ХИТОВИ романтични РУСКИ филми и сериали - тема 13

• 80 966
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Вале, стиховете са авторски - на Анищенко. на снимката е той, не Макарский

доколкото знам, за трети сезон на Побег все още няма решение

от утре ще гледаме новия сезон на Игра...и него го чакаме 3 години

не знам дали съм гледала първия сезон 10 пъти, но е много възможно, защото откъдето и да го пусна  го знам наизуст  Joy Joy Joy

най-интересната роля на Павел Баршак. телефонът ми почти две години звънеше с мелодията на телефона на неговия герой от филма, а алармата за събуждане още ми е с мелодията от телефона на героя на Прохор Дубравин  Laughing

на моменти като съм си пускала да гледам пак филма, на техните позвънявания реагирах автоматично, посягайки към телефона си да вгигна  Joy Joy Joy Joy

хаха, нещо забавно  Laughing Laughing

https://vk.com/feed?z=video-14613444_456239093%2F7e79c32d60eedd3 … t_-14613444_48293

Последна редакция: нд, 12 юни 2016, 18:47 от lor

# 661
Лор, благодаря за отговора. Как съм объркала Анищенко, срам за мене!
Стиховете са много хубави, впечатлена съм от талантите на Анищенко.

Гледам "Забудь и вспомни", интересен е и всички актьори ми харесват. Антон Соколов имаме ли го в оня списък?  Simple Smile

# 662
доживяхме )))

Павел Баршак, Прохор Дубравин, Евгений Стычкин, Николай Козак, Дарья Повереннова, Спартак Сумченко, Павел Басов, Алиса Корсак, Владимир Колида, Дмитрий Блажко, Игорь Маслов (II), Мария Баева, Роман Гредин, Анатолий Завьялов, Михаил Хмуров, Дмитрий Опаричев, Денис Дружинин

Прошло три года с тех пор, как полковник Павел Белов и отчаянный преступник Алексей Смолин столкнулись в смертельной схватке. Смолин отбывает пожизненное заключение, Белов сменил место работы и должность, теперь он начальник службы безопасности крупного банка. Он сам, его жена и дочь спокойно спят по ночам, не боясь внезапного нападения. Но однажды Белов видит Смолина на улице и понимает, что ничего еще не закончилось. Каким образом преступнику удалось выйти на свободу и будет ли он мстить своему личному врагу и его семье? Но Белов даже не представляет, с какими по-настоящему страшными людьми ему придется бороться. По сравнению с ними Смолин окажется меньшим из зол.

http://bigcinema.tv/series/igra-revansh---igra-2.html

# 663
Да внеса малко романтика сред екшъните

и още един филм, много приятен и с любими актьори Чудны дела твои, Господи! по романа на Устинова
https://www.youtube.com/watch?v=fhzsmfeex88

Забравили сме вчера да отбележим Деня на Русия.

Днес има доста наши рожденици - Александр Яцко, Сергей Маковецкий, Евгений Мундум...

# 664
честито на рожденниците, да са ни живи и здрави )))

браво на Игра 2. заслужаваше си чакането.

с такъв трепет и удоволствие гледам Баршак и Дубравин, все едно някакви супер близки хора, които са били някъде далеч, са се завърнали и не мога да им се нарадвам  Laughing

както винаги асоциирам Козловский с Духless, така и ролите Смолин и Белов са ми най-истински за Баршак и Дубравин

много хубаво впечатление ми направи, че децата от първия сезон играят в продължението, вече пораснали с 3 години...

напрежението хваща още от първите минути. Баршак е в страхотна форма. утре ще направя снимки  и гифки )))

вече почнаха естествено и бисерите в коментариите в кинотеатр.ру  Mr. Green Mr. Green

най-много се шегуват с Илья Куликов

"такое чувство что т-ща Куликова фсб когда то очень сильно обидело. иначе как объяснить что он их сделал в сериале не просто идиотами а даунами? если бы в России было такое фсб, то самой России давно бы уже не было."

