Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) – Тема 37

• 57 053
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Много гадно стана където Каан чу само част от разговора и реши ,че Али Неджат не го иска, колкото до Фейза да вземе някой да и направи едно дете та да миряса. И не го казвам злобно, а от опит. Нищо не помага повече на една майка,която е загубила детето си от едно малко пухкаво бебе!

# 391
Мерси Деси, но все забравям, че тук го превеждат, нямам навик да ги чета.

# 392
Благодарско, за честитките!  Hug Hug Hug

Нищо не помага повече на една майка,която е загубила детето си от едно малко пухкаво бебе!

Peace Peace Peace

# 393
  • София
Фейза е дърта да ражда вече Grinning
Сънува сладък кошмар

# 394
Оффффф добре, че заминаването на сладура е сън.

# 395

Не е от най-сладките Grinning Grinning но пък е хубаво, че е кошмар

# 396
  • София
Пропуснала съм запетаята срам и резил Grinning

# 397
с тия протяжни музики и сцени без диалог и действия направо ще сринат рейтинга още повече

# 398
  • Плевен / София
с тия протяжни музики и сцени без диалог и действия направо ще сринат рейтинга още повече
заприлича ми на индийски сериал Joy Joy Joy

# 399
Офффффф жал ми е за Фейза, да пази Господ мъка като нейната, но тя направо превъртя. Вече и Каан не и е достатъчен, направо е за лечение.
Наистина започва да ме притеснява да не навреди на Каан. Уплаши детенцето, ужас направо, никой ли няма да ги открие.
Браво на Далматинката, спи си като пор.  ooooh!
Заприлича на психотрилър.  #Crazy
Айдееее избяга миличкия. Cry

Последна редакция: чт, 10 мар 2016, 22:08 от Neidjal

# 400

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 401
  • София
Кой намери детето?

# 402
Оххххх добре, че дядото го намери.

# 403

Амджата с трактора.  Peace (Предполагам... някой съсед)

# 404
Скрит текст:
Така ми се искаше ,този сериал да е от тези в които ГГ се заобичват от първите 5 серии и после заедно преодоляват нещо си.Ако някой знае такъв сериал да ми препоръча.
Според мен Наз,ако наистина е бременна ,ще задържи детето,ще искат да са с Алиджан,но Умут ще им пречи.Към края на сериала ,Умут ще се спомине и така Наз и Алиджан ще си гледат децата щастливи заедно Simple Smile а и естествено ще имат 3-то дете  Mr. Green

smile3503 Кръстниците купуват костюм, но мисля, че Али Нежат и на автомобил ще е съгласен! Не се обиждай, забавно да е!
До края на сериала може и да ги запомня имената на героите Simple Smile до тогава ще купувам костюми,коли,каквото трябва  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт