Сватбени рокли

• 70 631
  • 142
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте,
На мен ми предстои да съм кума и с булката ще ходим заедно за рокли.
Някой знае ли какви са ценовите диапазони в Романтика фешън на София Борисова?
Задавам въпроса, тъй като в момента сме в чужбина и докато дойдем за сватбата, ще имаме много малко време за обикаляне. Rolling Eyes

# 31
Здравейте,
На мен ми предстои да съм кума и с булката ще ходим заедно за рокли.
Някой знае ли какви са ценовите диапазони в Романтика фешън на София Борисова?
Задавам въпроса, тъй като в момента сме в чужбина и докато дойдем за сватбата, ще имаме много малко време за обикаляне. Rolling Eyes

Здравей, миналата година ходих в техния магазин. Първо отношението им беше отвратително, посрешнаха ни направо с въпроса какъв Вие бюджета защото при нас роклите започват от 1800 лева. След което ни метнаха няколко каталога и ни оставиха да разглеждаме без никой да дойде и да ни обърне внимание. Аз лично отидох в магазина на Жана Жекова имаше страхонти рокли.

# 32
Момичета и аз много се чудих с роклята. Накрая направих това, което най-много обичам да правя, поръчах си я онлайн от Алиескпрес и дойде дори още по-красива от снимките и направо ми заспа размера и всичко Simple Smile Но все пак ако не обичате да рискувате, по-добре да пробвате в салоните Simple Smile

И аз планирам в близкото бъдеще да си поръчам рокля от сайта - може ли да дадете линк или поне кой е търговеца, за да съм сигурна, че е сериозен  и ще изпрати както изглежда на смики ?

# 33
Здравей, миналата година ходих в техния магазин. Първо отношението им беше отвратително, посрешнаха ни направо с въпроса какъв Вие бюджета защото при нас роклите започват от 1800 лева. След което ни метнаха няколко каталога и ни оставиха да разглеждаме без никой да дойде и да ни обърне внимание. Аз лично отидох в магазина на Жана Жекова имаше страхонти рокли.
[/quote]

Благодаря. Ще имам предвид, ще поразгледам и Жана Жекова  Wink

# 34
Здравейте! Аз вчера бях в Романтика. Знаех какво искам и всичко се случи доста бързо. Притесненията ми бяха, че роклята, която си бях харесала ще е мнооооого скъпа и че няма да ми стои добре. Е, моделът ми стои добре, но роклята беше продадена и я поръчах. Ще дойде от 3-5 месеца. Като цяло роклите започват от около 1300-1500 лв.

# 35

[/quote]
Миналата седмица бях при Жана Жекова и в двата магазина. На толкова лошо отношение никъде другаде на бях попадала. В магазина им на Кънчев , никой никакво внимание не ми обърна, търся рокля за сватбата и за друг официален повод т.е. 2 рокли, исках да пробвам ,да погледна -направо ме пратиха в другият магазин.
Във вторият магазин - някаква застаряваща лелка, на която и пречех да си говори по телефона ужасно груба. Даде ми роклите и ме остави сама да се боря с тях , да ги обличам и закопчавам в безумно малките им пробни.За роклите ужасно адски мръсни , гнусни и парцаливи, отдолу направо  черни , бюстиета омазани с фон дьо тен и всякакви други гадории. Роклите ми бяха огромни ,нямаха с какво да ми ги хванат. Материите на дантелите бяха ужасни, дразнеха,боцкаха и сърбяха. С едната рокля много се харесах и ме харесаха, но точно на 5-тата минута мечтах да я сваля - така ме сърбеше. Цени от 1300 нагоре + допълнително разходите за поправка. Никога повече не бих стъпила там.

# 36

Миналата седмица бях при Жана Жекова и в двата магазина. На толкова лошо отношение никъде другаде на бях попадала. В магазина им на Кънчев , никой никакво внимание не ми обърна, търся рокля за сватбата и за друг официален повод т.е. 2 рокли, исках да пробвам ,да погледна -направо ме пратиха в другият магазин.
Във вторият магазин - някаква застаряваща лелка, на която и пречех да си говори по телефона ужасно груба. Даде ми роклите и ме остави сама да се боря с тях , да ги обличам и закопчавам в безумно малките им пробни.За роклите ужасно адски мръсни , гнусни и парцаливи, отдолу направо  черни , бюстиета омазани с фон дьо тен и всякакви други гадории. Роклите ми бяха огромни ,нямаха с какво да ми ги хванат. Материите на дантелите бяха ужасни, дразнеха,боцкаха и сърбяха. С едната рокля много се харесах и ме харесаха, но точно на 5-тата минута мечтах да я сваля - така ме сърбеше. Цени от 1300 нагоре + допълнително разходите за поправка. Никога повече не бих стъпила там.
[/quote]

Явно са сменили персонала. Аз като ходих миналата година в средата на април- сватбата ми беше май месец продавачката беше безкрайно любезна помагаше ми в избора, предлагаше ми и също така съдейства за обличане на всички рокли който пробвах. Тази която си избрах беше около 900 лева - трябваше да и се добавят подплънки на бюста, скъсяване и стесняване. Единственото което доплатих за поправката беше 15 лева за подплънки, тъй като нямах стар сутиен. Помолих ги единствено след поправката да мине на химическо все пак е пробвана от други жени и малко миришеше но това е нормално.

# 37
За съжаление имам сходни впечатления за магазините на Жана Жекова.В този на Ангел Кънчев жената беше любезна, но ме пратиха в другия им магазин защото сега предлагат предимно абитюрентдка рокли. Другият магазин е доста занемарен, вътре има не много на брой изключително мръсни рокли. Попитах дали ако си харесам някоя могат да ушият за мен същата, но по мой размер и чиста... Продавачката отговори, че това би увеличило цената с 30%... Е, добре де ама аз няма да си купя мръсна, седяла там с години, пробвана 100 пъти рокля за 1500 лева!  #2gunfire

# 38
  • Варна
Аз съм от Варна и посетих с кумата Сватбен център-Варна. Нямат толкова голям набор от рокли, но персонала е невероятно любезен. Едно момиченце постоянно вървеше с нас и ни съдействаше и интересна информация споделяше. Роклите бяха чисти и цената им започваше от 400лв.

# 39
Момичета,има един магазин на Пиротска в безистен, а точно пред него има Виваком. Някоя от вас да е ходила там  или да знае името му?

# 40
А за Арети и Be queen някакво мнение?

# 41
Дами , халки от кой магазин си взехте- гледах в сайта на Св.център Варна голям избор от халки, как вървят в момента цените на златото

# 42
Преди около два-три месеца ходих да гледам халки ориентировъчно и цената на 14каратовото злато беше 67-68лв/грам

# 43
А и да ви се похваля вече си имам рокля. Party Взех я от Модна къща "Лита".

# 44
А и да ви се похваля вече си имам рокля. Party Взех я от Модна къща "Лита".
 Бравоо Simple Smile Да ти е честита!Аз също харесах няколко модела в "Лита",но както вече споделих-моята е от Сватбения център  Rolling EyesОт кой от двата магазина я купи?

Общи условия

Активация на акаунт