iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 73-та тема

• 71 877
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
Денис, би ли ми препоръчала начин на употреба на хуск-а? Hug
http://www.iherb.com/p/37841
Има ли противопоказания? Кога е най-добре да се приема? Пия колаген на гладно , хуск-а кога да приемам?А вариант с него вместо закуска? Hug

Код за отстъпка при първа поръчка  GQQ942.

# 661
Поръчах този шампоан на мъжа ми. Много е разочарован, бил много лепкав, не е доволен как измива. Той има проблемен сърбящ скалп, образуват му се рани от разчесване. Единствено от Себорал е виждал ефект, но за кратко.
Има ли доволни от този серум
Искаше ми се да се възползвам с някое кремче против бръчки от промоцията.
А има ли ХК, която да помага едновременно за стави и за кожа?

Последна редакция: чт, 17 мар 2016, 21:57 от lucky duck

# 662
  • София
Денис, би ли ми препоръчала начин на употреба на хуск-а? Hug
http://www.iherb.com/p/37841
Има ли противопоказания? Кога е най-добре да се приема? Пия колаген на гладно , хуск-а кога да приемам?А вариант с него вместо закуска? Hug

Добре е да се приема на гладно, поне час преди хранене, с много вода. Започва се с ниска доза и постепенно се увеличава. Много е важно да се пие много вода, защото и самият хуск дърпа вода от тялото.
Противопоказния - патологични стеснения на СЧТ, остри форми на колит с кръвотечения и т.н. при диабет трябва да се внимава с него.
Може да го смесиш с кис. мляко - за закуска, но след това пий повече вода  /250-300мл, поне/

lucky duck
ХК  Injuv, която е за кожа, е полезна и за ставите / и очите/
Hydraplenish-a  за стави, може да се ползва и за кожа - като компромисен вариант
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Hydraplenish-Hyaluronic-Acid-60-Vcaps/3317
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Hydraplenish-Hyaluronic-Acid-P … MSM-60-Vcaps/3316

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

# 663
Много благодаря, Денис.  Hug

# 664
  • София
Чайовете на STASH хубави ли са? Интересува ме черен и зелен.

# 665
Здравейте. За първи път пазарувам от сайта, искам да попитам колко ви излиза доставката? На първата страница пише, че има безплатна доставка за над 40 долара, сумата ми ги надвишава, но пак ми начислява доставка.

Избери от видовете доставка
Airmail — $0.00 Free!
   Peace

Код за 5 $ отстъпка от iherb.com - SDB331
Благодаря много!
Но така и не стигнах дотам.  Cry От близо 2 седмици дебна един продукт да стане наличен, тъкмо стана и имаше само една бройка и докато добавя още неща вече някой го купи.... Е много ме е яд! Сега кой знае пак колко ще чакам.
Много хубава тема.  Peace

Можеш да включиш известяване по мейл с бутона Notify Me, който се намира под цената на продукта

# 666
  • София
Чайовете на STASH хубави ли са? Интересува ме черен и зелен.
Не съм им голям фен, но понякога купувам и от тях - стават.
Сега поръчах този:
http://www.iherb.com/Stash-Tea-Premium-Black-Tea-White-Chocolate … 1-2-oz-36-g/57362
В нас се пие много чай и макар, че винаги сме на поне 2 цедки, почти всичко сме изпили Wink
Напоследък съм на вълна цейлонски или ърл грей  / т.е черен/ ... и чакам някакви намаления
на марки, които предпочитам

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

# 667
Можеш да включиш известяване по мейл с бутона Notify Me, който се намира под цената на продукта
Включени са ми, обаче нищо не получих, нямам идея защо. Rolling Eyes

# 668
  • София
Ако няма ново зареждане / от производителя - по документи/, не изпращат мейл.
Понякога има остатъчни бройки и от време на време даден продукт се появява наличен, ако успееш да пуснеш поръчка с него - изпращат го.
Този номер, се случва много често с голямата меласа - редовно я поръчвам.
Дори имам случай, на чата да ми казват, че не е налична, но тя се появява - поръчвам я и ми я изпращат.
Така че, следи си продукта и когато е наличен го поръчвай.  Peace
ПП.
Попитай ги и на чата за всеки случай

