Избор на телефон

• 430 916
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 5 550
  • Мадрид / София
В линковете е обяснено как.
Не ги ли прочете?
Аха, по ИМЕИ. За това не се бях сетила.

# 5 551
Практика за заключване на телефони има само vivacom.
Поне това чета от групите в фейса.

# 5 552
Нямам идея, но се виждаха в Гугъл профила, докато бях с Моторолата, а сега ги няма. Реално ми обясниха, че всичко отива директно там, няма Галерия, както има Самсунг, например. Снимаш и ги гледаш в Гугъл профила.
Това не е вярно. Има Гугъл галерия, но ако не си разрешил да се синхронизират с облачната услуга на същата тази Гугъл галерия, си остават запаметени единствено на паметта на устройството. Просто самото приложение, през което се преглеждат снимките е гугълско, а не лично на Моторола, както е при Самсунг.

# 5 553
  • до най-прекрасния мъж
Благодаря за пояснението, значи са безвъзвратно загубени. Жалко, отидоха ни снимките от семейната ваканция. Консултантът в Технополис ми каза, че всичко минава през Гугъл. А аз реално ползвах телефона за седмица и не успях да го разуча добре. Като го взема от ремонт, живот и здраве, ще го разгледам подробно. Това ми е първа Моторола и не съм наясно.

# 5 554
  • На изток от Ада
Малко извън темата, но ...
Имам нов телефон от 2м. Имах Самсунг А22 и часовник на Самсунг  watch 4. ..
С др марка телефон съм,но часовника уж го ползвам... Обаче от седмица или две не се сдвояват . Спрях/пуснах бутут нищо . Раздвоих часовника и го сдвоих пак нищо. И двете устройства са наблизо. Понякога се оправя ...

# 5 555
  • Мадрид / София
Виж дали не трябва да се актуализира софтуера

# 5 556
Samsung Galaxy A52s е с по-бърз, производителен и енергийно ефективен чипсет, също с по-голям сензор на основната камера, но няма телефото камера.

Ако не снимаш със zoom много - заслужава си на 100%. Galaxy A72 има и телефото камера, с това превъзхожда телефоните от серията Galaxy A52.
.       Защо нещото от Samsung да е важно има х три модела , ами тъпи са си , един самосвал пари за боклук е ужжжас , нещо истинско има ли ?

# 5 557
  • София
iPhone 15 Pro Max тази година започва от 256GB и струва €1449, т.е. - в БГ лева над 3 000 лв. за 256 ГБ, който е с най-ниската възможна памет. Цената в САЩ е 1 200 долара, т.е. - 2 160 лв.

А някой тука дюдюкаше, уаукаше. възмущаваше се, НЕ вярваше.....
Още николко дни (по-точно от 15.-09) и ще станат кристално ясни цените в БГ на всеки от новите модели Simple Smile

https://digital.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BA%D0%BE-%D1%89%D0%B5-% … phone-15-pro-max/

# 5 558
Феновете на ябълките да налазват, аз в момента съм с хуавей,но ще сменям с друга марка, хуавей след 2-3 години отново, когато отвеят всички

# 5 559
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Мнение за този сайт или препоръчайте? Държа на коректност, а не да ми се правят на интересни при проблем.

# 5 560
  • Варна
Обсъждан е многократно. Има отзиви, че контактът е труден, особено ако се налага рекламация. Иначе доставката е бърза.

# 5 561
Като клонинг на BestBuy e 🙈.

# 5 562
  • София
Мнение за този сайт или препоръчайте? Държа на коректност, а не да ми се правят на интересни при проблем.

Какво да Ви кажа, не бих купила пак от тях. Едно Xiomi 3 пъти ми го държаха на ремонт по 28 дни и накрая го върнаха с документ  тест, че всичко му е ок. Телефона забива и не ме чуват отсреща . Добре са запознати и си опичат нещата.Жалвах се и до КЗП, но  и те не помогнаха, посъветваха ме за съд представете си🥺. Купих си нов телефон и тоя си седи, то ми е неудобно и да го продам...

# 5 563
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Много ви благодаря. Явно ще вземам пак от Ардес. По-висока е цената, но проблеми при тях относно сервиза нямам. Имах случай преди няколко години да ми върнат директно парите. Нямам спомен какъв беше проблема. Много се разочаровах защото не бях подготвена, а си харесвах телефона. Върнаха ми директно 300лв и аз останах безмлъвна. 😊

# 5 564
А от тази сайт всички телефони ли са фалшиви и в крайна сметка се развалят след месеци? Имах зарядно закупено от сайта заедно с телефона и се оказа фалшиво. Преди няколко месеца поръчах телефона от Емаг и мислех, че го вземам от там, на когато дойде бележката беше от този сайт, не от Емаг. В интернет проверих и номера на телефона е се оказа оригинален

Общи условия

Активация на акаунт