Избор на телефон

• 430 655
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 5 715
Моля кажете някой читав телефон ,до 200 лева ако има де,но да има поне 4 джи а може и 5 джи,искам да имам вайбър и телеграм на компа а без телефон не се получава разбира се ? ама и телефона да е нов тоя до 200 лева , и да е с андроид и да му работи плей сторе магазина.защото някой телефони им беше спрян достъпа .мерси

teta75 добре Ви е посъветвала. Моторолите не са натоварени с тежки UI, което е плюс при евтините и хардуерно слаби устройства. Най-добре вземете Motorola Moto G13, той е по-производителен, по-свеж модел от 2023, ще го поддържат софтуерно по-дълго, по-съвременен вид с по-малки рамки, по-добри камери, по-голяма батерия, като цяло отличен телефон за цената си.

Последна редакция: пн, 23 окт 2023, 22:55 от BM21

# 5 716
И е 128 гб, а Е22 е 64 мв...Grinning

# 5 717
Дочаках и си взех Motorola Edge 40 Neo, цвят caneel bay. за сега ми харесва телефончето

Привет, и аз го заглеждам. Моторолите за мен са железарки, нямам оплаквания. Колко държи батерията? Нещо, с което те е изненадало приятно или пък не?

За батерията не мога да ти кажа, последно я заредих в събота и днес беше на 47%, но аз не ползвам телефона активно, не съм геймър и не скролвам нон стоп на него.
Относно камерата: Сравних я с предишния ми телефон - huawei mate 20 lite, ами моторолата дава малко по-ясни изображения, с малко повече детайли да кажем, но пък обема на снимките е по-малък, което говори че тези 50 мегапиксела не са реални, ами са комбинация 4:1 на пикселите (примерно в камерите от 200мп там са 16:1 или 8:1)

Все пак телефона е на няма и седмица, тепърва ще трупам впечатления.До сега нямам неприятни впечатления, дано и да нямам.

# 5 718
bulgari_bs, ако може да дадеш мнение за батерия, камера, звук на новият ти iphone 15
Също и от теб би ми било интересно да споделиш дали динамичния остров е удобен и дали пречи когато се гледа видео или филм от youtube
Динамичния остров става черен с цялата област там и не се вижда.

# 5 719
Купете си Самсунг да Ви е мирна главата.
Чиста 12-ка на няма и година вече се зарежда 2 пъти на ден, без много ръчкане. ММ е крайно недоволен от този телефон.
Вярвам ти. Още като нов ми направи впечатление кекавата батерия. От 1г и 2м го ползвам и всяка настройка е на някакъв икономичен режим, тъмни теми навсякъде да изкара ден/ден и половина без много ръчкане...

А някой с Galaxy S23, S23 plus? 🙂 Леки ли са, недостатъци?

# 5 720
Купете си Самсунг да Ви е мирна главата.
Чиста 12-ка на няма и година вече се зарежда 2 пъти на ден, без много ръчкане. ММ е крайно недоволен от този телефон.
Вярвам ти. Още като нов ми направи впечатление кекавата батерия. От 1г и 2м го ползвам и всяка настройка е на някакъв икономичен режим, тъмни теми навсякъде да изкара ден/ден и половина без много ръчкане...

А някой с Galaxy S23, S23 plus? 🙂 Леки ли са, недостатъци?
Със сигурност са по-удобни за ползване от zFold5 Joy

# 5 721
Не,няма да стане. Моят мъж категорично отказва Самсунг. Така,че ще моля пак за предложения... Добра камера,добра батерия, сензор за близост да работи😂😂😂😂😂,социални мрежи,вайбър, ютуб и сърфиране.... Предварително благодаря на отзовалите се..  От няколко дни само ревюта гледам и съвсем се омотах...Досега ползваше Редми ноут 8 плюс и беше мега доволен,но почна дасе рестартира често🙃
(Дори намерих Realme GT Neo 2 за 700 лв и си мисля дали да не е такъв).

# 5 722
bulgari_bs, ако може да дадеш мнение за батерия, камера, звук на новият ти iphone 15
Също и от теб би ми било интересно да споделиш дали динамичния остров е удобен и дали пречи когато се гледа видео или филм от youtube
Динамичния остров става черен с цялата област там и не се вижда.

Здравей!За сега съм доволна.Звук по-добър от на моята 11-ка определено. Удобен ми е този остров 😄. С него и без ми е все тази де ама ,има си предимствата.

Сега за батерията според мен е ок. Издържа ми над 24ч за сега.Като аз съм човек,който активно позлва телефона.  Най- малката е ,като капацитет от другите,но мисля че добре се справя.
Не взех плюс версията,защото ми идваше голям самият телефон. А вече про серията-по скъпи.Колебаех се за 14 -ка чиста.Но добре ,че отидох на място .Определено 15-ката повече ме грабна.

До колкото четох е с чип на 14-про и камерата също.Пък и 1 г допълнителен ъпдейт 😄.
Батерията я изчаках да падне,после си я заредих нацяло.Сега общо взето почти до пълен капацитет. Не винаги до 100%. За няколко дни ползване му давам 6.Дано е така и в бъдеще 😀.

Сега му търся,качествени протектори 😄.

# 5 723
Идвам с чуденка. Нокия среден клас или Моторола g 54. Важни са ми устойчивост на изтърване, случайно намокряне, издръжливост на батерията, памет. Желателно е да прави и прилични снимки при изкуствено осветление или по-слабо такова, но не ми е най-важният фактор. Не обичам да сменям телефони, до сега съм била (от 2005) само с Нокия. В момента двете деца са с Моторола - Дефи и Моторола g13 и впечатленията са ми много добри, за разлика от по-ниския клас на Нокия - g11 и  g21. Бюджет до - 500 лева горе-долу.
Загледала съм този, но бих се разгледала и предложения за Нокия, които отговарят на условията ми. Не ми се иска след година да сменям пак, защото забива или му се е случила авария (изтърван, намокрен, а в това отношение дори ниският клас Нокии са железни).
https://www.technopolis.bg/bg/Smartfoni-i-mobilni-telefoni/Smart … GrdEaAqQvEALw_wcB

Последна редакция: пн, 30 окт 2023, 06:07 от Mama Ru

# 5 724
Идвам с чуденка. Нокия среден клас или Моторола g 54. Важни са ми устойчивост на изтърване, случайно намокряне, издръжливост на батерията, памет. Желателно е да прави и прилични снимки при изкуствено осветление или по-слабо такова, но не ми е най-важният фактор. Не обичам да сменям телефони, до сега съм била (от 2005) само с Нокия. В момента двете деца са с Моторола - Дефи и Моторола g13 и впечатленията са ми много добри, за разлика от по-ниския клас на Нокия - g11 и  g21. Бюджет до - 500 лева горе-долу.
Загледала съм този, но бих се разгледала и предложения за Нокия, които отговарят на условията ми. Не ми се иска след година да сменям пак, защото забива или му се е случила авария (изтърван, намокрен, а в това отношение дори ниският клас Нокии са железни).
https://www.technopolis.bg/bg/Smartfoni-i-mobilni-telefoni/Smart … GrdEaAqQvEALw_wcB

За парите си G54 не е лош, свеж модел е, батерията е голяма, но при изпускане със сигурност няма здравината на  Defy, пък и  Defy е водоустойчив, може да се потапя под вода, за разлика от G54.

Ако имате възможност да увеличите бюджета със 100-150лв отгоре, може да разгледате Google Pixel 6A. Обичайно софтуерната оптимизация на камерите им е една от най-добрите, водоустойчив е, стъклото е Corning Gorilla Glass 3, с най-бърза и дълга софтуерна поддръжка при Android телефоните 7 години срещу 3 при Nokia и Motorola. Като производителност също има потенциала да изкара дълго време, и значително превъзхожда G54 и в това отношение.

Последна редакция: пн, 30 окт 2023, 08:39 от BM21

# 5 725
  • в 1001-та нощ
Вземете си Samsung Galaxy A33 с хубав кейс 👌

# 5 726
Да се похваля след 1 месец чакане ми дойде айфона. Hug
Оказа се, че ако повече от 3 месеца не използваш айфон бекъпите с файлове и приложения от стария ти айфон изчезват, въпреки че си плащаш всеки месец iclouda.
Успях да върна снимките и контактите от лаптопа, явно там се бяха запаметили понеже и той е Mac, но доста време ми отне да настроя всичко и приложенията.
Иначе батерията е топ 2ри ден карам с нея, което при Самсунг е абсурдно.
Ако някой има интерес към Z Fold 5 да ми пише на лично.

# 5 727
Подаръци приемам. Simple Smile

# 5 728
  • На изток от Ада
Подаръци приемам. Simple Smile
подаръци всеки приема. Макар че и за подаръците вече има притенции..

# 5 729
Една от причините да се откажа от Гугъл Пиксел и да избера Моторола е точно в софтуерната подръжка.
Оказа се че при ъпдейта към Андроид 14 много телефони писел са сдали багажа, станали са тухлички. И от гугъл са препоръчали на клиентите им да си купят нови телефони.... но комент както се казва!

Общи условия

Активация на акаунт