Joy Joy

# 665
# 666
  • по пътеката
пускай ,пускай! да напълним очите! жидков го видях в фб! някои от актьорите не позволяват абониране, жалко!
ха, добре не е  епилиран!  Mr. Green
аз  свърших с гела, и" на заставата" приключих, сега съм на "игра"!

# 667
красавчик е Ваня Жидков )))
от Кинотавъра качва великолепни снимки в инстаграм ))

някои от актьорите не позволяват абониране, жалко!

моите впечатления са, че повечето са изключително позитивни и готини  и общуват съвсем свободно

много ме зарадва например Дьяченко, че е намерил време персонално да ми отговори на поздрава за рождения ден, който му писах онзи ден

Скрит текст:
"Спасибо, Милена милая! Искренне приятно!"

гледам да не пропускам да поздравявам тези, които са ми по-отдавна приятели във ФБ. с впечатление съм, че много се радват на вниманието.

и аз съм на Игра . неустоим Баршак  newsm03

# 668
леле, героят на Стычкин е по-голям психопат даже от Смолин  Laughing Laughing

# 669
пускай ,пускай! да напълним очите! жидков го видях в фб! някои от актьорите не позволяват абониране, жалко!
ха, добре не е  епилиран!  Mr. Green
аз  свърших с гела, и" на заставата" приключих, сега съм на "игра"!

Здравейте, Иван Жидков не бях го виждала толкова елегантен!

И аз не харесвам епилирани мъже, вижте сами кой е "натурал".
Егор Корешков

Владимир_Яглыч

Федор Бондарчук

Сергей Гармаш

Игорь Верник

Дмитрий Дюжев

Саша Петров и Игорь Верник дори в костюм, са модерно "изсулени"

нов сериал "Фальшивая нота"
https://russia.tv/video/show/brand_id/60638/episode_id/1306134/video_id/1484719/

# 670
еее...направо да не повярва човек ...

20.06 - премиера, която чакаме също от 100 години ...

# 671
"Фальшивая нота" се оказа интересен сериал, актьорите са на висота.
https://russia.tv/brand/show/brand_id/60638/

Юлия Юрченко

Софья Синицына

Елена Оболенская-Белевич и Дмитрий Миллер

Анна Астраханцева

Алексей Демидов

Софья и Илья Коробко

# 672
  • по пътеката
юлия си е винаги в такива роли, явно такова й е амплоато! дано в живота не е такава стерва! чакам да  пуснат  сериите  докрая, интересно ще е!

# 673
юлия си е винаги в такива роли, явно такова й е амплоато! дано в живота не е такава стерва! чакам да  пуснат  сериите  докрая, интересно ще е!

Юлия изобщо не е такава в 'Бессонница' и 'Карпов' примерно

така че за амплоа на 'стерва' не може да се говори, по моему ))

аз много я харесвам. и в положителните, и в отрицателните и роли ))

Вале, страхотни снимки на любимците си качила на страничката  във ФБ  bouquet bouquet

Последна редакция: чт, 16 юни 2016, 18:42 от lor

# 674
Приветик

Юлия е страхотна, но във "Фалшивата нота" не престава да ме удивлява Алексей Демидов. В колко роли вече сме го гледали, и пак е различен, умислен, угрижен, отруден, в същото време добре разбира какво става около него и кой колко струва. И младата актриса в главната роля ми харесва. СОФЬЯ СИНИЦЫНА е родена през 1995 година.

Цитат
В 2015 году поступила в Театральный институт им. Щукина, где училась у профессора Валентины Петровны Николаенко, преподавателя актерского мастерства. Выпускниками Валентины Петровны являются такие российские звезды, как Екатерина Гусева, Елена Захарова, Даниил Страхов и др.

Започнах 1 серия на "На дальней заставе", не съм го гледала, а доколкото разбирам, си заслужава.

Снимчиците ги имам отдавна, но ги събрах в албуми, как не съм се сетила досега! Подготвям новата тема, пък и покрай Кинотавъра, поработих малко. Ще ги допълвам с красавци, да се пука по шевовете фейса!!!

Общи условия

Активация на акаунт