ХИТОВИ романтични РУСКИ филми и сериали - тема 13

• 80 979
  • 741
  •   3
Отговори
# 630

вышибать може топка, вышибать може дългове (успяваш с натиск да си ги вземеш), вышибать може врага, да го изместиш от позиция, вышибать може човек, напр. грубо да го изгониш, изхвърлиш отнякъде.

аха, явно това е значението в конкретния случай , защото говорят за ' бабки вышибать' ...явно са събирали силово дългове младежите  Mr. Green Mr. Green

# 631

Гледам, че страстите по вълците не утихват. И да не забравя питанката на Валя "Как превеждате "степные курганы"?" - Въпрос с повишена трудност, защото не знам как да прикача степни към могили. Курган е могила над древна гробница. "Степни могили" хич не ми звучи добре, бих го превела като "могили в степта" но се губи част от смисъла. Всъщност в контекста на филма си е добре, май.

ами те що народ закопаха из тия степи ...даже си е много на място заглавието  Joy Joy Joy Joy

да, страстите продължават в обсъжданията )))

хареса ми един провокативен коментар - " поменяйте артистов ролей дымова и кота... неврастеник следак и хладнокровный немногословный с презрительно магнетическо ироничным взглядом бандюк..."

опитах се да си представя Чурсин като Дымов, а Миша Гаврилов в ролята на Кот  Mr. Green Mr. Green

забавна игра на въображението ....дали щяха така добре да се справят  newsm78 Laughing Laughing

Не знам какво не му е харесало, но всеки актьор си е на мястото, затова  и филмът се получи, и толкова много коментари и мнения има.

За мен,  макар че стоят от различни страни,  Дымов и Кот доста  си приличат. И в двамата има някакво чувство за справедливост, което моментално изчезва когато хукнат да преследват жертвата си/целта си. Те не мислят за последствията. Очакванията на зрителя са бандитът да е лош, а полицаят - добър. Да ама не. Катя много добре показа другата страна на всеки  от тях.  Подгънаха й се краката пред човешкото в Кот и закрещя протестиращо "Димов, виж в какво си се превърнал" срещу бандитското в Андрей. Неговите действия не бяха по- различни от тези на Кот.

# 632
Актьорите не стоят със скръстени ръце, вижте какво чета:

Сергей Безруков сообщил, что они с супругой Анной Матисон ждут ребенка. Во избежание излишней шумихи Безруков решил сам рассказать эту счастливую новость общественности перед открытием 27-го фестиваля «Кинотавр», который сегодня открывается в Сочи.

«Счастливое событие произойдет в ближайшее время, — рассказала пресс-секретарь актера Лиана Хусаинова. — Сергей и Анна уже знают пол ребенка, но не хотят афишировать его заранее».

Звезда сериала "Измены" и "Мажор", артист театра РАМТ Денис Шведов и его возлюбленная - актриса Александра Розовская - впервые станут родителями. Известие о том, что пара ждет ребенка, вероятнее всего, станет для многих сюрпризом. Денис и Александра не афишировали свой роман - знали о нем лишь их близкие друзья и некоторые коллеги.

Новость номер два из Сочи - пополнения ждут Артем Ткаченко и его невеста, актриса Екатерина Стеблина. Срок беременности еще небольшой, поэтому влюбленные прилетели на черноморское побережье, чтобы выйти вместе на звездную дорожку самого престижного кинофестиваля страны.

Гости «Кинотавра» отметили, с какой трогательной заботой 34-летний Ткаченко опекает свою избранницу. Сразу же после прилета они с Екатериной совершили прогулку у моря. Об их романе стало известно несколько месяцев назад, а в начале мая влюбленные впервые появились как пара на фестивале «Движение» в Омске.

У Артема Ткаченко уже есть один ребенок - трехлетний сын Тихон от второй жены, актрисы Евгении Храповицкой.

# 633
всички тези новини за предстоящи бебета идват два дни след раждането на дъщерята на Костя Хабенский )))

Костя участва в два филма на Кинотавр, но едва ли ще го видим там лично . сигурно няма да се отдели от жена си и бебето ))).

доколкото разбрах, били в Испания, където синът му учи в католическо училище )))

# 634
вълците много вдигнаха летвата

зрителите вече мрънкат и намират кусури още от първите серии

"Как-то после ,,Степных волков,,-никак, к сожалению ((("

# 635
# 636
Привет, привет!!!
От Хамлет през Василий Сталин до Вышибала. Талантът си е талант.

Лор, имаме ли го в онзи списък, ако не пиши го. Ръст 176

# 637
# 638
голям куриоз е, че от една седмица всички се опитват да разберат коя е песента на която танцуват Катя и Иван и никой не може да се сети или да открие подобна песен  Laughing Laughing

между другото, онова клипче с танца, дето го изрязах са го изгледали над 900 човека  Laughing Laughing

този филм хората го заобичаха като нова 'Бригада'  Mr. Green Mr. Green

Вале, как върви със симпатягите от затвора )))
Лёша Чернов там е толкова правилен и добър...чак да не повярва човек, че е Чурсин в тая роля

# 639
Привет!
най-после избягах от затвора  Laughing голям зор беше

Чурсин е като момче, ясни очи, слаб, не космат, дори татуировките не го развалят. Има си вид на честен и благороден.

