Отговори
# 60
А някой използвал ли е епидурална упойка? И ако родилката реши да прибегне до такава трябва ли предварително да се заяви и каква е цената?

# 61
Здравейте и от мен ,предстой ми раждане при доцента аз съм много доволна от него ,наистина е голям специалист отношението на всички лекари и акушерки ми се стори много добро ,тъй като аз лежах заради проблем с бъбреците в патологията,наистина условията са много добри само храната не е подходяща но какво да се прави.Искам да попитам някоя мама която вече е родила там в списъка пише че трябва да носим комплект пелени,та искам да разбера какви точно трябва и колко защото доста се чудя  newsm78 и дали дават бащата да види бебето.Благодаря предварително  Hug

# 62
  • Горна Оряховица
Аз отново имам един въпрос към родилите мами. Дават ли да слагаме бельо след раждането? В Плевен като родих преди 5г. даваха, като 1 час преди визитация ни предупреждаваха - тогава го махахме, слагахме лигнин и след визитацията пак си обувахме.

# 63
Аз отново имам един въпрос към родилите мами. Дават ли да слагаме бельо след раждането? В Плевен като родих преди 5г. даваха, като 1 час преди визитация ни предупреждаваха - тогава го махахме, слагахме лигнин и след визитацията пак си обувахме.
[/quote

Понеже визитацията е в определени часове -сутрин и вечер, без проблем през другото време можеш да слагаш бельо. А и вече има толкова продукти за родилки-гащи, превръзки, които са много по-удобни от лигнина. Аз раждах преди 2месеца тук и никой не ми е правил забележка за бельото.]

# 64
Привет на всички Hug И аз съм се ориентирала към Доцента... Някой има ли представа, ако си със прекъснати здравни осигоровки, дали цената за избор на екип (в моя случай планово секцио) се оскъпява или остава непроменена - 650 лева. Пожелавам леко раждане на всички бъдещи мами и живи и здрави бебоци Simple Smile

# 65

Здравейте, да побутна малко темата.... Hug
При посещение в отделението ни информираха с ММ, че бельо не разрешават да се слага, както и да се използва сутиен.  Crazy

# 66
  • Горна Оряховица

Здравейте, да побутна малко темата.... Hug
При посещение в отделението ни информираха с ММ, че бельо не разрешават да се слага, както и да се използва сутиен.  Crazy

Е че то без сутиен, аз с моя голям бюст какво ще правя. То малко няма логика, какво им пречи на тях сутиена ми е чудно.

# 67
Не са ни давали обяснение, но бяха категорични...точно толкова, колкото и за ограничения достъп до отделението. Врата е заключена както от външна, така и от вътрешна страна. Клаустрофобия ме хвана чак....като видях една мама как си показва бебето през прозореца на роднините долу, в мен нахлуха едни спомени за Соца...Обяснението беше, за да се избегнат вътреболнични инфекции. Присъствала съм на  ражданията на моята сестра в чужбина и до ден днешен се чудя как тези "глупаци" хем допускат свободно и безплатно роднини на родилката (денонощно), хем нямат вътреболнични инфекции  Thinking ...че и с бельо дават да стоиш.

# 68
Сутиен не дават ,защото веднага след раждането карат родилката да сложи бебето да засуче ,въпреки че кърмата не тръгва веднага.А за гащи аз слагах махах ги за визитацията само .Не дават гащи,а парчета лигнин само да се слага .Уж за да гледат лохиите ,какъв цвят са,но мен никой не ме гледа.

# 69
Здравейте, искам да попитам чаршафите от еднократните ли трябва да са?

# 70
Аз съм си подготвила еднократни.

# 71
Здравейте  Hug
Записвам се да следя темата.....
Предстои ми раждане живот и здраве началото на ноември
Желая на всички лека и безпроблемна бременност и да се радваме на хубави бебчета
Понеже съм нова в града и ми е хипер трудно с лекари и т.н.
Но много хубави неща чувам за въпросния Стойков и може би и аз към него ще се ориентирам за раждане
Здравейте,
Аз също съм определена за началото на ноември,живот и здраве,и за сега съм решила да раждам  във Велико Търново без избор на екип,всички мнения за екипа там са ок,включително и мнението на наблюдаващата ме лекарка,само ме притеснява това че съм до никъде с багажите, а и ако някой сподели списъка с необходимите неща много ще съм му благодарна Simple Smile

# 72
Раждах преди две седмици (естествено) и ми бяха нужни тези неща:

Консумативи за родилен дом
  За майката

1.Лична карта
2.Документи и изследвания от ЖК
3.2 нощници
4.Гумени чехли за баня
5.Лигнин - 2 опаковки
6.Тоалетни принадлежности
7.Чаршафи - еднократни
8.Хавлия / Халат

За бебето

1.памперси
2.мокри кърпички

Сутрин вземат бебетата за визитация и искат по един памперс. Може да си носите и вие дрешки за бебето не е проблем. Бях без избор на екип и съм много доволна

# 73
Здравейте  Hug
Записвам се да следя темата.....
Предстои ми раждане живот и здраве началото на ноември
Желая на всички лека и безпроблемна бременност и да се радваме на хубави бебчета
Понеже съм нова в града и ми е хипер трудно с лекари и т.н.
Но много хубави неща чувам за въпросния Стойков и може би и аз към него ще се ориентирам за раждане
Здравейте,
Аз също съм определена за началото на ноември,живот и здраве,и за сега съм решила да раждам  във Велико Търново без избор на екип,всички мнения за екипа там са ок,включително и мнението на наблюдаващата ме лекарка,само ме притеснява това че съм до никъде с багажите, а и ако някой сподели списъка с необходимите неща много ще съм му благодарна Simple Smile
Ками, здравей! Няма как да те объркам по фамилията  Simple Smile Теди съм от бившата ти работа. Ако ти трябва повече информация за болницата ми пиши във фейсбук.
Жената преди мен е обяснила какво трябва за багаж.Аз лично лигнин си взех 3 опаковки, добре че го направих, 2  не ми стигнаха. И си взех бельо за еднократно ползване.

# 74
  • Велико Търново
Здравейте,искам да попитам дали изписват събота и неделя?

Общи условия

Активация на акаунт