iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 73-та тема

• 72 057
  • 726
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Здравейте! За първи път ще поръчвам от сайта и търся нещо с гинко билоба за оросяване на мозъка. Може ли да ме насочите към подходящ продукт, може и в комбинация с нещо друго. Ако някой е ползвал подобно, моля да ме насочи. Посъветваха ме да пия нещо за оросяване на мозъка против световъртеж. Благодаря предварително на всички отзовали се! Хубав ден от мен!

# 316
  • София
Здравейте! За първи път ще поръчвам от сайта и търся нещо с гинко билоба за оросяване на мозъка. Може ли да ме насочите към подходящ продукт, може и в комбинация с нещо друго. Ако някой е ползвал подобно, моля да ме насочи. Посъветваха ме да пия нещо за оросяване на мозъка против световъртеж. Благодаря предварително на всички отзовали се! Хубав ден от мен!
Причините за световъртеж са много и най-различни, вкл. проблем със средното ухо, вестибуларния апарат
Консултирай се с лекар УНГ и Кардиолог.
Ето Гинко билоба:
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Ginkgo-Standardized-60-Capsules/50931  60 mg, защото е добре да се започне с ниска доза
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Ginkgold-Memory-Concentration- … -150-Tablets/4225
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Extra-Strength-Ginkgo-120-mg- … 20-Veggie-Caps/26   120 mg

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

# 317
  • Пловдив
Причините за световъртеж са много и най-различни, вкл. проблем със средното ухо, вестибуларния апарат
Консултирай се с лекар УНГ и Кардиолог.
Ето Гинко билоба:
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Ginkgo-Standardized-60-Capsules/50931  60 mg, защото е добре да се започне с ниска доза
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Ginkgold-Memory-Concentration- … -150-Tablets/4225
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Extra-Strength-Ginkgo-120-mg- … 20-Veggie-Caps/26   120 mg

Да, има консултация с лекар, причината е на микрониво, мозъчни микроинсулти в следствие на рязко спадане на кръвното налягане. Поради това препоръката е да приемам гинко билоба, може и в комбинация със селен, магнезии или други добавки. На нашия пазар много се предлагат, но не съм убедена в качеството им. Благодаря много!

# 318
Здравейте,
на митница София не мога да им разбера комплексарския проблем.
Преди месеци им представих разпечатки от банкова сметка + от страницата на поръчка от сайта и те не ми ги взеха(ксерокопията), но ме пуснаха без да плащам ДДС, както и беше редно(до 30 лв.). След месец ми изпратиха на личната поща съобщения, че дължа някакви такси или ддс (не помня какво) към митниците - тоест от къде другатаде да е.
При положение, че от години пазарувам до 30 лв., какво се заяждат за глупости?!

# 319
Скрит текст:
Пак въпрос Grinning Добавките, които със сигурност са ми нужни, ще са под 80 долара, както следвам инструкциите. Но има ли смисъл да ги разбивам на две по 40 долара ?

Ако искаш да избегнеш митница, пратките трябва да са на стойност под 30 лв, което с днешния курс на долара е под 17 долара (без доставка).  Simple Smile

Като по-опитни какво ще ме посъветвате ? Някои добавки са ми по 30 долара други по-евтини, да пускам всички на една до 80 или ?

Не бих рискувала на една поръчка. Сигурно ще е тежко и обемно и вероятността да отиде на митница е голяма.

JMB946 - www.iHerb.com
Код за отстъпка за първа поръчка.

# 320
  • София
Здравейте,
на митница София не мога да им разбера комплексарския проблем.
Преди месеци им представих разпечатки от банкова сметка + от страницата на поръчка от сайта и те не ми ги взеха(ксерокопията), но ме пуснаха без да плащам ДДС, както и беше редно(до 30 лв.). След месец ми изпратиха на личната поща съобщения, че дължа някакви такси или ддс (не помня какво) към митниците - тоест от къде другатаде да е.
При положение, че от години пазарувам до 30 лв., какво се заяждат за глупости?!
А те откъде имат мейла ти?
Доста несериозно ми се струва - да ти искат такса със задна дата, при условие, че вече си си получила пратката.

Получих си канелата на пръчки  - доста голям пакет

# 321
Скрит текст:
Пак въпрос Grinning Добавките, които със сигурност са ми нужни, ще са под 80 долара, както следвам инструкциите. Но има ли смисъл да ги разбивам на две по 40 долара ?

Ако искаш да избегнеш митница, пратките трябва да са на стойност под 30 лв, което с днешния курс на долара е под 17 долара (без доставка).  Simple Smile

Като по-опитни какво ще ме посъветвате ? Някои добавки са ми по 30 долара други по-евтини, да пускам всички на една до 80 или ?

