Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) – Тема 37

• 56 901
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Ядосан Али, кефи ме. Heart Eyes

# 586
Фейза сама е пожелала да постъпи в болница..
Али изгони Неслихан..

# 587
  • София
Той Али може и да я натири, ама баща му ще я остави.

# 588
  • Плевен / София
Не останаааа.... ей сегинка далматинка ще я натирят
свърши.....уволниха я...
newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 589
Охххх много ми е анти Умут, не мога да се сетя в кой друг сериал съм го виждала този актьор и това си е.

# 590
  • София
Аз Алиджан го харесвам, ама героя му е....ю
Наде Алидждан е играл в:
Интикам (Отмъщението)
Дворецът на врабчето
Наричай ме вече Хиджран
Сускунлар

# 591
Радвам се за Фейза, че сама поиска да се лекува, това е първата стъпка към оздравяването й, дано.
Аууууу тези да не са се събрали отново бе? newsm78 Crossing Arms

# 592
  • София
Еми Умут и предложи да се съберат и тя се съгласи, ама съм почти сигурна, че няма да прекарат много време заедно, т.е мисля много скоро ще се издъни и ще го изритат като мокро куче

# 593
Еми Умут и предложи да се съберат и тя се съгласи, ама съм почти сигурна, че няма да прекарат много време заедно, т.е мисля много скоро ще се издъни и ще го изритат като мокро куче
Ах Наз, ахххххх. #Cussing out

# 594
  • Плевен / София
а дано....че много ме дразни.....все едно не е изневерил и не е искал развод....

# 595
  • София
Е Наде очаквано беше да се хване временно на кукичката Назчето, така мисля поне де, защото той и каза неща от рода на: ще бъдем щастливи, ще отгледаме детето си заедно, а-у и тя склони. Ама той сега говорейки против малчо и Али ще си изкара боя и изпъджането много бърже Grinning

# 596
Не вярвах, че така, ще го усетя след толкова време, но ми идват в повече #2gunfire Наз и Умут заедно, бясна съм. #Cussing out
Знам БУ, че го очаквахме, нооооо, абе направо не ми се коментира в момента като ги гледам двамата как си играят на щастливо с-во, че и Каан с тях. Tired

# 597
Радвам се за Фейза, че сама поиска да се лекува, това е първата стъпка към оздравяването й, дано.
Лелче Hug в Мъжът от Адана - с Мехмет Алакурт  Mr. Green

# 598
  • София
Махххх искам да го ударя тоя мазник

# 599
Лелче Hug в Мъжът от Адана - с Мехмет Алакурт  Mr. Green
Вярно бе лелчеееее, Hug вярно бе миличкаааа, love001 един от кардишимите Laughing на Мараз Али.
Мъчно ми е за Али Нежат, остана и без сина си, и без Наз, всъщност той разказа ли нещо на Айхан в началото на серията в ресторанта!?

Общи условия

Активация на акаунт