iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 73-та тема

• 72 098
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
Да, МБ ми направиха,но докторът ми каза,че не е нужно нищо друго.Предписа ми в продължение на 3-4 дни да си правя промивки с млечна киселина,но това не ми помогна.След това някакви противогъбични глобули за 6 дни,и от това нямаше ефект.Приемам много добавки,сега ще добавя и пробиотици.

Благодаря,Денис!Още днес ще си поръчам някои от препоръчаните от теб продукти Simple Smile

# 136
  • София
Кокосовото масло, може да смесвате с ядки, семена, сушени плодове, какао и т.н. - до получаване на смес, която ви е приятна за хапване.
Или купувайте от това кокосово масло / с пулпа/ - много по-приятно е за директна консумация:
http://www.iherb.com/Nutiva-Organic-Coconut-Manna-Pureed-Coconut … 15-oz-425-g/24380

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

# 137
  • София
Кокосовото масло, може да смесвате с ядки, семена, сушени плодове, какао и т.н. - до получаване на смес, която ви е приятна за хапване.
Или купувайте от това кокосово масло / с пулпа/ - много по-приятно е за директна консумация:
http://www.iherb.com/Nutiva-Organic-Coconut-Manna-Pureed-Coconut … 15-oz-425-g/24380

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

Денис, посоченото от теб кокосово масло същото по съдържание лауринова киселина ли има, както обикновеното? На мен също ми е гадничко да го ям и го смесвам с мед, но знам, че е много полезно Simple Smile

# 138
  • София
Денис, посоченото от теб кокосово масло същото по съдържание лауринова киселина ли има, както обикновеното? На мен също ми е гадничко да го ям и го смесвам с мед, но знам, че е много полезно Simple Smile
Разликата е само в това, че:
Butter - маслото съдържа фибри и маслото е по-малък % /напр.  60-70/
Oil е без фибри и е 100% масло
Или, ако ползваш 1сл Oil, от Butter трябва да ползваш 11/2сл, за да си доставиш едно и също кол-во масло

# 139
  • София
Разликата е само в това, че:
Butter - маслото съдържа фибри и маслото е по-малък % /напр.  60-70/
Oil е без фибри и е 100% масло
Или, ако ползваш 1сл Oil, от Butter трябва да ползваш 11/2сл, за да си доставиш едно и също кол-во масло
благодаря bouquet

# 140
# 141
На мен не ми е проблем вкуса,аз мога да ям всякакви гадости,а кокосовото масло всъщност е приятно на вкус Simple Smile
Проблемът ми е,че ми става супер гадно на гърлото,а след това получавам силно гадене,все едно съм яла нещо развалено или направо нехранително.Не знам,алергична реакция ли е,какво е,но вече не ща да помириша кокосово масло Sick.И съм много объркана от това,предполагах,че каквато съм лакома,няма да мога да спра да го ям,четох,че било много вкусно,а то какво излезе Shocked.
Чудя се какво да правя с него,при положение,че не използвам много козметика.Идеи някакви?

# 142
  • София
Чудя се какво да правя с него,при положение,че не използвам много козметика.Идеи някакви?
Може да пържиш палачинки, да го ползваш са печени или сурови сладки, бонбони
За готвене - сосове и т.н. / нещо екзотично/
Правя с него нещо като протеинови барчета: ядки, семена, сушени плодове, кокос, протеин / може да се замени със сухо мляко/, какао и т.н. Маслото е като слепващ елемент и се използва не малко кол-во

# 143
Протеиновите барчета изглеждат съблазнително,но не бих рискувала с кокосовото масло,защото ме е страх,че ядките ще отидат зян заради него.
Ще пробвам палачинките,първо малко количество и ще подмазвам тигана съвсем леко,за всеки случай Simple Smile
 bouquet

# 144
Много често използвам кокосово масло, срахотни бонбони Рафаело си правя :
100 гр. кокосово масло
100 гр. черен шоколад
3-4 с.л. кокосови стърготини
лешници
Смесвам, охлаждам, правя топчета и пак в хладилника..Супер е!
Ако пък ме домързи, всичко в буркан и с лъжицата Joy Joy Joy

# 145
  • Бургас
Моят любим полезен шоколад - био лешников тахан и мед 1:1, няколко лъжици какао и разтопено кокосово масло. Но честно казано, по-вкусно е без кокосовото масло Twisted Evil

Иначе кокосовото масло и аз не мога да го ям, но затова пък кокосовата манна я изядох за 10дни Crazy

Някой вземал ли е бебешкия пробиотик на Jarrow - 8ml? Мислих да го поръчам, ама пратих мъжо за Биогая..

П.П. Похвалих канелената паста за зъби и взех и аз да правя алергична реакция, устата ми се зачервява отстрани на устните, след миене..

Код за отстъпка при първа поръчка - LNN252

# 146
  • Пловдив
Клипчето с пресата за чай/ кафе е много зарибяващо.
Денисче, благодаря  Heart Eyes

# 147
Може да пържиш палачинки, да го ползваш са печени или сурови сладки, бонбони
За готвене - сосове и т.н. / нещо екзотично/
Правя с него нещо като протеинови барчета: ядки, семена, сушени плодове, кокос, протеин / може да се замени със сухо мляко/, какао и т.н. Маслото е като слепващ елемент и се използва не малко кол-во

Денис, можеш ли да дадеш една точна рецепта за протеинови барчета (с количества на продуктите)  Simple Smile
и да те помоля да ми препоръчаш хубав L-carnitine, но не в течна форма.

# 148
  • На черешатааа
mmtomova за детокс на дроба си получих това http://eu.iherb.com/FutureBiotics-Detox-Daily-Liver-Support-60-Veggie-Caps/7318 ,по препоръка от форума. Още не съм го пила,  за да споделя личен опит.

# 149

Общи условия

Активация на акаунт