Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) – Тема 37

• 56 894
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Умут май ще спи на дивана аджаба... Grinning Grinning Grinning така ти се полага Grinning жалко, че Каан, а не Али спи с Наз Grinning

# 601
Ох миличкия Али какво точно си спомни как са се гушкали в парка с Наз, ах момиче, ахххх. #Cussing out
И тя си мисли за него. Grinning

# 602
  • София
Алито ми как страда заради Наз  #Cussing out миличкия сладур Heart Eyes
Ама и тя за него мисля, ама се събра с Умут  #2gunfire глупачка, какво чака сега на тоя прозорец, Али няма да я спаси от собствените и глупави избори  #Cussing out

# 603
Олееее дойде. Party Как се гледат самооооо. Heart Eyes

# 604
  • София
Олееее дойде. Party Как се гледат самооооо. Heart Eyes
Като котараци се гледат  Heart Eyes ама тоя шибан мухъл  #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out

# 605
Ама и тя за него мисля, ама се събра с Умут  #2gunfire глупачка, какво чака сега на тоя прозорец, Али няма да я спаси от собствените и глупави избори  #Cussing out
А, абсолютно вярно, Peace ех Наааааз. Crossing Arms
Оххх дано  Praynig скоро се разделят двамата, данооооо.  bishop
Наз направо си губи времето с този мерзавец, кога, ще се осъзнае най-накрая.? Crossing Arms

# 606
  • Плевен / София
А, абсолютно вярно, Peace ех Наааааз. Crossing Arms
ако сега направи верния избор...какво да гледаме по нататък...и заживели щастливо....много бързо искате да свърши сериала... Whistling

# 607
  • Бургас
Радвам се за Фейза, че сама поиска да се лекува, това е първата стъпка към оздравяването й, дано.
Аууууу тези да не са се събрали отново бе? newsm78 Crossing Arms
Лелче Hug в Мъжът от Адана - с Мехмет Алакурт  Mr. Green

Аууу, много благодаря, от час се опитвам да си спомня, кой беше и къде съм го гледала!!! bouquet

# 608
Аз Алиджан го харесвам, ама героя му е....ю
Наде Алидждан е играл в:
Интикам (Отмъщението)
Дворецът на врабчето
Наричай ме вече Хиджран
Сускунлар
Оххх пропуснала съм ти поста, извини ме, благодаря ти.
Определено от Мъжът отАдана ми е познат, тези сериали не ги знам.

# 609
  • София
Е може ли той преди няма и седмица и изневери, обаче обвини нея, каза и да се разведат и тя изведнъж хоп все едно нищо никога не се е случило  #Cussing out #Cussing out #Cussing out пък и може да избере Али-то сега, пък съм съгласна от време на време да се карат и разделят пък после да се събират. Щото това е глупост сега в реалния живот, никоя жена няма да направи подобно нещо. А и той не е спрял през цялото времето да говори против детето на Али, което вижда, че обича, срещу тоя, срещу оня. Аз ако бях на нейно място директно през вратата. А и да не дава преди това надежди на Али, да си мисли за него, да си говорят, да излизат, а накрая да го полее със студена вода.

# 610
Е може ли той преди няма и седмица и изневери, обаче обвини нея, каза и да се разведат и тя изведнъж хоп все едно нищо никога не се е случило  #Cussing out #Cussing out #Cussing out пък и може да избере Али-то сега, пък съм съгласна от време на време да се карат и разделят пък после да се събират. Щото това е глупост сега в реалния живот, никоя жена няма да направи подобно нещо. А и той не е спрял през цялото времето да говори против детето на Али, което вижда, че обича, срещу тоя, срещу оня. Аз ако бях на нейно място директно през вратата. А и да не дава преди това надежди на Али, да си мисли за него, да си говорят, да излизат, а накрая да го полее със студена вода.
+1 за целия пост, не само за почервененото.
Това имам предвид и аз Гости.

# 611
  • Плевен / София
Наде,пресилено беше това събиране....но ще изтърпим....тъкмо да види Наз още веднъж какво леке е Умут....не вярвам да се харесат с Каан.... Joy Joy

# 612
Голям ръб е Умут, хич не го виждам и не му ходи да е тати, а Али е роден да бъде баща. Heart Eyes
Гости, дано по-скоро го види Назчето, Praynig на това се надявам, Praynig да не отвлече много серии, Praynig по възможност още в тази. Praynig

# 613
  • София
Ся Али ще види Каан и Умут и може и да побеснее здраво

# 614
Ауууу къса ми се сърцето за Али, Cry как само ги гледа отдалеч милия. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт