Сватбени рокли

• 70 631
  • 142
  •   1
Отговори
# 60
Ммм да , тази като я гледам му е Топ-а в колекцията, HI изпълнението, нямаше я в магазините му. Поне не ми е направила впечатление,ама аз не се впечатлявам и не гледам обемни рокли и може да съм я проспала. Обади им се и ги питай дали я имат налична за проба.

# 61
Ще отида направо уикенда.
Имам записан час за Арети и после, ако остсне време ще мина и до него.
Аз не искам да е тортеста с обръч, но искам да е на облачета или дантели, може и не толкова обемни като тази:)
Но си я представям по-обемна.  Heart Eyes

# 62
Здравейте мили дами!!! И на мен скоро ще ми се наложи да купувам булчинска рокля и мисля, че всичко над 1000-1200 лв. е "пари на вятъра". Днес видях, че има черен петък в BRIDAL HOUSE, някой може ли да сподели впечатления, как са цените там, отношение. Истината е, че за първи път ще ходя да пробва булчинска рокля и ако не си харесам нищо се опасявам да не ме гледат "кръвно" като си тръгна без рокля. Една приятелка ми сподели как са и се развикали в магазина, защото им е загубила времето, а нищо не си е купила Simple Smile)) Wink Wink

Последна редакция: пт, 10 юни 2016, 14:12 от tanialeks

# 63
Здравейте мили дами!!! И на мен скоро ще ми се наложи да купувам булчинска рокля и мисля, че всичко над 100-1200 лв. е пари на вятъра. Днес видях, че има черен петък в BRIDAL HOUSE, някой може ли да сподели впечатления, как са цените там, отношение. Изтината е, че за първи път ще ходя да пробва булчинска рокля и ако не си харесам нищо се опасявам да не ме гледат кръвно като си тръгна без рокля. Една приятелка ми сподели как са и се развикали в магази, защото им е загубила времето, а нищо не си е купила Simple Smile)) Wink Wink

Здравей, аз ходих в BRIDAL HOUSE, знам че там по принцип трябва предварително да си запазиш час за проба. Жената, която ме обслужваше беше много приятна  и мила, но има една друга руса висока, която е доста неприятна, за радост нямах взимане даване с нея. Аз пробвах 3 рокли. Там роклите са много хубави и от хубави материи, от 3-те рокли 2 ми стояха супер, много добре, а в една се влюбих дори. Нооо цените са им много високи. Тези които пробвах бяха между 2300-2900, не са ми по джоба. Накрая ти дават листче, където пише кои си пробвала и колко струват. Вземи си придружител, като по филмите е ти пробваш, а придружителя седи на диванче и чака да се отвори завесата. Даваха и да се снимам с роклята. Аз останах много доволна от обслужването.

# 64
Много благодаря за отговора, ще видим днес какво ще стане, а придружител ще имам 100 %. Можете ли да ми препоръчате и други магазини в София, а и в Асеновград където роклите са на прилични цени? Ходих и в сватбен център София там нищо не ми хареса! Дано си харесам нещо по бързо, защото това обикаляне е досадно!!!!

# 65
Много благодаря за отговора, ще видим днес какво ще стане, а придружител ще имам 100 %. Можете ли да ми препоръчате и други магазини в София, а и в Асеновград където роклите са на прилични цени? Ходих и в сватбен център София там нищо не ми хареса! Дано си харесам нещо по бързо, защото това обикаляне е досадно!!!!

Ами аз в София не съм ходила другаде, ходих в Асеновград, там има мнооогооо магазини, но в 70% от магазините не ми хареса нищо. Най много ми харесаха роклите в един магазин на центъра точно, не моога да обясня къде е точно защото не познавам мн добре града, но беше в центъра на главната им улица пешеходна на ъгъла имаше някаква банка та в сградата на банката май беше има търговски център на 2 етажа там има магазини доста, аз харесах един който беше на 1 етаж дори входа му е от към улицата не трябва да се влиза в сградата. Сори за лошото обяснение , ама...

