iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 73-та тема

• 71 909
  • 726
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Здравейте, сутринта си  взех пратката от митницата от 3.2.
43 $ платих си мито и т.н. сега си отварям кашончето и ми няма един продукт арганово олио Sad , какво се прави в такива случай?
не е отварян лепенката си е цяла, етикета не е късан...и бонусче няма друг път я пила я молив..
Провери си теглото - написано е на кашона и ако има разминаване, няма да има проблем да ти върнат парите.
Направи снимки: на  продуктите, теглото на кашона и т.н. .
Пусни един ре-ордер / на поръчката/ и виж какво тегло ти излива - най-вероятно, ще има разминаване.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

# 46
  • Пловдив
Денис,как да сменя валутата от долари в бг.левове?

# 47
 bouquet Denis
да има разминаване на реордер е Shipping Weight: 2.17 lbs (0.98 kg) а на етикета е 0,86 !
аз обаче снимах сега, но реално етикета е резнат по средата (отворила съм кашончето) и ... така става предполагам ... не ми е хрумвало да си снимам етикетите досега преди да е отворен ..и после да сравнявам теглото Embarassed

# 48
И от мен безкрайни благодарности за Денис, за всеотдайността и търпеливостта да отговаря  bouquet

И един въпрос: от тези омеги по колко взимате?
http://eu.iherb.com/Madre-Labs-Omega-800-1000-mg-30-Fish-Gelatin-Softgels/65844
http://eu.iherb.com/Madre-Labs-DHA-700-1000-mg-30-Fish-Gelatin-Softgels/65843

Код за първа поръчка JLW544

# 49
  • на 90 км от морето
Само да допълня продължението на сагата с маслото от сьомга:
http://www.iherb.com/MRM-FreshOmega-Pure-Extra-Virgin-Norwegian- … ie-Softgels/47731

Говорих с чата им и се оказа, че явно имат някакво разминаване с цените, но продукта все още е на намалена цена. След уточняване на детайлите с момъка от чата, си пуснах поръчка и той ръчно ми приложи намалението на маслото. Даже си пуснах 3 броя  Grinning

П.П. Това ми е 2-ра поръчка, а първата още не е дошла  ooooh! И като знам, колко още неща си харесах  Whistling

Код за 5$ отстъпка от първа поръчка - iherb.com PSV087

# 50
  • София
bouquet Denis
да има разминаване на реордер е Shipping Weight: 2.17 lbs (0.98 kg) а на етикета е 0,86 !
аз обаче снимах сега, но реално етикета е резнат по средата (отворила съм кашончето) и ... така става предполагам ... не ми е хрумвало да си снимам етикетите досега преди да е отворен ..и после да сравнявам теглото Embarassed
Няма проблем - пиши им. В документите на пратката го има реалното тегло.
Дори, когато получиш Митническото известие - там е посочено само теглото на пратката - никаква друга информация за нея.

zanetti
Най-общо, дозата за възрастни е:
Омега 3 / гледаш колко е тотала или EPA + DHA/ - 1500 мг/дн.
DHA - 1000мг/дн.
Има разлика Рибено масло и Омега 3 - Омега 3 е част от рибеното масло.

armira
От настройките горе в ляво: избираш БГ и запаметяваш / Save preferences /

# 51
  • Cофия
Здравейте,

предписаха ми хранителна добавка VISINE. В аптеката се оказа, че става въпрос за ABO VISINE капсули по 15бр. в опаковка. Дали в сайта има нещо, което да е с подобен състав, но по-изгодно като цена? Имате ли опит с тази добавка? Дали има смисъл да се пие, тъй като става дума за по-дълъг период от време (6 месеца, пауза 1 месец и после още 6 месеца).

# 52
Може ли някой да ми каже съществува ли все още тази отстъпка 50% от транспортът при поръчка над 20$, тъй като в кошницата имам артикули за над 20$ но сумата за доставката не се променила?

iHerb®  Код 5$ отстъпка при Първа поръчка: SNF130

# 53
Може ли някой да ми каже съществува ли все още тази отстъпка 50% от транспортът при поръчка над 20$, тъй като в кошницата имам артикули за над 20$ но сумата за доставката не се променила?

Не, отпадна.

Код за 5 $ отстъпка от iherb.com - SDB331

# 54

Не, отпадна.

Код за 5 $ отстъпка от iherb.com - SDB331

Благодаря

iHerb®  Код 5$ отстъпка при Първа поръчка: SNF130

Последна редакция: ср, 24 фев 2016, 17:45 от nadia_al

# 55
Много са си активирали от митницата, последните пратки все оттам получавам. След като влязат в България от митницата ли ги насочва към пощенската станция?

# 56
  • София
Много са си активирали от митницата, последните пратки все оттам получавам. След като влязат в България от митницата ли ги насочва към пощенската станция?
Не. От разпределителен център ги насочват - или към поща или към митница

# 57
Благодаря!  Simple Smile

# 58
и аз препоръчвам http://www.iherb.com/JustNeem-Neem-Cure-0-3-oz-8-g/65806
дъщеря ми беше с кърваво разранен околоочен контур от очилата за плуване. С какво ли не мазах- кокосово масло, кремове ..нищо не помогна. накрая се сетих,че може да е гъбички по гумата на очилата и започнах да мажа с каките.. първите няколко намазвания много щипеше, след това спря и за 3 дни се оправи.

# 59
  • София
Някаква хубава паста за зъби за стягане на венците и против кървене?

Общи условия

Активация на акаунт