Интересен е сериалът, но взех да се изморявам, чакам справедливостта да възтържествува. Макар че не ми е ясно как.
Симпатизирам на братята и на Турчина, дано поне те успеят да намерят душевен покой.

Почти всички актьори са ми познати, ако не по име, то поне по лице. Трибунцев е страхотен. Направо хипнотизиращ е Виталий Кищенко (Логопед) и Евгений Мундум (Коба). Между другото, той и при Вълците се появи за малко.

А песента с танца на Катя и Ваня е наистина много хубава. Лор, поздравления за клипа.

Кой гледа филма с Гела?

# 640
Вале, гледай си бавно  и с удоволствие филма с Чурсин и компания, защото филма с Гела е скучен, безинтерсен, шаблонен и отегчителен.

изгледах с мъка 4 серии, за повече нямам нерви...

недомислици и клишета, вместо да направят динамичен и интересен сюжет в най-много !!! 8 серии, те са набутали пълнеж в двоен формат. просто имам чувството, че са се опитвали да осигурят  работа за повече хора по програма за безработица, където не е важно какво ще е качеството, а да набутат повече бройки.

ей така си развалям мнението даже за актьори, които по принцип харесвам...заради посредствените им роли във второкачествени продукции

# 641

Рябина,Яблоня,Ольха..
Вдыхай меня и выдыхай,
Как ароматы майских улиц
Задумчивого городка:

Прибрежного,весеннего-
Изящного цветения-
Загадочного,древнего-
Как мифы о любви..

Могучий кедр и тонкий клён..
Услышь сердечных мантр Ом,
Моих безлюдных переулков
Малиново-брусничный звон:

Таинственного,дальнего-
Фантазия хрустальная-
Бессмертная,бескрайняя-
Как мифы о любви..

Акация,Осина,Ель..
Вглядись в хмельной черничный Эль
Моих очей,дождливо-карих,
Моих Космических морей:

Восторженного,Звёздного-
Сияющие россыпи-
Загадок неопознанных-
Как мифы о любви..

Берёза,Вишня,Груша,Дуб..
Вкуси черешню спелых губ,
И распознай солёный привкус
Открыв глаза на берегу:

Божественного,Светлого-
Прилива голос ветряный-
Песка кристально-белого-
Как мифы о любви..

Вот райский сад мгновения..
Коснись стихотворения,
И на лице распустится
Улыбка откровения:

Дарующего,Нежного-
Святого и Безбрежного-
На все эпохи свежего-
Как мифы о любви...

# 642
Привет, привет!!!

"Качественно снятый сериал и игра актёров понравилась , вот только сюжет сказочный. Единственный минус."

"фильм очень понравился. молодые актрисы просто молодцы!"

"Сериал хороший. Смотрю с интересом. Кобзарь - браво! (Удушить персонажа хочется). Да и другие актеры отлично играют. Спасибо создателям фильма."

"Очень интересный сериал, постоянно держит в напряжении. Еще не досмотрела, но очень нравится! С нетерпением жду следующих серий! Рекомендую к просмотру!"

Това са само част от коментарите за новия сериал на Максим Мехеда Забудь и вспомни (2016 - 12 серии)

с участието на Александр Кобзарь, Анна Васильева, Антон Соколов (II), Александр Гетманский, Татьяна Лялина, Ирина Мак, Михаил Досенко, Яков Кучеревский...

Премиерата е била по украинската телевизия на 16 май.

На руски http://bigcinema.tv/series/zabud-i-vspomni.html
Все още не съм го гледала, но и това ще стане  Grinning Grinning Grinning

# 643
Натали, ние с теб пак сме на една телепатична вълна   Laughing

аз още вчера като отсвирих 'Вышибала' започнах 'Забудь и вспомни', защото още от премиерата му се изкушавам от сините очи на най-любимия ми украински актьор - Кобзарь.
изгълтах вече няколко серии )))

# 644
Натали, ние с теб пак сме на една телепатична вълна   Laughing

аз още вчера като отсвирих 'Вышибала' започнах 'Забудь и вспомни', защото още от премиерата му се изкушавам от сините очи на най-любимия ми украински актьор - Кобзарь.
изгълтах вече няколко серии )))

Скрит текст:

Все още не съм го почнала. Планирам го за след като се върна. Все още гледам 'Вышибала'. Филмът не е лош въпреки доста недомислени неща. Вълците, разбира се, вдигнаха много високо летвата и този е доста под нея. Проблемът не е в актьорите и ще го догледам, най-вече заради Гела.

Общи условия

Активация на акаунт