Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) – Тема 37

• 57 025
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Тоя Умут ми е толкова противен  Sick ooooh! #2gunfire

# 331
  • София
Мани  #Cussing out
А за начало се е смятало отрицателната роля да е за Ибо, а положителната за Алиджан

Според дамите в ТТ и в дизифилм - Умут ще види срещата и прегръдката на Али и Наз защото ги следи.

# 332
# 333
На мен не ми е противен ,просто ми прилича на натурален българин

# 334

Според дамите в ТТ и в дизифилм - Умут ще види срещата и прегръдката на Али и Наз защото ги следи.
Да ги види пислика  smile3508 newsm62

# 335
Тъкмо ще си разкрият чувствата двамата и... язък за барута.  Отиде , та се не видя пак прегръдка.

# 336
  • София
Зари,   Hug
Скрит текст:
Аз пиша във форума от както гледам Kördüğüm - преди не съм писала. Това е единственото дизи, което има вниманието ми от дълго време насам. Колкото до стила на писане и езика: ползвам и двата езика, но не ги владея перфектно - вероятно понякога си личи.  Peace
Hug
Скрит текст:
Ми не, не личи, че не го владееш перфектно, повярвай ми. Аз също не го владея перфектно, но по си личи.  hahaha

Преди време имаше една съфорумка, с която си общувахме в темата за сериала Kayip. За жалост за много кратко. Та на нея ми напомняш.  Heart Eyes

# 337
# 338
Благодаря за трейлъра и преводът му.
Виждам, че са ме чули, Party изненадаха ни празнично. Heart Eyes
Оффффф този Умут, отврат ми е.

Heart Eyes Heart Eyes

Още снимки от предстоящия епизод.

# 339
С много предположения и новини ни засипахте и съвсем заплетохме и ние възела.  Thinking Определено този грубичък и първичен Умут не е подходящ за Наз. Не, защото на нас така ни се иска, а защото няма нейното възпитание и финеса на средата, в която тя е израснала. Едно детско приятелство, прераснало евентуално в любов, но времето показва в крайна сметка, че не е била толкова голяма. newsm78 newsm78  
Така влязохме в сериала, че ако ни лишат за известно време от някой и друг епизод, заради нейните снимки в Холивуд... ooooh!
Поне започваме да се наслаждаваме на по-близки и нежни отношения с Али Нежат. Heart Eyes
Опитвам се да си отговоря, как ще реши Наз проблемът с тази бременност, защото тя е много праволинеен и отговорен човек и при това лекар. Crossing Arms Нещо не ми просветва някакъв по-свестен отговор, като се има предвид и среда и религия и т.н..
Май по-добре е да ви кажа лека нощ, пък да изтраем до четвъртък. Simple Smile
 smile3524

Последна редакция: ср, 09 мар 2016, 01:07 от rprmРали

# 340
Белчим вече е в Мароко с Тео за снимките на филма им.  Peace

Последна редакция: ср, 09 мар 2016, 01:44 от m3ia14

# 341
Бебета и деца повече у това дизи нема да се губят   Wink Grinning  така ми се дава  но пък нямам нищо против Умут да се спомине. Естествена, насилствена - няма смисъл, квото доди  Mr. Green
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Гале  Heart Eyes Hug я виж по-хубаво...топката нещо се е запотила  Mr. Green

# 342
Добро утро,
филмът ми харесва и се надявам само да не спира превода на български,тъй като не владея нито турски,нито руски език.А имам горчив опит със спиране на превод ,за жалост  Cry.

# 343
Здравейте!  Hug Hug

Мерси за трейлъра!  Peace Възелът все повече се затяга,
така че и сценаристите да не могат да го разплетат... Naughty
Затова пък нетърпението ни до утре ще порасне още повече!  Laughing
Много ми харесва кастингът - почти няма издънка! Peace

И любимото ми клипче.  Hug

http://www.fox.com.tr/Kordugum/extravideo/5075/Biz-Umutla-ayrilmaya-karar-verdik

Последна редакция: ср, 09 мар 2016, 11:34 от jupetrov7

# 344
  • Бургас
Здравейте!  Hug Hug

Мерси за трейлъра!  Peace Възелът все повече се затяга,
така че и сценаристите да не могат да го разплетат... Naughty
Затова пък нетърпението ни до утре ще порасне още повече!  Laughing
Много ми харесва кастингът - почти няма издънка! Peace

И любимото ми клипче.  Hug

http://www.fox.com.tr/Kordugum/extravideo/5075/Biz-Umutla-ayrilmaya-karar-verdik

И на мен!

Общи условия

Активация на акаунт