Понеже днес съм рожденничка, черпя ви с едно турско кафе, за да продължава да ни спори сериала!

Съшо така и качвам тази величествена снимка на моята любимка, за да е по-цветно и по-величествено тук.

!
Знам, че много държиш на нея. Но за мен тя е един дърт, хитър дракон с лукави очи, който няма насита от властта. Готова е да закопае Ахмед и децата му, за да се върне в двореца. Колкото е умна, толкова е и сляпа - рискува живота на сина си. 

Надявам се пожеланието ти за величественост да се сбъдне!
Размечтах се, стига толкова! 

Не искам да ви карам да я харесвате, нито да адвокатствам, но искам да ви споделя моята гледна точка за героинята на Хюлия. Може би я харесвам, заради Хюлия, а пък и за това, че в някои ситуации бих постъпила по същия начин, по който се справя тя. Това не значи, че съм професионална убийца, де!
), убиха дъщеря й, изгониха я от двореца, заради поведението й, което беше изцяло по тяхна вина. Това е нейна ответна реакция, която вече се превърна в цел. Естествено, че ако съм на нейно място, това ще бъде незарастваща рана. Сега намери подходящия човек, с който да замени Ахмед. Не мога да предположа какво ще е поведението на Искендер след като разбере истината!
Гадно ми е за тази жена, защото те я предизвикаха. Тя се мъчеше единствено да владее харема си, както и държавата по свой задкулисен начин. Всички я предадоха, само Бюлбюл остана до своята султанка. Тя издържа на такива удъри, че ме кара единствено да й се възхищавам. Имам още много аргументи, но стана прекалено дълго. Споделете мнението си, дали съм права. Защото аз мисля, че имам право. Така оправдавам героинята Сафие. Не оставайте с впечатление, че я мисля за агне, знам какъв дявол е, но мисля, че хората около нея са виновни за поведението й. Кажете и вие какво мислите по въпроса? 
Не, Лина, не си права.

В следващите епизоди чак ще се разпени. Иначе момичето е красиво. 

. Не знам защо си решила, че срещата ти с Хюлия Авшар ще е в друг живот. Ако можеш да пътуваш - Турция е на една крачка! Актрисата сигурно има доста публични изяви. Отиваш с един букет и картичка за автограф - тя много ще те хареса, знам си аз! 
, но, ако някой надзърне за малко в сериала, няма какво толкова да го грабне. Засега.
Единствената ми надежда е руския канал Домашний - ако купят втория сезон. Даже на сайта си са публикували статия, че ролята на възрастната Кьосем ще се изпълнява от тази актриса - Тилбе Саран.

Отиде хубавото момче. 
Ако го беше нарисувала, както Джак Роуз, рейтингът щеше да е не 3, а да скочи до 13%