мда моят Самсунг беше евтин А22

# 5 601
Последно, Моторола или Самсунг е по-близък като разположение на менюто до Хиауей? Не знам доколко наистина Самсунг са много по-добри от останалите или просто се наложиха и стана малко въпрос на тенденция, мода...

Добри са флагманите им като фото възможности. При бюджетните устройства не бих казал, че се открояват особено.
Най-просто устроен е софтуерът на Motorola. Huawei и Samsung своеобразни UI.

# 5 602
  • в 1001-та нощ
Здравейте! Моля за съвет относно няколко модела, които заглеждам - Моторола g32, g72, Самсунг а34, а54. Памет 8(12)/256. Знам, че са в доста голям ценови диапазон, затова искам да взема максимално доброто съотношение цена/качество (ако може евтино и хубаво Simple Smile). Ползвам телефона за Интернет, разговори, снимки, видеа (нищо специално).

A54 👌

# 5 603
  • до най-прекрасния мъж
Минах от Самсунг на Моторола (друг е въпросът,  че ми се падна дефектна бройка и замина още в първата си седмица на ремонт), но впечатлението ми за Моторола е отлично. За много по-малко пари предлагат много повече. Три месеца ползвах един А13, който не че беше лош, но определено нито качеството на снимките, нито екстрите можеха да се сравнят с Моторолата. А13-то го удавих, не беше зле, но за него дадох  360 лв, а Моторолата е 320 лв и определено прави по-добри снимки и има повече екстри. Най-малкото, че има 8GB RAM, срещу 4 на Самсунга. Моделът на Моторолата е G23, предполагам, че G32 и G72 ще са още по-добри. Наскоро излезе и G32 с 256 GB памет за под 400 лв.

# 5 604
Здравейте,

Някой с мнение и/или преки впечатления за следния телефон:

https://ardes.bg/product/asus-zenfone-10-8gb-256gb-midnight-blac … 0m1-m00090-337056

Достоен конкурент ли е на Самсунг в този ценови диапазон?
Имала съм Asus Zenfone Selfie, уникален телефон, ползвах го три години и не мръдна, даже му бях купила още една батерия.
За този ценови диапазон  - iphone 15.
Имам Samsung s23 от скоро и ми се плаче колко лагва постоянно. Съжелявам, че минах от ios на android.

# 5 605
Здравейте. Не знам дали въпросът ми е за тук, но все пак да го задам Simple Smile Аз в крайна сметка купих Моторола г72. Всичко добре, настроих го, прехвърлих си нещата от стария, но! Нали съм технически инвалид, не намирам от къде в менюто мога да изключвам звука и да го слагам на вибрация при нужда. Може ли някой да ми помогне, как става това? Simple Smile

# 5 606
  • sf
И аз съм същия телефон. Не намерих опция само за вибрация, но не съм й търсила много. Ползвам функция Не безпокойте от бързото меню.

# 5 607
Да, и аз я намерих, но понякога не искам чак да не получавам никакви известия, а просто да не ми дрънка. Не мисля,че има вариант да няма тази функция. Да изчакаме някой друг да се включи с помощ Simple Smile

# 5 608
Аз съм с моторола по-стар модел - ползвам бутоните за увеличаване/намаляване на звука, отгоре натискам на нотата и оттам се включва вибрация и тотално без звук.

# 5 609
Стана. Много благодаря! 😀

Общи условия

Активация на акаунт