Моята сватба през 2016 г. (тема 3)

• 81 164
  • 761
  •   1
Отговори
# 600
  • Във въображаемия ми свят
Датата ни наближава скорострелно и ние сме на тема алкохол. Започнахме да питаме гостите какво ще пият и се оказа, че голяма част искат вино. Затова и виното ще е алкохола, от които ще има най-много. Бяло и розе, ракия, уиски и мислихме водка, но гостите предпочитат узо.  Как изчислявате горе-долу колко трябва да се вземе? И колко над тази бройка залагате допълнително? От няколко дни сме в големи спорове с ММ и не можем да стигнем до точна бройка Simple Smile Вероятно ще има маси на които няма да има от целия вид алкохол... За мен ще е много грозно на всяка една маса да има толкова бутилки, чаши, чинии и от украсата какво ще се вижда..?

# 601
Можете да опитате да се договорите със склада, от който ще пазарувате да върнете неотворените бутилки. Ние така направихме  Peace

Въпросът с алкохола е лична преценка. Преди месец ходих на сватба, на която имаше само ракия и вино. Аз пия уиски. Поръчах си, платих си, не е било драма. Добре е да има все пак още един вид концентрат, освен ракия. И видът му да бъде съобразен с вкуса на мнозинството от гостите, не на младоженците или според сезона Simple Smile На нашата сватба имаше само едно момче, което пие само водка. Купихме една бутилка само за неговата маса.
Може ли контакти на склада?
Иначе ние мислим да вземем уиски, бяло вино, ракия. Червено вино не ми се връзва с лятото. Обмислям варианта с узо, розе и мартини, но щом кавате, че може да се връща, то тогава колкото и да вземем е хубаво да е разнообразно Simple Smile.

# 602
Тони, аз съм във Велико Търново, ако ти е от полза ще питам мъжа ми. Иначе предполагам, че е въпрос на уговорка, независимо от града.

Не е нужно всичкият алкохол да се изкарва по масите. Първо не е красиво и второ ще се стопли. Добре е да предупредите сервитьорите да предлагат. Даже е задължително, защото на моя приятелка така не и изкараха виното - никой не поискал. Е те от къде да знаят хората, че има... На нашата сватба по масите беше сложена само ракията. Уискито и вината ги носеха сервитьорите.

# 603
  • Sofia
При нас помолихме да сложат само ракията на масите. Имаше менюта и там беше описана както вечерята, така и алкохола. Останалия алкохол беше на големи маси във фоайето където беше welcome drink-а и сервитьорите си носиха бутилка на масата, когато се поръча даден вид алкохол.

# 604
При нас помолихме да сложат само ракията на масите. Имаше менюта и там беше описана както вечерята, така и алкохола. Останалия алкохол беше на големи маси във фоайето където беше welcome drink-а и сервитьорите си носиха бутилка на масата, когато се поръча даден вид алкохол.
И ние мислим така да помолиме.
Алечка, мерси за информацията. От София сме, ще трябва да проверя местата тук.

# 605
  • Sofia

За София с връщане се ползва Меик98

# 606

За София с връщане се ползва Меик98
Много благодаря за инфпрмацията Simple Smile

# 607
Ние сме на вълна покани
Дайте идеи за текст. В интернет нищо не ми харесва Sad

# 608
  • в сърцето на държавата
в тези жеги-младоженците с костюми ли са-или само с панталон и по риза????
 newsm78

# 609
  • Благоевград
Ние сме на вълна покани
Дайте идеи за текст. В интернет нищо не ми харесва Sad

Ние мислим за класически текст. Хич не ми се занимава с някакви кой знае какви неща вътре.

Ние сме на друга вълна - какъв ви е избора на сватбената песен? Аз имам един вкус, моя мъж друг, още не сме си избрали.
Засега кръгът е стеснен до три - Енрике Иглесиас и Уитни Хюстън, Андреа Бочели - Vivo per lei и Браян Адамс - Heaven.

# 610
Нашата песен си ни избр сама Simple Smile
ММ ми предложи брак на сцената ма Любо Киров и съответно изтанцувахме Имам само теб на Любо на сцената и оттам автоматично стана й първия ни танц 😄

Последна редакция: чт, 23 юни 2016, 10:18 от Victoria__

# 611
Момичета, благодаря за отговорите. Ще сондираме мнения и ще преценим как да процедираме.

Относно поканите - нашите са със забавен текст и със забавни картинки (занимавам се с писане). Не исках текстът да бъде прекалено прочувствен, защото и двамата не сме такива. Много сладки се получиха и всички се забавляват, когато ги четат.

Първата ни песен ще бъде на Синатра, защото е класическият джентълмен с красиви балади. Но след това ще има изненада за гостите, която трябва да започнем да репетираме.

# 612
Веси, може ли да споделиш текста? Може и на лично.
Нашите също са забавни и затова ми се иска нещо по-лежерно и забавно.

# 613
  • София
Здравейте момичета,

И на мен ми предстои да избирам покани и текст. Алкохолът все още не сме го обмисляли като количество колко да е - ще  заложим на стандартното - уиски, ракия, вино, може би и водка. Хотелът ни предлага доплащане към куверта за храна, който включва неограничено количество на вода, безалкохолни напитки и кафе. Мисля че това е добра идея, за да не мислим таван на напитките.

Да ви попитам за кого предвиждате бутониери - само за младоженеца, кума и шаферите или и за бащите, и др. гости?
Мисля за жените (кума, шаферки) да поръчам гривни.

# 614
  • Във въображаемия ми свят
Здравейте момичета,

И на мен ми предстои да избирам покани и текст. Алкохолът все още не сме го обмисляли като количество колко да е - ще  заложим на стандартното - уиски, ракия, вино, може би и водка. Хотелът ни предлага доплащане към куверта за храна, който включва неограничено количество на вода, безалкохолни напитки и кафе. Мисля че това е добра идея, за да не мислим таван на напитките.

Да ви попитам за кого предвиждате бутониери - само за младоженеца, кума и шаферите или и за бащите, и др. гости?
Мисля за жените (кума, шаферки) да поръчам гривни.

Ние сме предвидили бутониери за всички гости... Като тези на шаферките, майките и сестрите са за ръката.

Общи условия

Активация на акаунт