Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) – Тема 37

• 57 071
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
И да ви питам този артист има ли деца в реала?
Някак си ме пипва за сърцето като погледне малкия
Доколкото знам не, но много му ходи да е тати.
С този малък сладкиш Heart Eyes за мен са най-хубавата и въздействаща ми екранна двойка баща, и син, които съм гледала на екрана.
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Умут е битти, само с бебето дано да не стане гял-гял. Praynig

# 286

И за мен погледа и беше много красноречив, а пък на всичкото отгоре ми се привидя, че Али Неджат я целуна по косата

Мисля, че не ти се е привидяло Катрина, целуна я по косата. Heart Eyes
Наде,  Hug
И за мен са чудесни, като баща и син. Ще се привържат много един към друг, докато снимат. Толкова са истински! newsm51

# 287

И за мен погледа и беше много красноречив, а пък на всичкото отгоре ми се привидя, че Али Неджат я целуна по косата

Мисля, че не ти се е привидяло Катрина, целуна я по косата. Heart Eyes
Наде,  Hug
И за мен са чудесни, като баща и син. Ще се привържат много един към друг, докато снимат. Толкова са истински! newsm51
Ралиии. Hug
На мен и тримата ми въздействат, как естествено се прегърнаха само Heart Eyes като истинско с-во.

Нетърпелива съм много за следващия епизод.
Интересно обаче къде ли отива Каан в следващата серия newsm78 и кой му казва, че е време да си върви? newsm78

# 288
Цитат
Интересно обаче къде ли отива Каан в следващата серия и кой му казва, че е време да си върви?
  Може би е сън. Не реално ми изглежда.

# 289
На мен ми напомни на първи епизод с това жълто куфарче, беше и тогава. Много ме изнервят където мъчат така детето, не стига че остана без майка, щеше да се удави, после отвличането и сега нови драми, нереално е в живия живот толкоз мъка на един път. Но тати е един път!

# 290
  • София
Зад кадър

# 291
# 292
Цитат
обичат и ще се борят за една и съща жена.
  Не бих казала, че Умут се бори. Както по-горе споменаха Умут чувства задължение, приятелство, но не и обич.

Ами аз си мислех,че няма никакви чувства, но пък сега си спомних, Алексиа беше качила някъде в другите теми, още преди да почне филма нещо като промо за филма и там пишеше,че и двамата – Али Неджат и Умут , ще я обичат до края и че няма да се откажат и двамата от нея.Пишеше,че и двамата се променят , Али за добро, а пък Умут за лошо, другото съм го забравила

# 293
Умут вечно търси отмъщение, както с Кенан.

# 294
  • Бургас
Скрит текст:

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ!!! newsm03

# 295
Привет, момичета,

Честит празник!
Поздрав и от Ибо Simple Smile

# 296
Здравейте и честит празник. Simple Smile
Дано ни зарадват празнично с още един трей, че само този не ми е достатъчен.

# 297
С пожелания за чудесен празничен ден! Simple Smile bouquet

# 298
Здравейте , момичета!
Честит празник ! Да сте живи и здрави, и много обичани!

Рускините пишат, че снимките са от 10 епизод.

Скрит текст:

# 299
Айййййй, прекрасни са, Heart Eyes Heart Eyes като два гълъба са, Two Hearts страхотна екранна двойка са.
След като видях снимките станах още по-нетърпелива. smile3539
П.П.Върнах се назад десетина страници за да видя дали е публикуван превода на трейлъра и видях, че е публикуван в контакта от Дианчето, но явно групата е затворена, и изисква регистрация, за такива като мен, които имат проблем с нея ето го бг превода на фрагмана(открих го в една фейс-страница).
Вече ми е ясно, че заминаването на Каан е кошмар или на Али, или на малкия, или на Фейза и слава Богу, нооооооо Наз е бременна може би за нейна радост, и наше съжаление(или поне мое, защото ми се иска това да се случи на по-късен етап и бащата да не е Умут както в случая).
Скрит текст:
Али Нежат: Дойде времето да си вървиш, Али Каан.
Каан: Татенце, моля те, помогни ми. Татко...
Фейза: Каан. Боже мой, какво направих! Каан! Каан, чуваш ли ме? Каан! Моля те, кажи нещо.
Лейля: Бременна си.
Наз: Какво? Какво ще правя сега, Лейля? Моля те, спаси това бебе. Умолявам те, направи нещо. Спаси ме, моля те...
Предварително се извинявам ако все пак съм пропуснала по страничките бг превода на нашите преводачки и го дублирвам.

Последна редакция: вт, 08 мар 2016, 12:50 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт