Избор на телефон

• 428 008
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 5 760
  • На изток от Ада
И защо не желаете да се приложи актуалузацията?
място може да няма

# 5 761
А, има място.
Но след актуализация все се променя нещо по икони, екран и ми е тегаво да свиквам наново.

# 5 762
  • На изток от Ада
По актуализация не се променят икони и екран . Някой път може би.
При актуализация пише кое е новото

# 5 763
  • Мадрид / София
Актуализациите на софтуера са важни за сигурността на телефона, както и оправянето на някои бъгове.

# 5 764
За първи път чувам някой да не иска актуализации на телефона! Аз всеки път ги чакам с нетърпение!
Използвам поста да похваля новия Apple Watch 9! Имам го в новият цвят - розово от десетина дни и вече го обожавам ❤

# 5 765
И колко време му трае батерията на този apple watch?
Като цяло за предните модели отзивите не бяха никак добри относно бързото падане на батерията.

# 5 766
Ден и половина!
Мен лично това изобщо не ме притеснява! Зарежда се супер бързо. Докато си взема душ сутрин и се облека е зареден!

# 5 767
За първи път чувам някой да не иска актуализации на телефона! Аз всеки път ги чакам с нетърпение!
Използвам поста да похваля новия Apple Watch 9! Имам го в новият цвят - розово от десетина дни и вече го обожавам ❤
Ето да го чуеш и от мен. И аз мразя ъпдейтите.

# 5 768
Ден и половина за smart watch е смешно. Моят хуавей кара по 10-14 дни. А ако го натоварвам повече зависи колко често му пускам спортният режим в gps проследяване, и говорим за по 8-10 часа активности.
Примерно лятото 3 дневен преход, в който и трите дни се ходеше по 8-9 часа. Като се прибрах, часовникът беше на 47%.

# 5 769
Чудесно, много е важно на вас да ви харесва, нали вие ще го носите 😀!

# 5 770
Ден и половина за smart watch е смешно. Моят хуавей кара по 10-14 дни. А ако го натоварвам повече зависи колко често му пускам спортният режим в gps проследяване, и говорим за по 8-10 часа активности.
Примерно лятото 3 дневен преход, в който и трите дни се ходеше по 8-9 часа. Като се прибрах, часовникът беше на 47%.
От смарт до смарт има голяма разлика. На твоя могат ли да се инсталират приложения?

# 5 771
Какви приложения имаш предвид?
За мен е важно да мога да провеждам разговори докато съм в движение през часовника и да си следя разни показатели, и да си виждам съобщенията?

Какви други приложения ти трябват за часовник?

# 5 772
  • На изток от Ада
И аз съм със смарт часовник на Самсунг. Ден или ден и половина мда. Кофти е.

# 5 773
Абсолютно всякакви приложения!
За мен пък е важно да управлявам обаждания с бърза команда, да плащам с натискане на един бутон, да спирам аларма, да отговарям на обаждане и т.н.…без да докосвам часовника (дабъл таб) ,да измервам точно сън, кръвно, температура, кислород…, навигация чрез Гугъл мап, време, не на последно място доста по-качествени материали и аксесоари! Имала съм Амейзифит GTS3 , от който получих обрив! Имах и Самсунг Актив , каишката на който ми докара екзема!

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 10:31 от Sissy

# 5 774
Аз също съм с Huawei watch  вече 3 г и съм мн доволна....Това да зареждам часовник през ден е потрес....

Общи условия

Активация на акаунт