Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) – Тема 37

• 56 793
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Реално никой не знае.  Laughing  Ако има йозет някъде към 20.20-25-30 да започне, ако е по-кратък. Ако е по-дълъг, плюс рекламите, може би някъде към 20.40

# 31
Благодаря, Зари! bouquet bouquet bouquet

# 32
В момента тече озет, бая напредна серията и може би към 20ч.30мин., ще започне новия епизод.

# 33
Момичета, приятно гледане! Утре ще ви чета, да пишете!  Hug Hug Hug

# 34
приятно гледане ,аз гледам само картинки и ще ви следя коментарите Simple Smile

# 35
vk.com/topic-86336891_33195489?offset=5320

тук ще е руския превод

# 36
  • Бургас
Приятно гледане на интересен епизод! newsm17 newsm17 newsm17

# 37
То и аз, ще съм дамо на картинки.
Скрит текст:
На аватара ти е Саваш от Дъщерите на Гюнеш, къде го гледаш, че го изтриха отвсякъде, само да не е при рускините и да иска регистрация, че нямам, и не успявам да си направя от отдавна, и се отказах, и да опитвам вече!?!
Започваааа, Party нетърпелива съм, smile3539 приятно гледане.
Хем ме хвана яд на Далматинката, хем ми дожаля за нея.
Тя е наясно, че само на пияна глава може да се доближи до него, но той е железен(не като Умут) и дори подпийнал я отблъсна.

Последна редакция: чт, 25 фев 2016, 20:55 от Neidjal

# 38

Скрит текст:
На аватара ти е Саваш от Дъщерите на Гюнеш, къде го гледаш, че го изтриха отвсякъде, само да не е при рускините и да иска регистрация, че нямам, и не успявам да си направя от отдавна, и се отказах, и да опитвам вече!?!
Скрит текст:
Ами не го гледам директно и до сега го гледах в vbox7,вчера гледах края на 34 еп. с превод,не знам къде другаде може да го гледаш Simple Smile .Дано не спират преводите

# 39
  • София
То и аз, ще съм дамо на картинки.
Скрит текст:
Дъщерите ги има в ютюб, в бокса не са изтрити, аз проблем нямам там, гледах до преди малко.
Еййй! Как мразя к*рвенски номера, като тези на далматинеца  #2gunfire  #Cussing out

# 40

Скрит текст:
Скрит текст:
Ами не го гледам директно и до сега го гледах в vbox7,вчера гледах края на 34 еп. с превод,не знам къде другаде може да го гледаш Simple Smile .Дано не спират преводите
Аз докато си допълних предния пост и си ми отговорила.
Как го гледаш в бокса, изтрити са сериите, проверих и не би, лични били и толкова?!
Охххх този пухкавелко като се появи на екрана и ми идва да го нащипкам по сладките бузки, много обичливо дете,  Heart Eyes като магнит за ласки е.
БУ,
Скрит текст:
би ли ми дала линкове за Дъщерите с превод?

Много ми е приятен Емре, как само обърка батковците, Joy дожаля ми за Генджо. Rolling Eyes
Оффф пък тази любовница на Умут ми е много неприятна с това Ботевско чело. Confused

Последна редакция: чт, 25 фев 2016, 21:04 от Neidjal

# 41
  • София
Скрит текст:
Ето първата част на 34 епизод нямам никакъв проблем с гледането ако нямаш рег се регистрирай и влез в групата, може и това да е: http://vbox7.com/play:976566489a
Наз почва да ревнува според мен, определено се изнерви и нервира на далматинеца

# 42
Скрит текст:
Ето първата част на 34 епизод нямам никакъв проблем с гледането ако нямаш рег се регистрирай и влез в групата, може и това да е: http://vbox7.com/play:976566489a
Наз почва да ревнува според мен, определено се изнерви и нервира на далматинеца

Ясно, това са преведените досега, аз открих 36 на руски и не ми се отваря както и 35, и затова попитах.
Явно Наз и тя подсъзнателно започна да се вълнува от Али.
Не ми харесва къщата на Али Неджат, страшна студенина лъха от нея.

Последна редакция: чт, 25 фев 2016, 21:18 от Neidjal

# 43
  • София
Скрит текст:
36 епизод още не е излъчен, а 35 не е преведен, епизод 36 ще се излъчи в събота.
Наз прави глупост, дано тоя не и приема оставката, да и даде отпуска, но не и да я пусне.

# 44
Скрит текст:
36 епизод още не е излъчен, а 35 не е преведен, епизод 36 ще се излъчи в събота.
Наз прави глупост, дано тоя не и приема оставката, да и даде отпуска, но не и да я пусне.
Мерси много за инфото, ясно защо не ми се отварят.
Хммм, ми пък защо ги има като номерация, както и да е?!
Добре, че главния не прие оставката й.
Ей този дядка еййй, как само отстрани сина си от фирмата, ooooh! много ми е анти и визуално, и като герой.

Общи условия

Активация на акаунт