Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) – Тема 37

• 56 832
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Йес, йес, йес,  Party серията и за гледане, и за теглене с бг субки, благодаря Ви момичета, и честита първа пролет на всички. Grinning Party
Не ми се нрави Мурат и туй то(даже повече от другия), със сигурност има намесена жена от миналото, и аз като Терзи предполагам, че е Дидем......еххххх да се бяха вслушали в думите му Айхан и Али казвайки им, че изпитва гняв към него, който не може да потуши, и последвалото уж, че е шега, да ама не е. Само ако се бяха вслушали с ум и сърце в изреченото от него съм сигурна, че в бъдеще биха си спестили куп неприятности. Rolling Eyes

# 721
Ами той Алито си има едно наум за Мурат, ненапразно му отказа съдружие. Обаче,  сега като го предадоха и баща му,  и Умут, може и да се поддаде от безизходица.Но ако сте забелязали винаги има едно наум и очаква неочакваното.

# 722
Ами той Алито си има едно наум за Мурат, ненапразно му отказа съдружие. Обаче,  сега като го предадоха и баща му,  и Умут, може и да се поддаде от безизходица.Но ако сте забелязали винаги има едно наум и очаква неочакваното.
Не знам дали е от предпазливост отказът му или просто иска сам да успее с проекта, който за него е много специален и личен, но знам едно и то е, че Мурат, ще му създава проблеми.
Излъчването му не е на добър човек, а лицето и очите никога не лъжат.

# 723
Не съм убедена ,че е лош Мурат. Така сме настроени, включително и аз, но не може всичко да е против Али Нежат, трябва да има равновесие в природата.

# 724
Първо да благодаря за бързия превод.

Като гледах първоначално епизода, останах с впечатление, че Мурат с голям интерес и доста изучаващо гледаше Каан, когато пристигна в дома на Али Нежат. Нищо чудно да има нещо свързано с Дийдем, както споделяте. /Терзи, Наде, newsm10/

# 725
Не съм убедена ,че е лош Мурат. Така сме настроени, включително и аз, но не може всичко да е против Али Нежат, трябва да има равновесие в природата.
Неговото равновесие и сила са Каан, и Наз.
Каквото и да се случва с тях обичта им, ще е тази, която, ще ги прави силни(надявам се, че не се знае сценаристите в каква посока, ще завият).

# 726
Каквото и да се случва с тях обичта им, ще е тази, която, ще ги прави силни(надявам се, че не се знае сценаристите в каква посока, ще завият).

Засега не виждам безрезервна любов нито от страна на Каан, нито от страна на Наз. Ненапразно Ибрахим и разказа за историята с момичето ,което обичало безрезервно. И аз не искам вече даже да разсъждавам върху образа на Наз, но наистина е "хем сърби, хем боли"

# 727
Скрит текст:
Скрит текст:

Засега не виждам безрезервна любов нито от страна на Каан, нито от страна на Наз. Ненапразно Ибрахим и разказа за историята с момичето ,което обичало безрезервно. И аз не искам вече даже да разсъждавам върху образа на Наз, но наистина е "хем сърби, хем боли"
Аз също що се отнася до Наз, обичта на Каан която струи от очичките му и от детското му чисто сърчице я усещам, както и тази на баща му към него. За другата обич Наз-Али, Али-Наз имам предвид в бъдеще да узрее и да се развие, защото на този етап е просто напъпила като пролетен цвят(така усещам случващото се).
Да, за Наз си права, от миналата серия насам я виждам като иди ми-доди ми и на моменти ме издразни с наивността си към Умут, но ще се отрезви, вярвам в нея, че, ще избере правилния мъж, Али. Heart Eyes

# 728
Аз не  усещам обич и у двамата. Каан няма доверие на баща си, дори не изчака да чуе какво още ще каже баща му и хукна да бяга.Аз например ,обичах баща си и той мен, чувала съм от него какви ли не думи, особено когато е бил пиян, но нито за миг не съм се съмнявала ,че ме обича и нито веднъж не ми е минало през акъла да ходя по чуждите къщи. Каан има щастието да попадне на обичлив баща, който не само ,че не се отдръпна от него, както правят много бащи, а напротив обгради го с любов, лукс и пълно угаждане.Какво направи Каан при първата трудност? Отритна баща си. Да , той наистина загуби майка си, но пък когато беше с нея ,бяха само двамата и никой друг. А в момента всички го обграждат с любов, а той видите ли, се фръцка.Но това някак си е нормално за децата и аз го приемам като част от живота.
Но Наз все повече не я приемам.И няма да я приема, нито е наивна,нито е глупава. Али Неджат наистина си търси повод да е около нея, но и тя не пада по долу.Само дето Алито има сили да признае поне пред Айхан, докато Наз даже пред себе си не си признава.Както и да е, много държат турците жената да е чиста и свята и даже мислите и да са девствени.Друго обяснение нямам за образа и.

