ХИТОВИ романтични РУСКИ филми и сериали - тема 13

• 80 933
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Вале, фейса може да се пука по шевовете, но нашите сърца - не  hahaha hahaha

тооолккова много място има в тях за всички  Laughing Laughing

Преброих любимците в списъка - т.нар. 'разширена десятка'  - 180 броя хубавци. скромна цифра, само мъничко  над десет  Joy Joy Joy

И това е, като се има предвид, че в този списък не сме сложили любимците на класическата средна възраст като например Чонишвили, Гуськов, Сидихин, Машков  и още десетки други, които иначе редовно си следим Wink

Ако включим и тази категория може би ще минем 250  newsm03

Аз тези дни не съм в състояние да гледам друго освен Игра 2 . Голям филм. Страшни актьори. С всяка нова серия все повече ме хваща )))

Само да качат сериите в youtube ...и снимки и гифки ще направя.

Вече имам филм за първото място на годишната класация

аха, открих на канала на НТВ е  в отлично качество филма

https://www.youtube.com/watch?v=i8OEPpfvihQ

Последна редакция: чт, 16 юни 2016, 22:41 от lor

# 676
# 677

много са готини и двамата )))

специално за Агния първо е имало история и с Володя Яглыч, а после и с партньора по танци.
а явно Лёша не е от момчетата, които ще оставят нещата в положение  да става за смях било и само от намеци и подмятания, щом Агния дава повод и допуска да  се съмняват в целомъдието и .

Володя е голям разбивач на семейства  Laughing. след историята с Агния имаше подобна и с Анна Страшенбаум, която съвсем си била изгубила акъла по него и също известно време живя отделно от Лёша Бардуков.

а Яглыч ги прави луди, първо ги омагьосва, после бързо му омръзват и ги зарязва. Анна Страшенбаум разправяла, че и иде да се самоубие от отчаяние  Rolling Eyes

Тони е първата, която сякаш успя да го омиротвори и да устои на кривия му характер и агресивния нрав  Mr. Green

# 678
# 679
хаххаха...снимка на Виталий Хаев в инстаграм с убийствен текст към нея -

vitalykhaev Всем доброго утра!!! Да, не мой,не мой.. Леша Серебряков на смену приехал.. Вот примеряюсь

иска ми се Серебряков да видя на този мотоциклет Laughing Laughing

# 680

Последна редакция: сб, 18 юни 2016, 00:29 от lor

# 681
# 682
едно много хубаво интервю на Олеся, струва си да се прочете )))

за не съвсем простите и отношения с Юрий Чурсин на снимките на Вълците, а също  и за това как е станала актриса - оказва се - от луда момичешка  любов по Илья Носков - отказала се от кариера на музикант, за да става актриса и някой ден да успее да стигне до него.
а когато постановки с негово участие идвали в нейния град - късала афишите от стените и ги лепяла в стаята си  Laughing Laughing Laughing

http://www.ampravda.ru/2016/06/11/067333.html

# 683
Привет,

Лор, благодаря за интервюто е Олеся, интересно.  Simple Smile И снимките на Данила са чудесни, какъв хубавец!

Снощи гледах финалната серия на "Фальшивая нота", останах с много топло чувство, хубав филм, за който ще си спомням с усмивка.
Освен ГГ да отбележа Дарья Лузина и Александра Ровенских, а и дечицата са чудесни.

А това е сцена от "На дальней заставе", прекрасна песен.

Ще споделя и снимки на младия (малкия) Семен Трескунов, с мама и сестричката си, фото сесия за HELLO

# 684
и Фальшивая нота и филмът с Миша Пшеничный съм ги оставила за днес и утре за релакс )))

а това тук си е като един пълнометражен филм просто . не съм попадала на това предаване.

гост е Чурсин. дълго е, но просто не мога да се откъсна от магнетичния му глас и от погледа му  Two Hearts

за мен Чурсин не е от разширената, а от основната десятка  Laughing

https://www.youtube.com/watch?v=3aRTZALTA2I

има много интересни неща, в това, което разказва Юрий , дори бих казала удивителни.

не съм и предполагала, че различните театрални училища имат различни философски възгледи и различни принципни позиции по отношение на това какво е театъра и как се предлага на зрителите .

много интересно сравни възгледите на Вахтанговската школа и тази на МХАТ  Rolling Eyes

сега вече още повече ще се заслушвам кой кое точно училище е завършил Mr. Green

той явно наистина гледа само индийски филми, не можа да се сети за нито едно заглавие да е гледал нещо, когато го питаха специално да каже какви руски филми гледа ... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

да ни беше извикал да подсказваме  Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 18 юни 2016, 17:41 от lor

# 685
прекрасни песни в "На дальней заставе"

# 686
Здравейте, благополучно завърших "На дальней заставе". Заслужава си, препоръчвам. Още повече, смятам, че догодина ще има 2 сезон.
Самият Жвакин също празнува новия филм, снимка от неговия фейс

Този път интересът ми е на страната на по-възрастните актриси, и трите в роли на мами на главните герои - Дарья Михайлова, Наталья Капитонова, Александра Гайдук. Прекрасни!!!

и още един запомнящ се женски образ

Ольга Бурлакова

Пронин има малка, но гадна роля. Честито!

# 687
виждам много добри отзиви за този филм в нета, ще се гледа задължително

а такъв бонус - Пронин в гадна роля - не е за изпускане  Laughing

гледам класацията за красив актьор, която върви за 2016-та и си мисля колко им е кратичък списъка  Laughing Laughing

http://beauty-around.com/en/voting/item/109-best-russian-actor

но пък се чудя как така в нашия списък сме пропуснали Эдуард  Трухменёв  newsm78 newsm78

рост 186 см Wink

Последна редакция: нд, 19 юни 2016, 22:04 от lor

# 688
# 689

Аз тези дни не съм в състояние да гледам друго освен Игра 2 . Голям филм. Страшни актьори. С всяка нова серия все повече ме хваща )))

Само да качат сериите в youtube ...и снимки и гифки ще направя.

Вече имам филм за първото място на годишната класация

аха, открих на канала на НТВ е  в отлично качество филма

+ 1
Уникална игра на героите.......

Общи условия

Активация на акаунт