Тънки еднократни подплънки за кърмачки - на коя марка?

• 2 298
  • 9
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте,

Интересува ме попадали ли сте на тънички ендократни подплънки за кърмачки?

Предишното ми раждане беше преди 7 години и тогава съм ползвала на Чико. Абсорбираха супер, но са много плътни и се очертават ясно при по-тънки блузи, ако сутиена е по-фин.
Сега гледам, че има голямо разнообразие на всякакви марки, но всичко е в запечатани кутии и не мога да видя колко са плътни.
Ще съм благодарна за всякакви препоръки, включително и на кои други марки са по-плътни, за да ги извадя от евентуален списък с пазаруване за тест Simple Smile Благодаря!

# 1
Аз имах на НУК и ми бяха доста плътни, а и пропускаха при мен. В момента ползвам подплънки от Джъмбо и съм доволна - кутията е червено с бежово, има и снимка на бебе - всяка подплънка е опакована в самостоятелно найлонче. Засега съм доволна от тях.

# 2
Най-доволна съм от Лансинох - тънки и много абсорбиращи.

# 3
Препоръчвам ти на Авент да пробваш, дебелината е 4 мм. Имам доста бебшки неща на марката и реших и подплънките да пробвам, доволна съм и не мисля да ги сменям. Преди тях пробвах Лансинох, Lovi и BabyoNo.

# 4
Ползвах тези на ДМ, тяхната си марка. Доволна съм. Ходя само с тънки сутиени и не си личи, че съм била с подплънки.

# 5
  • Варна
Здравейте,

Интересува ме попадали ли сте на тънички ендократни подплънки за кърмачки?

Предишното ми раждане беше преди 7 години и тогава съм ползвала на Чико. Абсорбираха супер, но са много плътни и се очертават ясно при по-тънки блузи, ако сутиена е по-фин.
Сега гледам, че има голямо разнообразие на всякакви марки, но всичко е в запечатани кутии и не мога да видя колко са плътни.
Ще съм благодарна за всякакви препоръки, включително и на кои други марки са по-плътни, за да ги извадя от евентуален списък с пазаруване за тест Simple Smile Благодаря!

Аз като мъж да взема да дам една идея Simple Smile

Има подплънки които са за многократна употреба и са изработени от силикон.
Те не абсорбират кърмата, а просто не допускат да изтече.
Могат да се носят както под много тънки и ефирни дрехи, така и при спортуване, включително плуване.

http://www.minimod.bg/6103/ardo-medical-%D0%BD%D0%B5%D0%B0%D0%B1 … %B0-ardo-lilypadz

# 6
  • Варна
Аз използвах на Canpol.Останах доволна като качество и цена.

# 7
Най-доволна останах от Джонсън и Джонсън. Тънки, попиват добре, конусовидни, не личат дори под потник.

# 8
  • София
Най-доволна съм от тези на Авент, сякаш са най-тънки, приятни и абсорбират добре. Цената , обаче, ми се струва висока и ползвам предимно Лансинох. Малко по- дебели са, но с отлично качество, също големи, абсорбиращи и с две лепенки. И с Чико съм била с баткото, но са по-дебелички. От Канпол съм доволна най-малко, защото са само с една лепенка, съответно ми се е случввало да се разместят  ooooh! Също и повърхността им е от една сякаш изкуствена материя? Съответно започва да мирише на вкиснато след няколко часа при обилен теч в първите седмици  Confused но са на най-добра цена...

# 9
Най-доволна съм от тези на Авент, сякаш са най-тънки, приятни и абсорбират добре. Цената , обаче, ми се струва висока и ползвам предимно Лансинох. Малко по- дебели са, но с отлично качество, също големи, абсорбиращи и с две лепенки. И с Чико съм била с баткото, но са по-дебелички. От Канпол съм доволна най-малко, защото са само с една лепенка, съответно ми се е случввало да се разместят  ooooh! Също и повърхността им е от една сякаш изкуствена материя? Съответно започва да мирише на вкиснато след няколко часа при обилен теч в първите седмици  Confused но са на най-добра цена...
Аз например си купих многократни няколко чифта и вкъщи съм с тях. Пера си ги, суша си ги, а навън с еднократни.

Общи условия

Активация на акаунт