Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) – Тема 37

• 57 007
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
А ако ти беше на мястото на Наз, дали би се вслушала?  Защото аз не...
Не знам, ако съм на годините на Наз сигурно не бих се вслушала, но сега с този акъл, на тези години, едва ли бих рискувала да родя и да оставя сирак. Имам особено отношение към това да създадеш дете,което някой друг да отгледа, защото ако знаеш,че има 95 % процента вероятност да умреш при раждането,трябва да помислиш кой ще го отгледа това дете ако оживее. Защото то не е само да родиш .

# 421
  • София
Не са успели да го спасят, тръгнала е по-рано да ражда.

# 422
Няма да умре Наз дори и да роди(най-много да не се стигне до раждане въобще и да го загуби преди това.
Ще си гледкат накрая с Али Нежад Каанчо и детенцето на Наз, а защо не и тяхно общо, размечтах се. Heart Eyes
Жу, той Умут му благодари, че е спасил Наз и т.н., явно няма какво да му каже и затова го избягва, а и аз да съм на негово място няма за какво да си говорим.

# 423

Едва ли е само това, защото Наз е лекар и смята ,че не може да бъде майка, така че здравословния проблем трябва да е по голям

# 424
Мен все ми е на ума, че накрая Умут може да посегне сексуално на Наз в домът й и това да е предела за да реши да абортира.

# 425
  • София

Едва ли е само това, защото Наз е лекар и смята ,че не може да бъде майка, така че здравословния проблем трябва да е по голям
След раждането и е здравословния проблем придобит (поне така казват в ТР форуми)

# 426
Няма да умре Наз дори и да роди(най-много да не се стигне до раждане въобще и да го загуби преди това.
Ще си гледкат накрая с Али Нежад Каанчо и детенцето на Наз, а защо не и тяхно общо, размечтах се. Heart Eyes
Жу, той Умут му благодари, че е спасил Наз и т.н., явно няма какво да му каже и затова го избягва, а и аз да съм на негово място няма за какво да си говорим.

Не казвам, че ще умре, а само че майка и се тревожи,защото вероятността да умре е много голяма

# 427
Мен все ми е на ума, че накрая Умут може да посегне сексуално на Наз в домът й и това да е предела за да реши да абортира.

И тогава няма да реши да абортира, но възможно е да пометне от стреса

# 428
Ако Наз има проблем с износването и раждането ,наистина тревогата на майка ѝ е основателна,но аз така и не разбрах /или съм проспала/причината за загубата на детето им
То и аз не разбрах, а и май не показаха подробности освен, че нещо е станало по време на раждането, и толкова.

# 429

И тогава няма да реши да абортира, но възможно е да пометне от стреса
Те това, ще е мазохизъм от нейна страна.
Ще видим, няма какво да го мислим.

# 430
  • София
Няма да има изнасилвания и такива...
Според мен сега ще се съберат временно заради бебето...

# 431
Нещо много мудно ми се влачи тази серия.Много сладък ми беше Али Ндежат като и викаше сойле

# 432
Нещо много мудно ми се влачи тази серия.Много сладък ми беше Али Ндежат като и викаше сойле
И не само тогава, с този сериал го открих като актьор.
БУ, пепел ти на клавиатурата, не искам да се събират с грубияна Умут, който е с разхлабени нерви и псува като каруцар, отврат ми е.

# 433
Не мисля,че ще се съберат заради бебето, не заради друго ,ами Белчим нали е заминала да снима филм, та най-вероятно Наз да изпадне в депресия и да се скрие някъде, докато и свършат снимките

# 434
Егати #2gunfire изрода, как наби Емре, още по-противен ми стана.
Емре е много приятно и добро момче.
Сега, ще отиде у Наз и, ще става тя каквато, ще става. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт