Отговори
# 135
Искам да запитам мамите, които са се следили и раждали при д-р Максудов - получихте ли направление за раждане? От други мами чувам, че трябва да се носи такова направление в болницата, но днес си получих документите от ЖК, но там нямаше направление, та се чудя - забравено ли е или просто няма нужда, предвид, че той работи в болницата?

# 136
  • Горна Оряховица
Искам да запитам мамите, които са се следили и раждали при д-р Максудов - получихте ли направление за раждане? От други мами чувам, че трябва да се носи такова направление в болницата, но днес си получих документите от ЖК, но там нямаше направление, та се чудя - забравено ли е или просто няма нужда, предвид, че той работи в болницата?
Писах Ви в другата тема за Бъдещи майки Simple Smile

# 137
Някой може ли да сподели кога за пръв път се обадихте за избор на екип?

Преместих се в Търново месец преди термин и се обадих...

# 138
lagawolinka, много благодаря! Flowers Hibiscus

# 139
Някой можели да ми даде актуалин номер на Д-р Максудов или на Д-р Стойков.
И колко време преди термина се обадихте за избор на екип?

# 140
  • Горна Оряховица
0888 188093 др Максудов, но звънете след 19ч вечер
на доцента го изтрих по грешка и не го знам

# 141
Благодаря Simple Smile

# 142
А аз искам да питам - при избор на екип трябва ли да се заяви това и пред болницата или си е само уговорка между нас и лекаря? И също плащането след раждането ли става или преди? И в болницата ли се плаща или на самият лекар?

# 143
Уговорката е между вас и лекаря. Когато настъпи събието звъните на лекаря, който сте избрали и той Ви чака в болницата. След това попълвате една декларация с името на лекаря, който се избрали и Ви е водил раждането. Плащането става след самото раждане на касата в болницата.

# 144
A ПОС-терминал имат ли?

# 145
Да попитам още нещо. Колко време преди очаквания термин се свързахте с доктора за да се разберете?

# 146
Най- късно според мен е добре да се свържете поне 45 дни преди определения Ви термин, когато де факто излезете вече официално в отпуск по майчинство.

# 147
Здравейте, мили дами.
Много хубава и полезна тема! Предстои ми раждане след 8 седмици и имам някои въпроси.
Даден ми е списък, в който пише, че трябва да нося козметика за бебето( като душ-гел, олио и подобни)
Тяхна козметика ли ползват или за всеки случай да нося и своя?
Чаршафите еднократни ли трябва да са или нормален комплект чаршафи?
Извинете, ако задавам глупави въпроси. Благодаря предварително.

# 148
За чаршафите - аз съм взела само еднократни. Нормални чаршафи се носят доколкото разбрах само по желание (ако държите да спите в собствени чаршафи). А за бебенцето - всички мами, до които съм се допитала ми казаха, че е нужно да се носят само памперси и мокри кърпички, нищо друго, понеже там ги къпят, мажат и обличат. Вече ако искате в стаята да си го мажете с нещо или обличате в собствени дрешки - няма проблем, но е по желание Simple Smile

# 149
Много благодаря! ❤

Общи условия

Активация на акаунт