iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 73-та тема

• 71 989
  • 726
  •   1
Отговори
# 690
Дами, благодарности за информацията, която споделяте. bouquet
Този продукт е отново наличен  - http://www.iherb.com/FutureBiotics-Detox-Daily-Liver-Support-60-Veggie-Caps/7318.

Код за отстъпка - NNG240

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 22:49 от bobbi_ld

# 691
Момичета, да ви се похваля, най-после успях да направя поръчката.  Grinning Пак без мейл случайно си проверявах и отново имаше 1 бройка иии този път се вредих да го купя.

Ползвах код от тук, сега трябва да копирам мой такъв? Този, който ми изписва като Rewards Code ли?

# 692
  • Berlin
Да, това е личният ти код, който дава отстъпка вече на някой нов потребител, ако го използва. Peace

Код за отстъпка при първа поръчка - DCN033

# 693
Скрит текст:
denis, всъщност този продукт Source Naturals, Wellness, Children's Immune Chewable колко време може да се дава?
Скрит текст:
Помня, че си писала, че не е добре да се пие дълго време, но голямата от петък е болна и оттогава й го давам /днес не посмях, защото става една седмица  Confused/, може ли да продължи с приема? Има влажна кашлица и сополи... Може ли да се дава до отзвучаване на симптомите, дори и да е повече от седмица-10 дни?

И друго исках да те питам нали Инулинът е храна за добрите бактерии, но ако организмът е болен и преобладават лошите такива, дали Инулинът ще е храна и за тях? Един вид се чудя дали да го давам самостоятелно? Да не стане, че вместо да изпиша вежди, да избода очи ...  Rolling Eyes
Може да се дава до оздравяване, но е добре да се консултираш с лекар - не прилагай самолечение Simple Smile , особено когато става въпрос за дете - има много опасни вируси и първите часове за решаващи.
Да, Инулинът е храна за полезните бактерии, лошите /патогенните/ се хранят с други 'неща' и паразитират върху епителните клетки. Полезните бактерии отделят определени вещества, които нарушават метаболизма на патогенните бактерии и така ги унищожават.
О, не, имах предвид паралелно с предписаното лечение.  Peace
Защото като питам за добавки, все не обясняват какво и как.
Иначе още при първи симптоми посещаваме лекар. Но понякога давам хранителни добавки/витамини по мое осмотрение + изписаните лекарства.  Blush

Благодаря за инфото и за Инулина.  Hug

JMB946 - www.iHerb.com
Код за отстъпка за първа поръчка.

# 694
  • Стара Загора
Код за отстъпка при първа поръчка - JFP199

# 695
А този пробиотик PB8 дали ще е ефективен след транспорта ? Чудя се дали да поръчам. Не пише да е стабилизиран или там каквото се гледаше.

# 696
  • София
А този пробиотик PB8 дали ще е ефективен след транспорта ? Чудя се дали да поръчам. Не пише да е стабилизиран или там каквото се гледаше.
Не се притеснявай - стабилизиран е.
Ако не е стабилизиран е посочено, че се доставя в лед
Напр. този:
http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Yum-Yum-Dophilus-Sugar-Free … Tablets-Ice/24592
Jarrow Formulas, Yum-Yum Dophilus, Sugar-Free!, Natural Raspberry Flavor, 120 Chewable Tablets (Ice)
Shipped in Ice:
Customers in the U.S.: This product is highly perishable and is kept rrigerateefd to ensure maximum freshness.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

# 697
Aaa   ясно , благодаря!

# 698
Здравейте 😊,

Не знам дали тук е мястото,  но имам не отваряне опаковка Natural Calm, the anti stress drink, 453g. Леля ми я пиеше за стрес и безсъние и поръчвахме периодично, но вече не може да я пие поради други причини, та ако някой проявява интерес нека ми пише. 

# 699
Не видях да сте коментирали тези витамини, само някой ги беше показал. При тази висока реална цена, трябва да са много добри. Пише, че са концентрирани, дали може да се дават на по-малки деца. Въобще някой ползвал ли ги е?

