Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) – Тема 37

• 57 057
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Наистина има нужда от специализирана помощ, като гледам Неслихан хич не успява да я овладее.
Е, тя Неслито за друго е там.  Twisted Evil

Гале, ЧИД!  Hug

# 376
Така е Зари, само, че в нейния случай е гладна кокошка, просо сънува.
Мислех, че Ибо, ще се обади на Али заради Наз, но не го стори, а ми се искаше.

# 377
  • София
Охх кат каза Неслихан викам пак обърках темите, моля да се придържаме към Далматинеца Grinning Grinning Grinning

# 378
Али дойде беее. Party
Вярно БУ, Далматинка е. Laughing
Горкия Каан, от едно отвличане #2gunfire на друго с леля, луда работа, ooooh! побъркаха сладкишчето. Cry

# 379
  • София
Как се споглеждат моите сладури бееее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 380
# 381
Охх кат каза Неслихан викам пак обърках темите, моля да се придържаме към Далматинеца Grinning Grinning Grinning
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Бу Hug
Гале  Hug Heart Eyes ЧИД bouquet

# 382
Тоя далматинец как излъга Али Неджат, тоя път не знам дали ще и прости така лесно ,като разбере че го е излъгала

# 383
Гале,  честит имен ден!

# 384
Тоя далматинец как излъга Али Неджат, тоя път не знам дали ще и прости така лесно ,като разбере че го е излъгала
Какво го излъга?
Явно в темата има такива, които поназнайвате езика ми се струва.

# 385
Какво го излъга?
Явно в темата има такива, които поназнайвате езика ми се струва.
Лелче Hug Heart Eyes излъга го че са заедно и Каан си играе,но да не отива при тях че Каан  сега се е успокоил и да не го разстройва

# 386
Чета превода на рускините, иначе турски не знам. Али Неджат и се обади на далматинка от болницата да пита за Али Каан и тя му каза,че Каан е добре и да не ходи,понежеп тъкмо се бил успокоил. Така му отговори все едно е с тях и всичко е наред

# 387
Дианче леля, Hug мерси много,  че ми разясни.
Тя тази, ще излезне по-зле и от Фейза, абе все луди около детето, хвани единия, удари другия, че да падне третия. ooooh!
Кате и на теб мерси, аз на подругите не мога да им хвана дирите. #Crazy

# 388
# 389

Общи условия

Активация на акаунт