iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 73-та тема

• 72 138
  • 726
  •   1
Отговори
# 225

Bradley Cooper
За РМ - сложи му една капка портокалова есенция / или лимонова/ Wink

Благодаря ти! Ще пробвам.  Simple Smile

Между другото получавате ли подаръчета с пратките, на мене спряха да ми пращат от няколко месеца, но една приятелка, която пусна първа поръчка преди месец, имаше подарък кърпичка за почистване на очила.

Код за 5 $ отстъпка от iherb.com - SDB331

# 226
Пращат понякога, според мен е на напълно случаен принцип.

Код за $5 отстъпка при първа поръчка от сайта: SOV733

# 227
Момичета, къде излиза този код, направих първата си поръчка и никъде не го видях, моля за съдействие?

# 228

Между другото получавате ли подаръчета с пратките, на мене спряха да ми пращат от няколко месеца, но една приятелка, която пусна първа поръчка преди месец, имаше подарък кърпичка за почистване на очила.

От четири получени поръчки до момента-четири бр кърпички за очила. Simple Smile  Sunglasses

Код за отстъпка при първа поръчка- GQQ942

# 229
  • София
Момичета, къде излиза този код, направих първата си поръчка и никъде не го видях, моля за съдействие?
Когато влезеш в акаунта си - My Account -  REWARDS - Summary - горе на страницата: Your iHerb Rewards Code is ......

и аз често имам кърпичка за очила  Peace

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

# 230
Благодаря, Денис!

bouquet

# 231
Аз пък имам 0.73 $/ Loyalty Credit/, но не знам как се използват. Имам срок за тях. При следваща поръчка мога ли да ги използвам като отстъпка?

# 232
  • София
Аз пък имам 0.73 $/ Loyalty Credit/, но не знам как се използват. Имам срок за тях. При следваща поръчка мога ли да ги използвам като отстъпка?
Когато шипнат поръчката, от която са получени, ще се активират и ще се приспаднат от сумата на следващата поръчка /вижда се под кошницата, зеленото поле: Savings: Loyalty Credit/

# 233
  • Berlin
Аз съм имала кърпичка за очила, листчета и шапка за баня по един път, а има доста повечко поръчки. 😄 Друго какво пращат? Mr. Green

Код за отстъпка при първа поръчка - DCN033

# 234
 И аз най-накрая направих първа поръчка. Поръчах си Ubiquinol и Best probiotics, но вече повече от 2 седмици чакам. Сумата е под 40$, дали ще я задържат в митницата?
 Препоръчаха ми и този продукт - Green vibrance -  http://uk.iherb.com/Vibrant-Health-Green-Vibrance-Version-15-0-2 … 4-oz-709-8-g/4981. Някой ползвал ли го е?

Код за 5 $ отстъпка от iherb.com - RBM322

# 235
Аз съм имала кърпичка за очила, листчета и шапка за баня по един път, а има доста повечко поръчки. 😄 Друго какво пращат? Mr. Green

Код за отстъпка при първа поръчка - DCN033

"Еко" химикалка.

# 236
Аз имах на скоро подарък острилка Simple Smile

# 237
  • София
   DAILY DEAL:  Дневна промоция
валидна до  02.03 - 20.00 часа наше време

$1.00
Балсам за устни,
с масло от ший и масло от арган,
8 броя

# 238
  • have faith and be patient ..
http://eu.iherb.com/Nature-s-Answer-Liquid-Omega-3-Deep-Sea-Fish … l-oz-480-ml/57001

Това рибено масло съвсем загуби портокаловия аромат, след  месец от отварянето. Съхранявам го в хладилник, надявам се не е развалено.

Код за 5 $ отстъпка от iherb.com - SDB331

Ма то пък и един портокалов вкууус,  недей на казваш на никой..  На мен ми биеше по-скоро на корите на портокала  Mr. Green  но наистина вкуса му се поизпари,  не мисля че е развален  Peace

# 239
  • Пловдив
Шипки за проскане на пране, кърпички за почистване на очила, моливи, и два или три пъти дозаторни лъчички - чаена, супена..(3-4 размера бяха).
Това съм получавала като подарък.

Общи условия

Активация на акаунт