# 700
Здравейте, тъкмо мислех, да поръчвам CoQ10 и видях промоционалното комбо предложение
https://secure.iherb.com/tr/cb?pcodes=MLI-00952_CGN-00944
Заслужава ли си за тази цена? Знам, че е Ubiquinone и се усвоява на 50% или по-малко, но пък по-добре по-малко отколкото нищо...  Simple Smile

Код за първа поръчка JLW544

# 701
  • Europe
И друго исках да те питам нали Инулинът е храна за добрите бактерии, но ако организмът е болен и преобладават лошите такива, дали Инулинът ще е храна и за тях? Един вид се чудя дали да го давам самостоятелно? Да не стане, че вместо да изпиша вежди, да избода очи ...  Rolling Eyes

6tastliva не точно обратното, няма такава опасност, той е силен естествен пре-биотик, т.е. помага на тялото само да си произведе нужните бифидо и други бактерии. Противопаказания няма. Наблягай на всякакъв лук суров, а сега през пролетта и пресен, също салати с цикория и рукула, а в соковете (ако правиш такива) към морковите и ябълката, може да слагаш по малко червено цвекло и/или земна ябълка. В ехинацеята има естествен инулин - аз купувам от Лечител, голямата опаковка Ехинамакс 100 мл., когато е на промоция е около 10 лв., стига за цяла зима, когато се редува с други неща, профилактично - http://www.lechitel.bg/product.php?p=44

Разгледай и продукти с бета глюкани, те също са известни под името "храна" или активатор за добрите бактерии, по-точно за най-едрите (макрофагите), които буквално изяждат лошите, но имат и още много други полезни функции. Бета глюкани има естествено в доста храни, най-полезни са тези в гъбите шийтаке, майтаке и дрождите на маята, обаче кога ги ядем ние тези храни newsm78. За това аз взимам разни сиропи с бета-глюкани за всички вкъщи, от деца до баби и дядовци, защото са много приятни на вкус. А нпр. за най-малките, които не могат да пият капсули в такъв сироп им разтварям една или половин капсула водорасли в самата мерителна чашка и добавям малко водичка за да стане около 15-20 мл. и да може да се изпие по-лесно.

Код за 5 $ отстъпка при първа поръчка от iherb.com - DJT139

Последна редакция: сб, 19 мар 2016, 12:29 от aleina

# 702
  • София
Здравейте, тъкмо мислех, да поръчвам CoQ10 и видях промоционалното комбо предложение
https://secure.iherb.com/tr/cb?pcodes=MLI-00952_CGN-00944
Заслужава ли си за тази цена? Знам, че е Ubiquinone и се усвоява на 50% или по-малко, но пък по-добре по-малко отколкото нищо...  Simple Smile
На тази цена си заслужава   Peace - приемаш, че 1 капс. е 50 мг и си пресмяташ нужната доза.
Приема се след хранене, много добра комб-я е с омега 3 

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

# 703
Видях тези витамини в една класация за най-добрите мултивитамини за жени:
http://www.iherb.com/One-A-Day-Women-s-Formula-Multivitamin-Mult … 200-Tablets/31736
Дали наистина са добри, особено на тази цена Thinking

# 704
  • София
Видях тези витамини в една класация за най-добрите мултивитамини за жени:
http://www.iherb.com/One-A-Day-Women-s-Formula-Multivitamin-Mult … 200-Tablets/31736
Дали наистина са добри, особено на тази цена Thinking
Според мен, не са най-добрият избор Simple Smile
- съставът не е нищо особено, стандартните витамини и минерали
- дозите са ниски и съотношението не е добро / напр. вит.А, С са ниски и ако се увеличи броя на табл., се увеличава кол-во на някои елементи, с които трябва да се внимава, напр. йод, желязо и т.н./
- формите не са посочени в описанието /?!/, но са дадени в други съставки и от там се вижда, че доста от тях не са хубави форми, напр. вит. Е е синтетичен, хром, магнезий не са хубави форми, съдържат доста желязо, с което трябва да се внимава, и т.н.
Не бих дала 20$ за тези МВ

Общи условия

Активация на акаунт