# 729
Каан ме ядоса с това странене от баща си, но не за друго, а защото не исках Али повече да страда. Много ми дожаля за него, отритнат от любимите си(в частност от Каан и Наз, за другите му роднини няма да споменавам), направо ми се скъса сърцето за Али Нежат в миналия епизод.
Иначе въобще не виня моя сладък бонбон Каан, който ми е любимец № 1  в сериала, той е толкова възпитано мишленце, толкова лъчезарно и сладко врабченце, че само като го видя на екрана и провокира в мен само положителни емоции(дори и когато ме издразни странейки от баща си не му се ядосах истински/засега, по-нататък не знам). Той просто милия изживя тревога и болка, които големите едва понасяме, а какво остава за душичка като него на такава крехка възраст. Чул-не дочул той трансформира чутото през своето детско сърчице, за което има само бяло и черно за разлика от нас възрастните, които можем да разсъждаваме над ситуациите, затова си помисли, че е нежелан от баща си и в контекста от това, което дефакто чу е нормално да си помисли точно това. Той вярваше в неприкосновената обич на майка си, губейки я неговия свят се срина, тепърва започва отново да го гради и с всички други тепърва се запознава, опознават се и в този дъъълъг път е нормално да се получават разминавания докато се напаснат в правилния коловоз.
Така, че не виня Каан за нищо, а това, че ме ядоса беше единствено и само заради нещастието на Али, което Каан удвои.
Наз обаче истински ме ядоса(за първи път отначалото на сериала).

# 730
Каан каквото и да направи ,винаги ще го оправдая,защото е дете. Написах всичко по - горе за Каан в обяснение на това,че не смятам , че той обича баща си безусловно. Понеже беше написала,че Каан и Наз са равновесието  и опората за Али.Ами не, не му са нито опора,нито равновесие, напротив в тази серия всички го съсипваха,включително и те двамата.

# 731
Каан каквото и да направи ,винаги ще го оправдая,защото е дете. Написах всичко по - горе за Каан в обяснение на това,че не смятам , че той обича баща си безусловно. Понеже беше написала,че Каан и Наз са равновесието  и опората за Али.Ами не, не му са нито опора,нито равновесие, напротив в тази серия всички го съсипваха,включително и те двамата.
Ще, ще, ще видиш, че от тяхната обич тепърва, ще черпи сили.
Всичко хубаво за тях тримата тепърва предстои, Party вярвам в това.

# 732
Каан каквото и да направи ,винаги ще го оправдая,защото е дете. Написах всичко по - горе за Каан в обяснение на това,че не смятам , че той обича баща си безусловно. Понеже беше написала,че Каан и Наз са равновесието  и опората за Али.Ами не, не му са нито опора,нито равновесие, напротив в тази серия всички го съсипваха,включително и те двамата.
Ще, ще, ще видиш, че от тяхната обич тепърва, ще черпи сили.
Всичко хубаво за тях тримата тепърва предстои, Party вярвам в това.

а дано,ще бъде прекрасна гледка

# 733
  • София
Нова тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=912892;topicrefid=19

Изпишете ако искате тази, и да се местим там.  Hug

# 734
Не забравяйте ,че  "" нашата"" тройка ги събра една загуба-смъртта на Дидем- и мисля ,че не може ей така ,изведнъж всичко да е нормална обич и любов, още повече че Наз е семейна , в развод но има/ла е /съпруг . И на тримата все още не им е ясно какво предстои .  Каан иска да са заедно ,аммааа....едно леко недоразумение и той се разочарова , отчая се . Намери спасение при Наз , а тя трябваше да отстоява правото му на дете да бъде закриляно ......трудно и беше въпреки нейната решителност . Каан ѝ разказа всичко ,тя на Али ,но Али беше този който трябва/ше да убеди Каан в своята обич и дълг на баща ....и успя .
При Наз всичко е много сложно /доста се чудя СЦ как ще развият действието/ Тя се възмути от Умут за пореден път ,въпреки че  "забрави" за  изневярата му за кратко време . Рискова бременност, разбито семейство ..... и как да проумее,че точно Али е този който е "за " нея ....много е рано да ѝ "светне"
Сигурно точно тези чувства я карат да споделя ,да говори с него ,да е близо до Каан ,но ясно да ги осъзнае......едва ли..... Ако на този етап ги осъзнае ,тя сигурно ще се отдръпне от тях........

Точно семейното положение на Наз е причината Али  да е толкова сдържан ,въпреки че той съзнателно търси контактите с нея  и постоянно ѝ благодари за  грижите и вниманието ѝ към Каан ,но на този етап до  тук...Тя е,  и ще е в мислите му  въпреки всичко и всички .....Той е човек ,който не се предава лесно и много разумен и точен в отношенията си с хората ...пример - баща му-  Колкото и да са силни чувствата му към Наз ,няма да направи нищо ,което да я притесни или да и влияе на семейните ѝ отношения .....Ще чака ,ще Я чака ......  

Общи условия

Активация на акаунт