Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) – Тема 37

• 57 051
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ще видим, но за мен това беше очаквано с бебето - опит за събиране на Умут и Наз, който да покаже на Наз, че тя има чувства към Супер Али или, че Умут не е нейния човек. А и това ще накара Али да ревнува и да страда - което ще накара къдъните да гледат.

# 226
Да не би в малко близко бъдеше да е резултата за бременността? Да са се прибрали тримата и да се е случило сближаването с Али Н. Може объркани резултати, спонтанен аборт... Ще се наложи до вторник да изчакаме вторник за резюмето, ако там загатнат какво ще се случи.

# 227
  • София
Няма да е от Али бебето - абсурд, от Умут е, за да може стане напечено. Те не са се целували, камо ли пък да си легнат и да си направят бебе - в турските сериали тея неща се случват етапно, към средата на сезона някъде имаме целувка, сближаване и после отдалечаване.... след това сближаване, кекс в края на сезона и после бомба или само бомба  hahaha

# 228
# 229
Благодаря, Ди, за преведения фраг!

За мен . с превод и без превоз все е объркващо...
Защо е настанало време Али Каан да си ходи? На някого е обиден?
Ами ако бебето е все пак от Али Неджат? Нищо не пречи да станат по-близки след отвличането, а кекса при Севдата беше в първата серия още....

Благодаря ви за компанията, лека нощ от мен!

# 230
Добро утро! За да не е искала дете при брака им с Умут, то тя е вземала хапчета.

# 231
Рейтингът за снощи (леко се повишава):

TOTAL          9      KÖRDÜĞÜM        FOX  TV       4.46      10.73

AB                3      KÖRDÜĞÜM        FOX  TV       5.06      12.61

ABC+           4      KÖRDÜĞÜM         FOX  TV      5.45      12.24

http://www.televizyondizisi.com/3-mart-2016-persembe-reytingleri-tns/292699/57/

2 снимки зад кадър от следващия епизод. Али и Наз? се срещат някъде.

Последна редакция: пт, 04 мар 2016, 12:54 от m3ia14

# 232

Здравейте, момичета!
Днес малко се позабавих, но

Скрит текст:

Ето преведения от рускините епизод

https://vk.com/diziay?z=video-86336891_456239024%2F20dbbc55126c3cca83

# 233
# 234
Здравейте.
С влизането ми и направо тук, защото не гледах епизода а съм нетърпелива.
Така се зарадвах като видях на снимки тримата прегърнати ииии трея ме освести, Rolling Eyes отврат фрагман.

Последна редакция: сб, 05 мар 2016, 23:24 от Neidjal

# 235
  • София
Превод на песничката от последната серия  Heart Eyes
http://vk.com/wall-113691288_1457

# 236
Така, виждам че на никой не му се коментира ,но да запитам все пак, какво мислите има ли все още Умут чувства към Наз?
Защото аз си мислех,че няма, но след тази серия се зачудих newsm78
1. не бърза да подаде молба за развод
2. реакцията му,когато получи снимката с отвлечената Наз
3.погледа му,когато я видя прегърната със супер Али и Каан

И друго ми направи впечатление, ледения крал се пропука , явно и той е преживял тежка загуба, която съвсем го е втърдила.
Хареса ми много тази серия, хареса ми че я дадоха без главния герой да успее да обезоръжи с голи ръце 5-6 престъпника,както правят повечето супергерои.Доволна съм ,че имаше малко истерии/ с изключение на Фейза, но за нея е нормално/ и някак си по човечни ми изглеждаха всички в този епизод

# 237
  • София
Предполагам, че момичетата все още чакат превод и затова не коментират.

Умут, според мен в последните години, не е имал чувства към Наз, изключая привързаност, според мен той чака тя да направи първата крачка или пък да отидат двамата заедно. Реакцията му когато получи снимката на Наз е нормална, все пак обичали са се, имали са дълъг брак, заедно са от деца, съвсем съвсем нормална реакция. Аз лично щях да се учудя, ако реакцията му не беше тая, а седеше и не реагираше. Погледа му също беше нормален, все пак любов няма, но има привързаност, която той си мисли за любов и съответно ревнува, той ревнува още от когато Али се появи. По няколко причини: знае, че  вече няма любов, знае, че не е на нивото на Наз, знае, че Али е на нейното ниво, че той е много по-подходящ за нея, от него,  тя много обича Каан и т.н и т.н.
Колкото до Хитлер - според мен го е променила смъртта на жена му, заради това е такъв, но според мен няма да се промени, кой знае колко.  Фейза ме притеснява мен лично - изключително много, защото сега съвсем ще се обърне срещу Наз и ще бута тъпата далматинка в леглото на брат си, но се надявам да се усети, когато бившия и се появи. Дядката също викам да се усети и да върне фирмата на Али, щото иначе бившия му зет като дойде, ще види той кон боб яде ли  hahaha

# 238
Дядката не е глупак, ще им сипе той на всички,кръвта вода не става.
Интересно ми е ,дали Наз най накрая ще признае поне пред себе си,какво изпитва към Али Неджат, него не го мисля,той отдавна е наясно,просто е много тактичен и се съобразява с нейните чувства

# 239
  • София
За мен Наз още не е влюбена, така мисля, тя още осъзнава края на връзката си с Умут. Тя харесва Али Нежат, приятно и е да прекарва време с него, но любов към този момент още - НЕ. Според мен сега следва сближаване между тях, по времето на което Наз ще почне да се влюбва, но няма да си признае пред себе си. А и все пак това бебе...

Общи условия

Активация на акаунт