Не бих рискувала на една поръчка. Сигурно ще е тежко и обемно и вероятността да отиде на митница е голяма.

JMB946 - www.iHerb.com
Код за отстъпка за първа поръчка.

Хм, да, но при положение, че сега в намаление са едната 27 евро, другата 11 евро, третата 17 евро. Ако дори ги поръчам поотделно, две от тях задължително отиват на митница нали така ? Спешни са ми протеолитичните ензими, купувам и други добавки, но тези в момента са в голямо намаление(даже не намирам инфо до кога) и това ми е питането, ако ги поръчам поотделно, пак ще имам две пратки на митница, и се губи смисъла да разделям доставката или греша ? Регулярната цена на най-скъпият ензим е 47 евро а в България е 110 лева, а в момента е 50 лв през Айхербс, разликата си в голяма, а при разходите за лекарства...От мненията почвам да си мисля, че има смисъл да се поръчват само добавки до 30 лв или греша ?

# 322
Да не би да са задържали нова поръчка? Как така със задна дата. Пусни им re на мейла, че си показала всичко необходимо тогава. Какви са тея объркани неща.

# 323
  • София
wwwrrr
Ако пуснеш поръчка над 40$, ползваш безплатна доставка Peace
Когато имам продукт над 20$ - винаги пускам голяма поръчка и рискувам - понякога пристига и в пощата
Ако отиде на митница се плаща ДДС /20% от сумата на поръчката/ + 3,50 лв. митническа такса
Ти трябва да решиш Simple Smile

# 324
  • Berlin
Сметни дали си заслужава да пуснеш 3-4 пратки с по мин. $4 доставка или да платиш едно ДДС. Ние не можем да ти кажем как да си ги пуснеш. Simple Smile

Код за отстъпка при първа поръчка - DCN033

# 325
Сметни дали си заслужава да пуснеш 3-4 пратки с по мин. $4 доставка или да платиш едно ДДС. Ние не можем да ти кажем как да си ги пуснеш. Simple Smile

Код за отстъпка при първа поръчка - DCN033
Ами ако смятам в евро както ми отваря сайта, трите добавки общо без доставка са 135 лв с ддс и с 3.5 лв митническа такса, тук само едната ми е 110 лв на регулярна цена, Бромелаин дори не го намирам тук 120 таблетки, 60 бр са 44 лв, и последният ензим тук е 60 лв, към 250 лв тук...
http://eu.m.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-High-Potency-Serrapepta … Veggie-Caps/23747
http://eu.m.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Nattokinase-90-Veggie-Caps/33

http://eu.m.iherb.com/Now-Foods-Bromelain-500-mg-120-Vcaps/16546
Като гледам доставния грамаж под 0.400кг общо.
Финансово определено си заслужава да се поръчва от сайта, и щом над 30 лв отиват на митница, то май всичко на едно да се поръчва, до 80 долара де. То ясно, че е мое решението, просто не пазарувам от чужди сайтове а и винаги съм бягал от щатските заради мненията за митницата. Никой ли не отива на митница дори в случай на голямо намаление, заслужаващо си ? Какви проблеми мога да срещна там, освен таксата, ддс, и забавената доставка ? Видимо глупави въпроси, за които се извинявам, но касае здравето на жена ми, та съм се хвърлил в такива размисли. Всичките добавки са в намаление, но не виждам да са в седмичните или дневните оферти, някой може ли да ми каже до кога са в намаление ? Благодаря отново Simple Smile

# 326
Митническа такса 3.50лв., но имаш и 20% отгоре на стойността на пратката. Така за всичко ще платиш надценка. Докато при 3 малки поръчки, които съм сигурна, че ще получиш в пощата, имаш по-голям шанс да се разминеш с доплащането.

# 327
  • Berlin
На митница кой е казал, че не ходим. Ходим си, при мен доста бързо стават нещата и нямам никакви проблеми. Не ни се ходи, защото е допълнително разкарване, а не, че стават някакви страхотии там. Laughing Има тема за митницата, btw.

# 328
Aз досега за 6 години не съм срещала проблеми в митницата.

Код за $5 отстъпка при първа поръчка от сайта: SOV733

# 329
Всичките добавки са в намаление, но не виждам да са в седмичните или дневните оферти, някой може ли да ми каже до кога са в намаление ? Благодаря отново Simple Smile

MSRP е цена, препоръчана от производителя. Както виждаш почти всичко е намалено доста, и повечето цени си стоят ниски и с голям % намаление непрекъснато.

Код за 5 $ отстъпка от iherb.com - SDB331

Общи условия

Активация на акаунт