Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) – Тема 37

• 57 051
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Те в съдбата какви чудеса направиха......
То не беше девствено момиче да забременее, то не беше жена обявена от всички лекари за бездетна да забременее и износи бебе, то какво ли не беше там... Съдбата не може да ми е фактор  hahaha hahaha hahaha

# 316
Според статията в Kelebek, дадена от Зари,  bouquet  снимките на политическия трилър Backstabbing for Beginners, който е направен по едноименната книгата и чиито режисьор е датчанинът Per Fly, вече са започнали в Мароко. Това е историята на млад мъж на име Майкъл, който работи като координатор по Програмата "Петрол срещу храни" на ООН (Тео Джеймс в ролята) и се натъква на конспирация, касаеща залежите на петрол в следвоенен Ирак. Белчим ще бъде в ролята на кюрдско момиче, чиито път ще се пресече с този на Майкъл и между двамата млади в тази напрегната обстановка ще се зароди любов.

Не се казва колко време ще продължат снимките на Белчим, но очевидно тя ще трябва да остави за кратко снимките на Възела, докато е в Мароко. И се чудя каква причина ще измислят нашите сценаристи, за да оправдаят липсата на Наз за известно време?  Thinking   Дали пък Наз няма да загуби и това дете и да реши да замине за Италия, например?  newsm78  Или пък няма да го загуби, просто ще замине някъде сама?  Thinking  Другият приет вариант в такива случаи е героят да изпадне в кома...  ooooh!   Идеи?

Последна редакция: ср, 09 мар 2016, 01:23 от m3ia14

# 317
  • София
Миа, благодаря ти, че сподели сюжета! Аз го разбрах, но напоследък трудно намирам точните думи, когато става въпрос за превод от турски.
Скрит текст:
Стилът ти на писане ми напомня много една съфорумка, която също като теб владееше добре турския. За жалост тя вече май не пише тук.
Идеи нямам, но си мисля, че отсъствието на Наз няма да е дълго. Предполагам, че седмица-две най много ще са нужни на Белчим за игралния филм. Зависи разбира се кога ще са нейните снимки.

С това бебе наистина ме объркаха. Всичко очаквах, но не и бебе.  hahaha  Не ми се иска Наз да губи и него, но ми се струва, че е един от вариантите, който сценаристите може да ни предложат.  Confused

Последна редакция: вт, 08 мар 2016, 19:33 от zarani

# 318
  • София
Предполагам, че имаме заснети поне серия и половина напред. Ако се наложи Бел да замине, за седмица-две ще усилят снимачния процес и съответно ще дръпнат още две серии три напред пред гледаната към момента, като няма и една седмица серия по някаква причина и ей ти месец и малко свобода и така.

# 319
Миа, благодаря ти, че сподели сюжета!
Скрит текст:
Стилът ти на писане ми напомня много една съфорумка, която също като теб владееше добре турския. За жалост тя вече май не пише тук.

Зари,   Hug
Скрит текст:
Аз пиша във форума от както гледам Kördüğüm - преди не съм писала. Това е единственото дизи, което има вниманието ми от дълго време насам. Колкото до стила на писане и езика: ползвам и двата езика, но не ги владея перфектно - вероятно понякога си личи.  Peace

Иначе и аз не искам Наз да губи бебето.  ooooh!  Предпочитам да си го отгледат с Али, заедно с Каан.  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 08 мар 2016, 20:20 от m3ia14

# 320
Принципно не е хубаво да го загуби това бебе, защото психически ще рухне, но на мен някак си не ми се иска да има бебе от Умут,не защото не могат да го отгледат с Али Неджат, а защото не искам да има генетичното наследство от оня психопат

# 321
А дали няма да се окаже друго заболяване, което да има симптоматиката на бременност?

# 322
  • София
http://www.fox.com.tr/Kordugum/tanitim/2556/10Bolum-2Tanitim - ТРЕЙЛЪР!!!

Умреляка ще намери резултатите  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Ехх Наз май и тя се е осъзнала за Али Нежат, май щото си тръгна плачейки

# 323
Бебета и деца повече у това дизи нема да се губят   Wink Grinning  така ми се дава  но пък нямам нищо против Умут да се спомине. Естествена, насилствена - няма смисъл, квото доди  Mr. Green

# 324
http://www.fox.com.tr/Kordugum/tanitim/2556/10Bolum-2Tanitim - ТРЕЙЛЪР!!!

Умреляка ще намери резултатите  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Ехх Наз май и тя се е осъзнала за Али Нежат, май щото си тръгна плачейки

Офф  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 325
Цитат
но пък нямам нищо против Умут да се спомине. Естествена, насилствена - няма смисъл, квото доди 
  ВИЖ, НАУЧИ ДО КОГА МУ Е ДОГОВОРА.

# 326

Тюх...  Whistling Whistling Whistling те ти възел!  Crossing Arms

Бу, мерси за трея!  bouquet

# 327
  • София
Аз имам съмнения, че Али е праснал една целувка на Наз, не знам защо  hahaha

Умут да не си помисли ся, че бебето е от Али и да направи някоя глупост?

# 328
Аз имам съмнения, че Али е праснал една целувка на Наз, не знам защо  hahaha

Умут да не си помисли ся, че бебето е от Али и да направи някоя глупост?
Ами ха дано опита  Praynig Praynig Praynig гаранте тогава договора му бързо ще изтече  tooth tooth tooth

# 329
  • София
Съмнявам се аз в него, че ще направи голяма поразия...
Ама ще видим де... Може и да ме изненадат сценаристите.

Общи условия

Активация на акаунт