Играйте и спечелете бяла и здрава усмивка от JANINA и Dr. Barman`s

• 23 729
  • 332
  •   1
Отговори
# 165
  • Велико Търново
Кой от продуктите на Janina Ultra White бихте използвали и защо?

С чувствителни зъби съм и бих използвала пастата за избелване на чувствителни зъби.

# 166
  • София
Бих изпозвала JANINA Ultra White Mаxiwhite Super Strength, защото е уникална избелваща паста с клинично доказана и неабразивна формула Simple Smile

# 167
Бих използвала JANINA за чувствителни зъби, защото е подходяща за моите нужди.

# 168
ЩЕ  използвМ пастата на Janina от серията Sensitive, защото ИМАМ болни венци, а тази е специално разработена и подходяща при различни парадонтални заболявания.

# 169
  • I want it all and I want it now.
Бих пробвала JANINA Ultra White Mаxiwhite Super Strength, защото е подходяща за мен.

# 170
Бих използвала JANINA Ultra White SENSITIVE, защото имам много чувствителни зъби.

# 171
  • ШУМЕН
Бих използвала JANINA Ultra White SENSITIVE, защото има  специални съставки, които намаляват чувствителността на зъбите при контакт със студено, топло и киселини. Идеална е за хора като мен, с износен емайл, при различни пародонтални заболявания и лечение на венците. Изключително нежна при миене, тя не нарушава емайла и не раздразнява венците .

# 172
  • Хасково
Бих използвала JANINA Ultra White SENSITIVE, защото зъбите ми са доста чувствителни Simple Smile

# 173
Искам да ги пробвам всичките Grinning

# 174
Бих използвала лентичките за избелване, тъй като напоследък прекалявам с кафето и забелязвам, че по долните ми зъби има петна. Ако марката наистина толкова качествена бих купила всичко.

# 175
Бих използвала пастата на Janina от серията Sensitive, защото венците ми са много чувствителни и лесно кървят, а тази е специално разработена и подходяща при различни парадонтални заболявания.

# 176
Бих използвала JANINA Ultra White SENSITIVE, защото имам нужда от нежна, но ефикасна грижа.

# 177
Janina Ultra White са много добри и аз много пъти съм споменавал, че са доста добри, но всичко си зависи и според състоянието на зъбите и до клиента. Някои се опасяват от чувствителност, но аз лично до сега не съм усетил такова нещо! Simple Smile

# 178
Бих използвала JANINA SUPER STRENGTH за бели и здрави зъби, както и триглавата четка от Dr.Barman's .

# 179
Не съм ползвала никоя паста, затова бих се радвала да пробвам някоя от тях, например с избелващ ефект, тъй като забелязвам от известно време леко пожълтяване на зъбите.

Общи условия

Активация на акаунт