Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) – Тема 37

• 57 046
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
В Контакта гледам и трите си филма без проблем. Групата както казаха момичетата е отворена и вървят филмите.

# 256
Благодаря за превода Алекс  Hug
Аз вече също нямам проблем с гледането Peace

# 257
Наде, Мария - ако имате фейсбук регистрирайте се през него във ВК-то и няма да имате проблеми.
Отдавна се отказах да се регистрирам при подругите, но в групата на нашите преводачки влизам, с Датата намерих решение.
Захващам се с епизода. Party

# 258
  • Бургас
Искам да изкажа една еретична мисъл с риск да ме линчувате. newsm43 След като бившият съпруг на Фейза е толкова силен и лош, че уби охранителя /чрез Оуз/, може ли той да смени изследванията и тези да са на някоя друга ???????????? Т.е. да нямаме бебе. Така ще вкара Умут, Наз и Али в режим на ревност, обяснения и ще ги скара. Няма да се осъществи идеята с автомобила. Дядото ще натрие носа на Али, а компанията ще затъва с помощта на Оуз????????? newsm12 newsm12

# 259
Искам да изкажа една еретична мисъл с риск да ме линчувате. newsm43 След като бившият съпруг на Фейза е толкова силен и лош, че уби охранителя /чрез Оуз/, може ли той да смени изследванията и тези да са на някоя друга ???????????? Т.е. да нямаме бебе. Така ще вкара Умут, Наз и Али в режим на ревност, обяснения и ще ги скара. Няма да се осъществи идеята с автомобила. Дядото ще натрие носа на Али, а компанията ще затъва с помощта на Оуз????????? newsm12 newsm12
Преди да го подхвана да отговоря.............може и дано е грешка, Praynig че никак не ми се зацикля в темата с бебе от Умут. Stop  no

# 260
  • София
Никой освен Наз, Умут, семейството им и Айше не знае, няма според мен да е нещо такова. Просто Наз е бременна, да видим как сценаристите ще го продължат.

# 261
  • София
Аз пък им се чудя на тези сценаристи. Как Наз, която не иска деца, която е лекар и би трябвало най-добре да знае как да се пази, се оказва бременна.  ooooh! То е ясно, че е за драмата, но никак не ми е достоверно. Лекар, пък да е толкова непредпазлива.

# 262
  • София
Аз пък им се чудя на тези сценаристи. Как Наз, която не иска деца, която е лекар и би трябвало най-добре да знае как да се пази, се оказва бременна.  ooooh! То е ясно, че е за драмата, но никак не ми е достоверно. Лекар, пък да е толкова непредпазлива.
Случайно Grinning Grinning Grinning

# 263
  • Бургас
Никой освен Наз, Умут, семейството им и Айше не знае, няма според мен да е нещо такова. Просто Наз е бременна, да видим как сценаристите ще го продължат.

Какво не знае, не разбрах?

# 264
недомислица е, абсурд е за лекар

# 265
  • София
Аз пък им се чудя на тези сценаристи. Как Наз, която не иска деца, която е лекар и би трябвало най-добре да знае как да се пази, се оказва бременна.  ooooh! То е ясно, че е за драмата, но никак не ми е достоверно. Лекар, пък да е толкова непредпазлива.
Случайно Grinning Grinning Grinning
Joy
Веднъж да не си изпие хапчетата и хоп бременна.  Laughing  Как пък не можаха да изчакат тези сценаристи да ги съберат с Али Нежат, пък тогава да я правят толкова разсеяна.  hahaha

# 266
Започнах отзад-напред, не мога да спра да гледам финалната сцена Heart Eyes за да продължа, ooooh!  #Crazy толкова ми харесват тримата заедно, че няма накъде повече от това, просто са балсам за очите и душата ми гледайки ги.

# 267
  • София

Ами за загубеното бебе...

# 268
  • Бургас

Ами за загубеното бебе...
Разбрах! smile3521

Наз е горда, няма да каже за бременността на Умут. Особено след отвличането! Ако разбере, Уму ще реши, че е от Шефа. Али, когато научи, ще се отдръпне, защото ще реши, че НазУму са още заедно. Майка й ще реве и ще чупи пръсти. И...Наз ще остане сама...

Последна редакция: нд, 06 мар 2016, 22:23 от Tonnybs

# 269
  • Варна
 wavey
А според мен, изследванията, които донесе Лейла не са на Наз, а на Гьокче. Stop  Все пак Наз носи фамилията на Умут и Лейла виждайки фамилията ги отнася на Наз.  Thinking А по какъв повод Гьокче е правила тези изследвания ще видим в четвъртък. Възможно е да и е прилошало  и да се е наложило да извикат "Бърза помощ" или да отиде на преглед в болницата или нещо подобно. Не ми се вярва изобщо Наз да е бременна. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт