Сватбени рокли

• 70 629
  • 142
  •   1
Отговори
# 15
Момичета и аз много се чудих с роклята. Накрая направих това, което най-много обичам да правя, поръчах си я онлайн от Алиескпрес и дойде дори още по-красива от снимките и направо ми заспа размера и всичко Simple Smile Но все пак ако не обичате да рискувате, по-добре да пробвате в салоните Simple Smile
Влязох веднага да ги разгледам. Има наистина добри модели, а цените...направо думи нямам. Рокли за по 50-60$. Но истината е, че аз не съм толкова смела да си поръчам Simple Smile

# 16
Миналата година септември месец беше моята сватба. Роклята я взех от модна къща Лита, 440 лева я купих, много съм доволна от тях. Предлагат и обувки ама много малък избор и лично на мен не ми харесаха. Ако купуваш от тях може да питаш да ти намалят цената, склонни са.  И на мъжа ми костюма беше от там. Купих и други неща напр. чаши, свещи и др.

# 17
  • Във въображаемия ми свят
Здравейте,

Аз пробвах няколко модела рокли и реших да си шия в крайна сметка. Говорих с шивачката и тя ми каза да обиколя още малко магазините, за да съм на 100% сигурна какво точно искам. Платовете ги поръчва от Асеновград. През почивните дни ще ходим до София за два дни. Къде да отида, за да пробвам рокли? Набелязала съм Be queen, Bridal House и Paloma Fashion. Бихте ли ми препоръчали и други магазини?

# 18
Здравейте,

Аз пробвах няколко модела рокли и реших да си шия в крайна сметка. Говорих с шивачката и тя ми каза да обиколя още малко магазините, за да съм на 100% сигурна какво точно искам. Платовете ги поръчва от Асеновград. През почивните дни ще ходим до София за два дни. Къде да отида, за да пробвам рокли? Набелязала съм Be queen, Bridal House и Paloma Fashion. Бихте ли ми препоръчали и други магазини?
Може да отидеш и в Сватбен център София. Намира се в Младост

# 19
Ще посетя магазина при първа възможност. Иначе много харесах една рокля в Bridal house но едва ли цената ще ме устройва. Някой купувал ли е от там?

Моята рокля е от там. Нашата сватба беше миналото лято.
Обиколих около 15 салона + 2 в Асеновград, мерила съм над 100 рокли, но нищо друго никъде не харесах.
И аз в началото мислех, че мога да дам парите за нещо друго, но в крайна сметка реших, че човек веднъж се жени и си заслужава. Не съжалявам въобще!

# 20
Ще посетя магазина при първа възможност. Иначе много харесах една рокля в Bridal house но едва ли цената ще ме устройва. Някой купувал ли е от там?

Моята рокля е от там. Нашата сватба беше миналото лято.
Обиколих около 15 салона + 2 в Асеновград, мерила съм над 100 рокли, но нищо друго никъде не харесах.
И аз в началото мислех, че мога да дам парите за нещо друго, но в крайна сметка реших, че човек веднъж се жени и си заслужава. Не съжалявам въобще!
Вярно е, че веднъж се купува, но нашата сватба ще е в тесен семеен кръг и не искам роклята да струва колкото цялата сватба Simple Smile А може ли да попитам твоята колко струваше

# 21
Може  Grinning 1945лв. беше. Но го казвам само, защото ме попита, не искам да звучи като парадиране.

# 22
Това е любимият ми сайт за рокли. Надявам се да бъда полезна.
http://www.jjshouse.com/Cheap-Wedding-Dresses-c2/

# 23
Това е любимият ми сайт за рокли. Надявам се да бъда полезна.
http://www.jjshouse.com/Cheap-Wedding-Dresses-c2/

Имат много хубави неща в сайта. А поръчвали ли сте от него? Аз разглеждах доста сайтове, но много се притеснявам какво ще получа, ако поръчам. Дали ще е точно това, което на снимката?

# 24
p4elichkata Не съм поръчвала от сайта. Разбрах, че правят доставка в България и разгледах снимките на жени, които са поръчали рокли. В интерес на истината, роклите им стоят много по различно отколкото на манекените, затова се колебая да поръчам, а и имам резерви по отношение на пазаруването в интернет. Въпреки това някои модели много ми харесват.

# 25
p4elichkata Не съм поръчвала от сайта. Разбрах, че правят доставка в България и разгледах снимките на жени, които са поръчали рокли. В интерес на истината, роклите им стоят много по различно отколкото на манекените, затова се колебая да поръчам, а и имам резерви по отношение на пазаруването в интернет. Въпреки това някои модели много ми харесват.

Ясно. Благодаря ти. И на мен ми харесват няколко модела. Решила съм да шия роклята си, сега оглеждам и другия месец ще се ориентирам към шиенето.

# 26
Здравейте момичета.Искам да ви се похваля-имам си вече рокля,мн.съм щастлива Simple Smile Днес я капарирах от Сватбения център е,харесах доста модели(започват от около 560лв,а като цяло повечето са 820,890 има и нагоре до към 1300)Като пробвах моята я заобичах веднага,знаех че я искам! Crazy Бях и в ,,Лита,, и на бул.Сливница и на бул.Мадрид(този е по-хубавият магазин).Има какво да се хареса там,цените са мн.примамливи около 500 се въртят!На 28 март си взимам вкъщи моята,а на вас желая успех в търсенето на мечтаната рокля!

# 27
Здравейте момичета.Искам да ви се похваля-имам си вече рокля,мн.съм щастлива Simple Smile Днес я капарирах от Сватбения център е,харесах доста модели(започват от около 560лв,а като цяло повечето са 820,890 има и нагоре до към 1300)Като пробвах моята я заобичах веднага,знаех че я искам! Crazy Бях и в ,,Лита,, и на бул.Сливница и на бул.Мадрид(този е по-хубавият магазин).Има какво да се хареса там,цените са мн.примамливи около 500 се въртят!На 28 март си взимам вкъщи моята,а на вас желая успех в търсенето на мечтаната рокля!
Честито! Желая ти да си много красива и щастлива булка

# 28
Честито! Желая ти да си много красива и щастлива булка
Благодаря  bouquet Аз също желая на теб и на всички спокойна организация и приказна сватба ! Спомням си,че ти се интересуваше от  ''Лита'',ако не си ходила иди  Simple Smile Simple Smile.Май не съм споменавала,но абитуриентската ми рокля беше от тях(правихме мн.корекции по нея,но накрая останах повече от доволна )

# 29
Момичет попаднах на този сайтhttp://www.lovebirdsbg.com/#!wedding-dresses-price/c10jd Имате ли някакви впечатления от него? Интернет магазин е,но има пробна в София, а цените са много примамливи.

Общи условия

Активация на акаунт