# 669
Ако няма ново зареждане / от производителя - по документи/, не изпращат мейл.
Понякога има остатъчни бройки и от време на време даден продукт се появява наличен, ако успееш да пуснеш поръчка с него - изпращат го.
Този номер, се случва много често с голямата меласа - редовно я поръчвам.
Дори имам случай, на чата да ми казват, че не е налична, но тя се появява - поръчвам я и ми я изпращат.
Така че, следи си продукта и когато е наличен го поръчвай.  Peace
ПП.
Попитай ги и на чата за всеки случай

Благодаря за включването.  Peace
Сигурно е станало както ти казваш, защото пишеше, че има само 1 налична бройка. Аз бях решила, че бързо са свършили след зареждането.  Simple Smile
Понеже вече бях добавила доста неща от Уиш листа в количката, знаете ли колко време ще ми се пазят така?

Нямам търпение вече да поръчам, много неща си харесах. 

# 670
В количката не ги пазят. Ако не ги поръчаш, може да се изчерпат.

ПП. Много се бавят с изпращането на пратката от вчера, вече повече от 24 часа, а искам да си ползвам Loyalty rewards за нова поръчка.

Код за 5 $ отстъпка от iherb.com - SDB331

# 671
В количката не ги пазят. Ако не ги поръчаш, може да се изчерпат.
Да, да, за наличността знам. Имах предвид, че поръчах бая неща и ако ми се изтрият от количката ще трябва да ги издирвам пак. От тази гледна точка.  Embarassed
То продукта дето най-много го чакам е този, който изпуснах. Някое от другите и да свърши, ще си пусна поръчката. Ама то пусто му баш това, заради което поръчвам го няма.  Laughing

# 672
  • Чукарландия
ПП. Много се бавят с изпращането на пратката от вчера, вече повече от 24 часа, а искам да си ползвам Loyalty rewards за нова поръчка.

+1. ooooh!

ПП Чак сега разбрах, че и аз съм имала предоставен код за първа поръчка... Колко съм зле... Crazy

Код за 5 $ отстъпка от iherb.com - LSW837

Скрит текст:
Докога трябва да го публикувам в постовете си? Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 13:53 от BBeLLa

# 673
  • Europe
Денис, много ти благодаря! bouquet

Когато се пият водораслите може ли да се приема алкохол?

mmtomova няма никакъв проблем да се приемат водораслите от човек, който пие алкохол, но е ясно че ефектът ще е доста по-добър ако не се употребява. Всъщност има проучвания, че АФА водораслите много успешно се прилагат в комбинация с терапии за различни тежки зависимости - наркотици, алкохол, лекарства ...
Те освен, че помагат с веществата, които съдържат за по-бързото психологическото преодоляване на зависимостта, но и мощно детоксикират организма.
Преди години изчетох доста материали за АФА заради мой близък с такава зависимост, това което съм запомнила, е че основния симптом, че водораслите започват да "работят" е нетипично засилено потоотделяне (то е временно), като потта, но също и урината придобиват нестандартен лош мирис (на химикали и отрови).
Аз нпр. употребявам водорасли от над 15г. и помня, че в началото и при мен имаше за около седмица-две тези лоши миризми, без да съм била зависима - просто се изчистваш. Сега при всеки курс, който правя с АФА, нпр. 2 месеца пия, два почивам, усещам че някъде по средата на курса имам за 1-2 дни такова нетипично отделяне на повечко и по-лоша пот, а аз по принцип почти не се потя и нямам миризлива пот.  
Водораслите са уникална природна мултивитаминна комбинация. Според мен - съвършената!

Код за 5 $ отстъпка от iherb.com - DJT139

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 13:40 от aleina

# 674
  • София
Поръчах два вида капки на Бах за детето, че много боледува. Засега имаме опит само с Рескю, като тръгваше на градина, дано останем доволни.

Код за отстъпка от 5$ при първа поръчка FBH678

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 14:24 от higher-up

Общи условия

Активация на акаунт