много бледа черта на тест за бременност

• 2 544
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте момичета искам да ви питам следния въпрос м.ц беше на 29.01  а овуто на 5.02 със моя приятел правихме секс без предпазни мерки на 5.02 от тогава минаха 17 дни имам странни симптоми подути гърди силен апетит и подут корем преди два часа си направех тест за бременност и беше отрицателен но след три четири минути се появи и втора доста по бледа черта повторих теста същия резолтат възможно ли е да съм забременяла и дали това е положителен резолтат Благодаря ви предварително

# 1
  • София !
Възможно е  Peace
А щом има 2-ра черта макар и бледа, резултата си е положителен.

# 2
тихичко честито

# 3
Ако искаш да разбереш със сигурност утре направи един кръвен тест. Дано резултатът е такъв, какъвто желаеш Simple Smile
Ако имаш възможност качи снимка на теста да я видим

# 4
Дори и аз немога да я видя трябва да се вгледам за да се забележи

# 5
Дори и аз немога да я видя трябва да се вгледам за да се забележи

розова ли е? защото ако е розова вероятно е положителен , но ако е няква бяла или сива може да е и зпарителна черта. аз имах такава миналия месец :/

# 6
Днес отвово си направих тест и беше положителен немога да повярвам дори си направех и дигитален който показа 3+

# 7
  • София !
Браво! Много хубава новина! Честитоо и лека, спокойна и безпроблемна бременност ти желая  bouquet

# 8
Благодаря Simple Smile

# 9
Здравейте, дами! Закъснява ми 6ти ден. Имам странни болки ама и много близки до яйчниците. Мразя ягоди, а ми се ядат много. Нямам главоболие и топли-студени вълни, както винаги преди цикъл. Постоянно съм гладна. На първият ден след закъснението правих тест на Престо-отрицателен. Снощи, дефакто на 5ти ден направих пак и имам втора бледо розова. Днес на работа ми беше тежко и ме боля и имах леко кафяво зацапване Sad дали въобще съм бременна? Обадих се на гинеколожката, каза, че понякога става така и да направя кръвен тест, и да пия 10 дни два пъти х1 Ношпа.

Общи условия

Активация на акаунт