Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) – Тема 37

• 56 802
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Скрит текст:
Наде грешка е просто от тях страна, 36 епизод предстои

Въх тоя далматинец гаден тръгна веднага да отмъщава, вън бе кучко  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 46
Като нова е темата ,ще задам глупав въпрос, далматинец?

# 47
Като нова е темата ,ще задам глупав въпрос, далматинец?
Неслихан, тази която УЖ се грижи за Фейза и понеже няколкократно беше облечена с бяла блуза на черни точки БУ(май тя беше) я нарече Далматинка, и така си остана като нарицателно.
Офффф сега, ще има пет часа реклами.
Ясно БУ, стана ми ясно, че е тяхна грешка, но така заблудиха и мен, а предполагам, и не само мен.

# 48
Неслихан я наричат далматинец защото беше с такава риза преди 2 или 3 епизода Peace

# 49
Неслихан беше облечена в предна серия с блуза приличаща на кожата на далматинец и оттам й тръгна прякора Joy Joy Joy Joy

# 50
Уж гледам ,ама това с блузата ми е убегнало Simple Smile

# 51
Умут от какъв зор нарече новата кола -Баръш?

Нещо започва да ми гаднее newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 52
  • София
Аз нарекох преди няколко епизода Неслихан далматинец щото беше с  много "хубава" бяла блуза на черни точки  hahaha hahaha hahaha и от тогава и стана нарицателно  hahaha hahaha

Предполагам, за да дразни Али, знаейки цялата история покрай детенцето на сестра му.

# 53
Май Али му каза да я нарече Баръш,защото си припомни инцидента Peace

# 54
Али Нежат сложи името на проекта  БАРЪШ .....

# 55
Момичета, здравейте!

Наде Hug Hug здравей!

Може ли да се наместя сред вас, загледах сериала от любопитство, Надето говореше за него в една друга тема и така, както само от любопитство беше,  стигнах до днешната серия.
Малко ми накъсва и насича онлайн телевизията, дали само при мен е така?

# 56
Охххх тази Айшегюл е голям образ. Joy И глухите чуха, и слепите видяха, че е целунала Ибо по бузата, голяяяям срам значи. Joy
Айде Каанчо на детска.
Оххх миличката Фейза, купува му принадлежности. Heart Eyes
Дали не получи знак(цветето) от мъжа си по тела? Thinking

Последна редакция: чт, 25 фев 2016, 21:57 от Neidjal

# 57
  • София
Бившия и на тая почва да я тормози по телефона, праща и снимки. Сега ще я подлуди и ще почне сигурно да си въобразява, веднага почна да се оглежда.
Каан определено се чувства неудобно сред другите деца, защото не е общувал с много досега.

# 58
Момичета, здравейте!

Наде Hug Hug здравей!

Може ли да се наместя сред вас,
загледах сериала от любопитство, Надето говореше за него в една друга тема и така, както само от любопитство беше,  стигнах до днешната серия.
Малко ми накъсва и насича онлайн телевизията, дали само при мен е така?
Ааа здрасти миличка, hug ама разбира се, заповядай при нас. И при мен отвреме-навреме ми засича, и после се оправя.
Оффф този дядка ми идва да го цапна веднъж и да го пратя у тях. Памперса му е на дъто ама начело на компанията. Crossing Arms
Сега му е кофти на Каанчо сред тях, но за РД най-вероятно, ще ги покани и за първи път, ще празнува с деца.

# 59
  • София
Голям мизерник е бащата на Фейза и Али.

Определено се зарадва Наз да чуе Айхан, приятелско рамо е той, а и  се зарадва за майка си.

Общи условия

Активация на акаунт