Избор на телефон

• 430 857
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 5 655
Здравейте, някой от Вас да е със Самсунг флип 5 или поне да има преки наблюдения над него ???
Аз ползвам Fold 5 от 2 месеца, хубав е телефона, но навън и в движение го ползвам само затворен и външния екран не е чак толкова удобен колкото на стандартен телефон свиква се ама е тесничък, пък другия екран е огромен като таблет. Чакам новия айфон още ги няма налични. Съответно на Flip 5 трябва постоянно да ползваш основния екран и навън, а те са доста чувствителни на надрасквания от нокти и т.н. Малко са неустойчиви в това отношение трябва повече да се пазят, именно заради това реших да пробвам  Фолд, за да мога поне да го ползвам и затворен.

# 5 656
Здравейте, някой от Вас да е със Самсунг флип 5 или поне да има преки наблюдения над него ???
Аз ползвам Fold 5 от 2 месеца, хубав е телефона, но навън и в движение го ползвам само затворен и външния екран не е чак толкова удобен колкото на стандартен телефон свиква се ама е тесничък, пък другия екран е огромен като таблет. Чакам новия айфон още ги няма налични. Съответно на Flip 5 трябва постоянно да ползваш основния екран и навън, а те са доста чувствителни на надрасквания от нокти и т.н. Малко са неустойчиви в това отношение трябва повече да се пазят, именно заради това реших да пробвам  Фолд, за да мога поне да го ползвам и затворен.
Супер благодаря за мнението. Ако си свикнал/а от както се помниш с флагмански Самсунг,особено ако обичаш и да се снимаш или просто да снимаш Айфона ще ти иде да го треснеш в земята . Направих този преход преди година от Самсунг към Айфон 13про , съвсем скоро го смених с 15 про,батерията е Ок,но с камерата не се свиква…

# 5 657
Бих казал, че е точно обратното.

# 5 658
  • до най-прекрасния мъж
Наскоро ми излизаха във ФБ поредица от клипове за сравнение на Айфон и Самсунг по отношение на камерата. Във високия клас определено флагманите на Самсунг са в пъти по-добри от телефоните на Епъл. Може би ако си сравнява със среден или нисък клас на Самсунг, Айфон би бил по-добър. Но като цяло Самсунг в ниския клас не предлагат кой знае какви камери. Една Моторола определено предлага по-добра камера и повече екстри за същите пари в ниския клас.

# 5 659
Здравейте, смартфонбг.ком дали са сигурни? Видях айфон 14ка за 1 400лв, но ме притеснява дали е реален сайт или са измамници 😁

# 5 660
Да и аз твърдя че камерите на S23 ultra и Z fold 5 са по-добри от на последния използван от мен iphone 14 pro max. По-ярки и детайлни са снимките от самсунгите, но айфона ми е по-пъргав и устойчив за работа там никога нищо не бъгва и батерията на pro max моделите е изключително издръжлива карат по ден и половина, а самсунгите едвам изкарват целия ден от 8-12 вечерта. И двете марки имат плюсове и минуси общо взето.

# 5 661
  • Sofia
Здравейте, кой смартфон на Samsung бихте ми препоръчали, при бюджет от около 1000, +/–?
Изискването е да има хубава камера и да е подходящ за работа с различни приложения. В общи линии, стандартни неща.
Има ли модел в този ценови диапазон, който да се води наистина успешен?

# 5 662
  • Мадрид / София
Има едни на Гугъл дето им хвалят камерите - Pixel 7 pro  или Puxel 8 pro, но не са евтини. Аз лично не ги знам, не съм ги пробвала.

# 5 663
  • Sofia
Мерси! Важно е телефонът да е читав, подходящ за бизнес работа. Камерата е хубаво да е добра, но не е необходимо да е чак нещо уникално. Simple Smile
Телефонът не е за мен. Човекът, за когото е, няма да иска да даде много повече от 1000 лв.

# 5 664
Здравейте, смартфонбг.ком дали са сигурни? Видях айфон 14ка за 1 400лв, но ме притеснява дали е реален сайт или са измамници 😁

Поръчвал съм от тях, всичко беше точно от тяхна страна.

# 5 665
На мен са ми много странни тези сравнения на камерите, разбирам да се ползват за нещо професионално. Но в 99.9% от случаите се правят снимки за социалните медии, които орязват брутално качеството на снимките и е напълно нормално, няма как да качват снимки от по 10мб , ще ги сведат до 200-300кб ...

# 5 666
Piole , blue.angle момичета нали точно това казвам и аз 😍 камерите на флагманите на Самсунг са по -добри от тези на Айфон и точно за това казвам ,че много трудно и почти не се свиква с тази на Айфон.

# 5 667
  • Мадрид / София
Някой има ли Vivo v23 5g? Какви са впечатленията?

# 5 668
Някой има ли Vivo v23 5g? Какви са впечатленията?

Малко вероятно, у нас са слабо разпространени.
Имал съм досег до други модели на Vivo и ми направи впечатление, че тяхната Funtouch OS е по-доработена и функционална, от да речем ColorOS, пък и на фона на повечето конкурентни UI. Сериозни бъгове не са ми се набивали на око.
Vivo обичайно в съотношение цена-характеристики отстъпва на повечето конкуренти, защото докато при тях, примерно корпусите са пластмасови в този ценови диапазон, често само с един микрофон, при Vivo конкретно този модел рамките са метални, има си 2 микрофона, гръбчето е стъклено. По платките често се наблюдава защитен компаунд, на конекторите присъстват уплътнения защитаващи ги от попадане на влага. По-високата им стойност е свързана с подобни слабо забележими детайли. Това е и причината Vivo у нас да не е популярен, но апаратите им, дори и в този не особено висок ценови диапазон са изпълнени качествено.

# 5 669
  • Мадрид / София
Днес го разглеждах на живо и като външност ми допада, но от ревюта се оказва, че е по-бавен от айфон 13, с такъв беше сравнен в ревюто и снимките са малко по-тъмни. Иначе в ръката усещането е приятно.

Общи условия

Активация на акаунт