Избор на телефон

• 428 022
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 5 775
Въпрос към притежателите на смарт часовници - като го постовите на масата, не на ръката..тжест след като го свалите   , и зададете да мери кръвно и пулс, какво изписва?

# 5 776
Нищо! Заключва се!

# 5 777
Изгасва екрана?

# 5 778
Щом го сваля от ръката се заключва и иска код да се отключи. Не разбирам защо питаш?

# 5 779
Благодаря за отговора, но не отговаря точно на питането ми - интересува ме ако се зададе да мери, какво измерва/изписва. Не е към теб лично въпроса, а към притежателите на часовници общо.

# 5 780
Какви приложения имаш предвид?
За мен е важно да мога да провеждам разговори докато съм в движение през часовника и да си следя разни показатели, и да си виждам съобщенията?

Какви други приложения ти трябват за часовник?
Всякакви.
Разсъжденията ти някак са доста елементарни. На теб какво е важно е без значение. По същия начин някой може да каже, че ползва смартфон само за ало-ало и му издържа батерията една седмица.

Истинските смарт часовници са с WearOS и watchOS. За вторите не мога да коментирам, но на първите могат да се инсталират по един или друг начин почти всички Android приложения. Примерно Google Maps и да го ползваш за навигация без нужда от смартфон. Може и някой аудио плеър и да слушаш музика(не бих, но е пример) и .т.н.

Въпрос към притежателите на смарт часовници - като го постовите на масата, не на ръката..тжест след като го свалите   , и зададете да мери кръвно и пулс, какво изписва?
Имам смарт гривна и часовник - нищо.
Сравнявал съм пулса с Omron M7 и показва вярно(с 2-3 единици по-различно, но пулсът все пак не е постоянен).

# 5 781
Тъй де, ама друго питах...благодаря все пак, карай...

# 5 782
Времето не съществува. В смисъл,че времето е процес. Тоест,измерваме процес някакъв,а не време. Например процеса на туптене на сърцето.

# 5 783
Някой знае ли дали на черния петък миналата година имаше добри намаления на телефони?Препоръчайте телефон около 400 лв. с добра камера батерия и памет.Засега харесах Xiaomi Lite 12 ама ме притеснява батерията.

# 5 784
По коледа има също добри намаления, по НГ...на ЧП не толкова.
Трябва да се следи.

# 5 785
Е как не толкова? Преди 2 години си купих телефона от Емаг за 680 лв, намален от 900 и нещо.

# 5 786
И моят е от емаг , на изгодна цена, по коледа.
В емаг може и сега да си го купиш изгодно, точно те пък въртят цените целогодишно.
Следи се.

# 5 787
  • На изток от Ада
ще пробвам.

# 5 788
Да аз в ЕМАГ мисля да следя.Въпроса ми по скоро е какъв да избера .Мога да отложат за Коледа не е спешно.

# 5 789
  • На изток от Ада
ще пробвам.
не дава да мериш

Общи условия

Активация на акаунт