Избор на телефон

• 430 899
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 5 565
Аз от моторола Edge 40 се насочих към Edge 40 Neo, пишат че препоръчителната цена за България е 649 лева, но в момента единствено го намирам в Технополис за 699.
Някой да го е срещал другаде? Иначе е чисто нов телефон де, буквално пари, а този синият цвяът на корпуса много ми допада.

# 5 566
  • BG-DE
Ами пуснете го в пазарувай и проверете какви са цените.

# 5 567
Най-после излязоха Айфон 15, и като гледам цените (в Технополис, например), чистата 15 е само с около 100 лв. по-скъпа от 14, която си взех преди 2 месеца. Не знам дали да ме е яд, но каквото - такова 😃
Който се сдобие с 15-ка, нека сподели впечатления и основни разлики. Четох спецификациите, но нищо не разбрах 😃

# 5 568
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
А от тази сайт всички телефони ли са фалшиви и в крайна сметка се развалят след месеци? Имах зарядно закупено от сайта заедно с телефона и се оказа фалшиво. Преди няколко месеца поръчах телефона от Емаг и мислех, че го вземам от там, на когато дойде бележката беше от този сайт, не от Емаг. В интернет проверих и номера на телефона е се оказа оригинален
Кой сайт визирате, че не разбрах?

# 5 569
Става въпрос за BuyBest. Поръчах телефон от Емаг, а дойде от този сайт BuyBest

# 5 570
Не сте чели ...в сайта на Емаг ясно пише кой продава нещото, дали е самият Емаг, дали е външен търговец.
Нищо странно няма.

# 5 571
  • Somewhere far away
От една седмица съм с новия си телефон - Xiaomi 12 lite  и съм много доволна. засега е супер бърз, супер красив, много добър дисплей и прави много хубави снимки. Нямам от какво да се оплача - това е моят телефон.

# 5 572
  • BG-DE
Честито, със здраве да си го ползваш 😊

# 5 573
Честито и безаварийно и от мен. Последно престраши ли се да го вземеш от олх, или..?

# 5 574
  • На изток от Ада
Аз пък се чудя вече на часовника Самсунг watch 4. Нещо се изтрило приложението . Теглих,нулирайте настройките, няколко пъти нулирам покрай ремонта на Самсунг телефон....
Нулирах ми не мога да се свържа..

# 5 575
А някой с отзиви за Xiaomi Poco F5?

# 5 576
  • Somewhere far away
Честито и безаварийно и от мен. Последно престраши ли се да го вземеш от олх, или..?
не, не ми се рискуваше. взех го от Сити тел, на много добра цена.

# 5 577
Здравейте, дали сред вас има някой, който вчера си е пре-орднъл (ама че дума) новия iphone от сайта на Yettel, че имам въпрос?

# 5 578
  • София
Най-после излязоха Айфон 15, и като гледам цените (в Технополис, например), чистата 15 е само с около 100 лв. по-скъпа от 14, която си взех преди 2 месеца. Не знам дали да ме е яд, но каквото - такова 😃
Който се сдобие с 15-ка, нека сподели впечатления и основни разлики. Четох спецификациите, но нищо не разбрах 😃
Мисля, че само камерата е с малко подобрени опции и дисплея (яркост). Процесорът е абсолютно същият. Няма за какво да съжалявате.
При 15 про е новият процесор, 15 про макс е вече с малко по-значителни подобрения.

# 5 579
  • Варна
Става въпрос за BuyBest. Поръчах телефон от Емаг, а дойде от този сайт BuyBest
Не са фалшиви телефоните, разбира се. Кой е писал, че са фалшиви??? Случват се дефектни, както навсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт