ХИТОВИ романтични РУСКИ филми и сериали - тема 13

• 80 916
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Привет, привет!!!

И от мен предложение Чудны дела твои, Господи! (2016 - 4 серии) с  участието на Леша Зубков.

Току що го изгледах. Класически детектив по романа на Татьяна Устинова.
Хареса ми. Интригува, но не натоварва.

По принцип харесвам играта на Зубков. Има малко по-особена дикция, към която трябва да се привикне, но пък прави речта му специфична.

Татьяна Устинова притянула в роман "Чудны дела твои, Господи!" все детективные интриги современности: подделка произведений искусств, любительский садизм, эхо Великой Отечественной, профессиональный союз перкентонов всех мастей и животный инстинкт. В итоге: любовь восторжествовала, а собака...

На руски http://bigcinema.tv/series/chudny-dela-tvoi-gospodi.html

# 76
браво, насъбрахме още хубави нови предложения )))

аз току-що довърших Майа - наистина интересен и държащ интригата до последно филм. определено със заявка за втори сезон. ще чакаме ))

хайде да видим сега Пронин дали може да ни изненада с нещо или ще е поредната ангелски добродетелна роля )))  Joy

наистина не се сещам за друг актьор, който чак толкова изключително само положителни персонажи да има във филмографията си  newsm78

за тези, които гледат Майа - на бигсинема незнайно защо не качват последната серия. ето линк с всички серии

http://vkino-tv.ru/load/smotret_serial_onlajn/majja_2014_smotret … erial/18-1-0-3313

# 77
Не мога да се въздържа  Simple Smile новички от https://vk.com/club54855072

премьера фильма «Вакантна жизнь шеф-повара», март 2016 года

# 78
Гледам Любовная сеть. Пронин за сега скрит покрит, но съм с очакването, че най-сетне ще имаме Пронин лош.
Остава ми още една серия, всъщност не още 5  Joy Joy Joy. Ще информирам.

Последна редакция: нд, 06 мар 2016, 21:44 от nataly_gr

# 79
Гледам Любовная сеть. Пронин за сега скрит покрит, но съм с очакването, че най-сетне ще имаме Пронин лош.
Остава ми още една серия, всъщност не още 5  Joy Joy Joy. Ще информирам.

в Любовная сеть показват 2016-та лятото  hahaha hahaha hahaha

скок в бъдещето  Joy

# 80
Остава ми още една серия, всъщност не още 5  Joy Joy Joy. Ще информирам.

И при мен нещо подобно ooooh! Mr. Green
Гледам

Помислих, че е само четири епизода, после се жертвах за 12 ...и преди малко разбрах, че има продължение Rolling Eyes  Mr. Green Mr. Green

На 9 епизод съм, средна работа сериал:

Спортсменка решается забеременеть, чтобы победить в соревнованиях по биатлону. Ведь на ранних сроках беременности женский организм вырабатывает гормоны, которые действуют как допинг. Однако со временем она понимает, что хочет не победы, а простого женского счастья.

# 81
Привет, привет!!!

Днес се навършват 75 години от рождението на прекрасния актьор Андрей Миронов

"Песенка о шпаге" от филма "Достояние республики"

Още за душата и хубавото настроение. Киноконцерт, песни от филми в изпълнение на Андрей Миронов https://www.youtube.com/watch?v=a41_GLltMtc

# 82
харесах филмчето с Алексей Зубков , даже се замислих колко филми по сценарий на Татьяна Устинова съм гледала. оказа се, че има поне 15 филма, от тях съм гледала 5-6 . последният, който гледахме с вас също беше хубав - 'Ковчег Марка'

на мен не ми пречи дикцията на Зубков, симпатичен ми е, а и всичко ясно му разбирам. най-много ме измъчват винаги Козловский и Александр Робак  Mr. Green

наскоро едно откъсче гледахме на нашата страница във ФБ от четене на Козловский и се удивих колко ясно чете, когато е спокоен и как емоцията му променя говора във филмите. освен ако не е супер силен и ясен звука на филма, аз лично него го гледам само със слушалки, инак наистина не го разбирам  Mr. Green

в Чудны дела твои, Господи! харесах много и Сергей Шарифуллин. много приятна мъжка роля.

реших да видя и други филми с него и попаднах на

още в началото видях лица, чието присъствие много ме зарадва )))

Актеры: Сергей Шарифуллин, Егор Баринов, Яков Шамшин, Полина Воробьёва, Ольга Белявская, Александр Блок, Виталий Горев, Артём Федотов, Дмитрий Быковский-Ромашов, Геннадий Смирнов, Оксана Базилевич, Роман Грибков,  Александр Саюталин, Сергей Колос, , Сергей Евсеев, Олег Жилин, Андрей Тартаков, Екатерина Зорина, Мария Капустинская, Эрик Кения, Александр Марушев, Владимир Постников, Дмитрий Гирев, Андрей Полищук

http://bigcinema.tv/series/koma.html

# 83
Даниил явно е открил тайната на вечната младост  Laughing Laughing

това момче все едно не е на 40, а на 25  Mr. Green

# 84
Доживяхме newsm68 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Любовная сеть. Пронин -  сволочь средний класс, но в конце то попался.

# 85

олеле, наистина ли  hahaha hahaha hahaha

паметен момент в историята на темата !  Laughing Laughing Laughing Laughing

аз вчера позагледах, позагледах и като видях Женя в кафявото костюмче се отчаях - викам си - никакъв злодей няма да излезе от него. да довърша Кома-та и мятам пак Пронин  Mr. Green Mr. Green

# 86
Лор, не ми пречи дикцията на Зубков. Просто отбелязвам, че е по-особена. Той е един от актьорите, когото харесвам. Е, не е в десетката, но в разширената е  Joy Joy Joy

Доста филми с негово участие са предлагани, повечето от които съм гледала. Има няколко, обаче, които особено харесвам  Чёрный снег , Позвони в мою дверь, Диван для одинокого мужчины Средний род, единственное число Уйти, чтобы вернуться. Ако някой иска да поизучи филмографията му - препоръчвам ги.  

# 87

олеле, наистина ли  hahaha hahaha hahaha

паметен момент в историята на темата !  Laughing Laughing Laughing Laughing

аз вчера позагледах, позагледах и като видях Женя в кафявото костюмче се отчаях - викам си - никакъв злодей няма да излезе от него. да довърша Кома-та и мятам пак Пронин  Mr. Green Mr. Green

Наистина, наистина!!! До към средата на филма си мислех че е "божий одуванчик". След това започнах да се разколебавам, но в крайна сметка подлецът в него победи.

# 88
Привет и от мен! Много се радвам за Пронин. Доживяхме!

Аз напреднах доста с "Чужой", добър боевик е. Обаче Горобченко не е във форма за тази роля, признавам, макар че го харесвам. Нашите Фил и Князев се представят добре, особено ми харесва ролята на Паламарчук. Въобще има необичайни роли, като напр. мент-киллер и опер-лесбиянка.
Сложни комбинации, манипулации, лъжи...никой не знае кой кой е. Всеки се преструва, прикрива, мисли едно, казва друго, а върши трето. На всичко отгоре някои се опитват да останат честни. С една дума, добре забъркан сериал. Само дето любовна линия няма.

Един чаровен рожденик днес - Сергей Губанов

# 89
момичета Wink

Общи условия

Активация на акаунт