Избор на телефон

• 427 784
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 5 940
  • Мадрид / София
Iphone 14 pro max е един от най-сполучливите и добри телефони. Има много възможности (детайли) при ползването му. IOS е много изчистена система и доста лесно ползване. Лесно се свиква, тъй като разликите с Андроид не са толкова фрапантни. Дори бих казала, че сегашния Андроид  е малко по-сложен за ползване.
Сега, дали IOS или Android ще ти легне повече, това си зависи от теб и твоята нагласа.
Не знам къде си, но при нас (Испания) е доста трудно да се сдобиеш с този модел. Просто го няма в никой магазин. Аз го поръчах в онлайн магазин и чакахме със сина 20 дни докато дойде. Явно го пратиха от Франция или Германия. Та имай предвид и този момент -дали го има наличен.

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 21:54 от Angela61

# 5 941
  • в 1001-та нощ
Пробвайте и ще разберете Simple Smile Ако не Ви хареса, продавате iPhone-а и взимате Ultra или Fold 👌

# 5 942
Фолд не препоръчвам, неудобен е.

# 5 943
В никакъв случай Фолд. След няколко месеца има проблем с панте и не се отваря на 180 градуса. За толкова пари това е подигравка с потребителите. Не се ремонтира гаранционно въпреки че самсунг знаят че това е инженерен и производствен дефект.

# 5 944
Как така не се поема от гаранцията, това сериозно ли?

# 5 945
Спрях се на Самсунг А14 128   gb за подарък за татко.
Някой с мнение?

# 5 946
Как така не се поема от гаранцията, това сериозно ли?
Да. С Фолд 4 на 11 месец ми даде този проблем въпреки, че е пазен от прах. След което се запознах по форумите в света,  че е масово. За фолд 5 е същото положение. В бг  официалните сервизи, отказват гаранционен ремонт на 11 месеца телефон.

# 5 947
Как отказват..2г по закон, като първата дори не трябва да доказваш, че не ти си го повредил..предполага се че дефектът го е имало изначално. По закон е така.
Срамота, ако е вярно това за сервизите.
Аз не бих ги оставила така..нито търговеца, нито производителя, ако и вторият е дал гаранция. Ако не, преследвам търговеца...

# 5 948
  • На изток от Ада
Ми и на  моят тел на Самсунг не го признаха! изкривен бил (носих го в заден джоб) и дисплея разлепен,180 лв , платих чаках около месец, и след 1 пак се прецака ...

# 5 949
Аз съм виждала телефон на познат изкривен от носене в задния джоб. Работи в строителството и от движението на тялото клякане, навеждане се е получило. Работеше така известно време и се повреди. Не беше Самсунг.

# 5 950
  • На изток от Ада
Телефона Беше на 11м . Казвам по повод Тета, че нямало нужда да доказвам.... Не съм го носила само в заден джоб...
После пак се повреди,спря да се зарежда....

# 5 951
Съжалявам за това, че не са признали гаранцията. Просто споделих, че е възможно изкривяване на телефон от носене в заден джоб. Аз бих си търсила правата.

# 5 952
  • На изток от Ада
Съжалявам за това, че не са признали гаранцията. Просто споделих, че е възможно изкривяване на телефон от носене в заден джоб. Аз бих си търсила правата.
  Благодаря. Карай, купих нов телефон

# 5 953
Спрях се на Самсунг А14 128   gb за подарък за татко.
Някой с мнение?

И аз купих А 14  като коледен подарък на майка и татко. Още не са подарени, но отсега се опасявам, че тя трудно ще свикне с размера, не харесва големи телефони,намира ги за непрактични, но по-малките размери са по-скъпи, а харесва Samsung, затова се спрях на този модел. Като за възрастен човек, мисля, че е добре.
И на мен ми се струва тухла, щото аз съм с 6.4 инча, а А 14 е 6.6 инча.

# 5 954
  • Варна
Видимо изкривен телефон няма как да се случи от производствен дефект. То може и кола да мине отгоре му, пак ли по закон са длъжни да го ремонтират гаранционно? За пантите на Самсунг е различно, там допускам, че има своеволие при непризнаването на гаранцията. Но пък може пантите да не влизат в обхвата ѝ, както батерии, кабели и прочее.

Общи условия

Активация на акаунт