Сватбени рокли

• 70 630
  • 142
  •   1
Отговори
# 45
Преди около два-три месеца ходих да гледам халки ориентировъчно и цената на 14каратовото злато беше 67-68лв/грам
Ухааа, мерси : ))) Скоро и а ние с ММ ще търсим

# 46
Записвам се и аз в тази тема, защото ще съм булка Септември. 😍

# 47
Я да ви попитам бъдещи булки..В църквата ни дадоха списък с нещата които да носим в деня на венчавката. Едно от нещата е поднос с жито, бонбони и стотинки. За какво всъщност се използва и трябва ли да е нещо по-специално

# 48
Бъдещи булки,
Имате ли представа какви са цените на роклите на Стоян Радичев?
Харесах си негов модел, но още не съм обикашяша да разглеждам.

# 49
Бъдещи булки,
Имате ли представа какви са цените на роклите на Стоян Радичев?
Харесах си негов модел, но още не съм обикашяша да разглеждам.
  Малко по-назад в тази тема сме писали за него и има инфо  Whistling За да те улесня (700-1000) .

# 50
Be_Special,

благодаря ти!
Нямам търпение да стигна до роклите  Heart Eyes

# 51
Я да ви попитам бъдещи булки..В църквата ни дадоха списък с нещата които да носим в деня на венчавката. Едно от нещата е поднос с жито, бонбони и стотинки. За какво всъщност се използва и трябва ли да е нещо по-специално
Ами това по принцип трябва да са онези късметчета където се хвърлят когато излизат младоженците от църквата, само че може би във вашата църква е прието да е просто жито с бонбони и стотинки. Може ако имаш път да минеш да ги питаш дали трябва да е насипно, или да са готови,

# 52
Ами това по принцип трябва да са онези късметчета където се хвърлят когато излизат младоженците от църквата, само че може би във вашата църква е прието да е просто жито с бонбони и стотинки. Може ако имаш път да минеш да ги питаш дали трябва да е насипно, или да са готови,
Ще попитам задължително. Ние имаме среща с попа 10 дни преди венчавката и ще го попитам. Но когато бях в сватбения център ми казаха че не става въпрос за тези късметчета, а действително е поднос с жито, бонбони и стотинки, дори се продава комлект включващ тези неща

# 53
Момичета, а как варират цените на роклите в Арети? Заплащат ли се пробите?
Само със записване на час става , предполагам?

# 54
За арети цените са от 1300 до 3000. Пробите не ги пращаш колкото искаш толкова пробваш. Ако имаш нерви и целия магазин ще ти донесат. Много са отзивчиви и ще ти помогнат при избора

# 55
nadiapencheva86,
благодаря ти за инфото!
Е събота имам записан час за проби, ще пиша после да споделя впечатления.

# 56
Съвет ако желаеш. В Be Queen също има страхотни. Цените са от 800 до 3000. Френска изработка. На арети са американски. В смисъл можеш да направиш съпоставка. Аз ходих в арети 3 пъти. Общо взето харесах 3 рокли . Сега ще видя в be queen защото и там има такива  едни прекрасни. Пълен хаос е в главата ми с тая рокля

# 57
Да, ще погледна и B queen.
Искам и до Радичев да стигна, харесах си рокля във фейсбук страницата му и му писах - цената й е 2300 лв. Видях, че има магазин и в Асеновград. Цените там дали са същите?  : Joy

# 58
Вики , направо ме учуди с тази цена на Радичев. Два пъти ходих при него ,роклите са 700-1200. Вторият път му поръчах моята , от новата колекция 1000лв. Ти коя си харесала?

# 59
Поне така ми отговориха от фейсбук страницата му.
Как да я кача, за да я покажа?
http://prikachi.com/images.php?f=images/735/8761735j.jpg&sendlinks=1

Отваря ли се така?

Общи условия

Активация на акаунт