# 66
Здравейте мили дами!!! И на мен скоро ще ми се наложи да купувам булчинска рокля и мисля, че всичко над 1000-1200 лв. е "пари на вятъра". Днес видях, че има черен петък в BRIDAL HOUSE, някой може ли да сподели впечатления, как са цените там, отношение. Истината е, че за първи път ще ходя да пробва булчинска рокля и ако не си харесам нищо се опасявам да не ме гледат "кръвно" като си тръгна без рокля. Една приятелка ми сподели как са и се развикали в магазина, защото им е загубила времето, а нищо не си е купила Simple Smile)) Wink Wink
Аз взех своята рокля от Модна къща "Лита" от магазина им в Света троица. Цените са приемливи, обслужването е добро.

# 67
  • София
Здравейте момичета,

Моята сватба е през месец септември и започнах да разглеждам сватбени рокли. Ходих на няколко места - Сватбен център София в Младост (нищо не харесах там), Atelier Ivoire (харесах два модела) и Bridal House (харесах два модела, но в едната рокля направо се влюбих). Разгледах роклите от каталога на Bridal Fashion в Парадайс, но нищо не ми допадна. По Пиротска също има магазини, но нищо не си харесах, може би в Paloma fashion имаше една идея по-хубави рокли. Чудя се още къде да отида, за да пробвам рокли...

# 68
Здравейте момичета,

Моята сватба е през месец септември и започнах да разглеждам сватбени рокли. Ходих на няколко места - Сватбен център София в Младост (нищо не харесах там), Atelier Ivoire (харесах два модела) и Bridal House (харесах два модела, но в едната рокля направо се влюбих). Разгледах роклите от каталога на Bridal Fashion в Парадайс, но нищо не ми допадна. По Пиротска също има магазини, но нищо не си харесах, може би в Paloma fashion имаше една идея по-хубави рокли. Чудя се още къде да отида, за да пробвам рокли...
Пишеш, че си се влюбила в една от роклите, защо тогава искаш да ходиш да мериш още рокли в други магазини?

# 69
Момичета, някоя от вас може ли да ми препоръча модна къща/бутик за семпла и нескъпа булчинска рокля?

# 70
  • Sofia
Моята рокля беше от Палома Фешън и всички бяха впечатлени - изчистена, много удобна и стилна.

# 71
Здравейте,

Моята сватба ще е юли месец и се бях отчаяла, че ще си намеря хубава рокля за нормална цена ( най-вече защото слушах хората, как в Асеновград всичко било кич и цигания ). Отидох там миналата седмица с майка ми и за 1 ден си избрах роклята. Точно това е, което искам. Няма обръчи, няма тюлове, изчистена, свободно падаща и изключително нежна. Роклята е от магазин Сияна, като цената и е изключително ниска. Бях се приготвила вече, че ще трябва да дам поне 1500 лв за рокля, но отидох просто за да видя и какво има в Асеновград. Има много КИЧ, така е, но ако се потърси има и красиви рокли .. там има за всеки вкус и за всички желание !:)

# 72
Здравейте момичета,ходих в Bridal Hausе, вярно е има хубави рокли, но са много скъпи. Роклите започват от 1500 нагоре, аз си харесах една и струваше 2500. Ще ме извиняват ама толкова пари няма да дам за рокля, ще се ходи до Асеновград. Една моя позната си е взела рокля минала година от магазин Орхидея в Асеновград. Каза ми, че имало много хубави модели и то на приемливи цени (до 1000 лв). Ако някой има още наблюдения от магазини в Асеновград ще се радвам да сподели.

# 73
Здравейте момичета,ходих в Bridal Hausе, вярно е има хубави рокли, но са много скъпи. Роклите започват от 1500 нагоре, аз си харесах една и струваше 2500. Ще ме извиняват ама толкова пари няма да дам за рокля, ще се ходи до Асеновград. Една моя позната си е взела рокля минала година от магазин Орхидея в Асеновград. Каза ми, че имало много хубави модели и то на приемливи цени (до 1000 лв). Ако някой има още наблюдения от магазини в Асеновград ще се радвам да сподели.

Отиди в Сияна задължително Simple Smile Поне за моя вкус имаше 2-3 рокли които много ми харесаха. Също и при Стоян Радичев има уникални модели

# 74
Аз си купих сватбената рокля на Стоян Радичев. Уникални рокли имаше в магазина му, която купих аз за мен е божествена, цените са приемливи. Бях щастлива, че се чувствам красива на сватбата си  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт