iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 73-та тема

• 72 110
  • 726
  •   1
Отговори
# 300
Денис добър избор ли направих за селен?
http://www.iherb.com/Solgar-Selenium-Yeast-Free-100-mcg-100-Tablets/48602
Взимам всичко възможно, което си ми препоръчала за подобряване на качеството на яйцеклетката и наистина имаше полза пунктираха хубава яйцеклетка стана прекрасен ембрион,(спорд ембриолозите) разви се мн добре,но нямаше имплантация, сега всичко отначало, но няма да се отказвам Попрочетох в темичката за Добавки и витамини.... и се оказа, че не вземам селен Q10 сега си поръчах и селен. Стана дългичко, но исках да споделя и да ти благодаря, винаги се отзоваваш на въпросите ми БЛАГОДАРЯ.

# 301
  • София
Скрит текст:
Взимам всичко възможно, което си ми препоръчала за подобряване на качеството на яйцеклетката и наистина имаше полза пунктираха хубава яйцеклетка стана прекрасен ембрион,(спорд ембриолозите) разви се мн добре,но нямаше имплантация, сега всичко отначало, но няма да се отказвам Попрочетох в темичката за Добавки и витамини.... и се оказа, че не вземам селен Q10 сега си поръчах и селен. Стана дългичко, но исках да споделя и да ти благодаря, винаги се отзоваваш на въпросите ми БЛАГОДАРЯ.
Да, този селен е хубав. Peace
Много се радвам и вярвам, че ще успеете.  Hug

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

# 302
Скрит текст:
Да, този селен е хубав. Peace
Много се радвам и вярвам, че ще успеете.  Hug

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919
Аз  май обърках темите,исках да ти благодаря в Добавки и витамини.... ,  но няма значение.

# 303
  • София
sisi andi   Hug

WEEKEND DEALS:  Уикенд промоции – 72 часа
валидни до  07.03 -  20.00 часа наше време

$1.00
Sierra Bees, Argan Balm with Cocoa & Shea Butter, 1 oz (28 g)

# 304
iHerb® Код  при  Първа поръчка:    FRS217

# 305
Здравейте, имам въпрос, в тази тема по подобие на други, правите ли групови поръчки ? Никога не съм поръчвал нещо от интернет и все съм с чувството, че нещо няма да е както трябва, пък спешно трябва да закупя протеолитични ензими и омега 3, бях се хвърлил да търся от България, но са страшно скъпи, особено сравнени със сайта...

# 306
Няма никакъв смисъл от групови поръчки, защото ще отидат на митница,освен това има горна граница за тегло и сума с пощенската доставка .

# 307
Аха, така и предположих, че с митото ще е проблем. Адреса за доставка как трябва да го изпиша, има ли конретни изисквания или както тук само, че на латиница ? 

# 308
Аха, така и предположих, че с митото ще е проблем. Адреса за доставка как трябва да го изпиша, има ли конретни изисквания или както тук само, че на латиница ? 

Няма значение, аз го изписвам по английските стандарти - номер, после улица.

Код за 5 $ отстъпка от iherb.com - SDB331

# 309
Няма значение, аз го пиша на български с букви на латиница, така или иначе той е за нашите пощальони.

# 310
Момичета,някой дали има отзиви за тези два сапуна?чудя се кой от двата да си избера newsm78
http://www.iherb.com/Seaweed-Bath-Co-Detox-Cellulite-Soap-3-75-oz-106-g/48875

http://www.iherb.com/Reviva-Labs-All-Natural-Seaweed-Soap-4-5-oz-127-5-g/5037

Код за 5 $ отстъпка от iHerb - NEZ696

# 311
Пак въпрос Grinning Добавките, които със сигурност са ми нужни, ще са под 80 долара, както следвам инструкциите. Но има ли смисъл да ги разбивам на две по 40 долара ?

# 312
Пак въпрос Grinning Добавките, които със сигурност са ми нужни, ще са под 80 долара, както следвам инструкциите. Но има ли смисъл да ги разбивам на две по 40 долара ?

Ако искаш да избегнеш митница, пратките трябва да са на стойност под 30 лв, което с днешния курс на долара е под 17 долара (без доставка).  Simple Smile

# 313

Ако искаш да избегнеш митница, пратките трябва да са на стойност под 30 лв, което с днешния курс на долара е под 17 долара (без доставка).  Simple Smile

Като по-опитни какво ще ме посъветвате ? Някои добавки са ми по 30 долара други по-евтини, да пускам всички на една до 80 или ?

# 314
Аз лично поръчвам неща под 30 лв, за да не се разкарвам до митница. Но в твоя случай е невъзможно, пускай една поръчка пък може и да мине директно в пощата с повече късмет.

Общи условия

Активация на акаунт