Играйте и спечелете бяла и здрава усмивка от JANINA и Dr. Barman`s

• 23 742
  • 332
  •   1
Отговори
# 30
Бих си взела JANINA Ultra White SENSITIVE, защото имам кървящи и чувствителни венци  Simple Smile

# 31
  • София
С удоволствие бих опитала от вашите пасти за зъби, бих започнала с JANINA за чувствителни зъби, тъй като определено имам този проблем. От друга страна имам нужда и от избелване, от употреба на кафе, вино. А отдавна съм си набелязала следващата четка да е е триглавата Dr. Barman`s след като разбрах за нея.

# 32
Бих си взела JANINA Ultra White SENSITIVE, защото венците ми са чувствителни.

# 33
  • софия
Бих използвала серията за чувствителни зъби и бих купила четка за зъби за детето си.

# 34
JANINA Ultra White SENSITIVE, защото имам ужасно чувствителни зъби.

# 35
  • София
Бих използвала JANINA Utra White Extra Strength , защото искам да премахна оцветяването от кафе.

# 36
JANINA Ultra White SENSITIVE бих пробвала с голямо удоволствие, тъй  като е подходяща пастата за чувствителни зъби, четката изглежда доста интересна, удобна и иновативна - и нея бих я пробвала с голям кеф  Peace

# 37
Бих използвала JANINA Utra White Enamel Repair защото е подходяща при ерозия.Подходяща е точно за мен,защото е за хора със силно износен емайл от използването и на високо абразивни пасти и предразположените към образуване на кариеси.

# 38
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Бих използвала JANINA SENSITIVE, защото зъбите са ми много чувствителни.

# 39
  • Русе
Бих използвала JANINA SENSITIVE, защото зъбите ми са  много чувствителни.С голямо удоволствие бих използвала и триглавата четка,с обикновената четка винаги имам чувството,че зъбите ми не са достатъчно почистени  Peace

# 40
Бих използвала триглавата четка, защото смятам, че почиства ефективно, бързо и за кратко време се постигат добри резултати!

# 41
  • Чукарландия
С удоволствие бих използвала пастата за зъби JANINA SENSITIVE, т.к. имам чувствителни зъби, също и JANINA MAXIWHITE - лентите за избелване, за по-бели зъби и по-привлекателна усмивка. За цялото семейство ще взема триглави четки за зъби на д-р Барман, щом гарантират още по-добро почистване в сравнение с обикновените четки за зъби.  Hug

# 42
Бих използвала JANINA SUPER STRENGTH , защото имам нужда от здрави и бели зъби. Благодаря Ви! Grinning

# 43
  • Пловдив
Бих ползвала Janina Ultra White, защото премахва петна от кафе,  чай, червено вино, червило и др. Освен  това  предпазва зъбите от поява на кариеси, ерозия, натрупване на плака, зъбен камък и лош дъх. Намаляват чувствителността, реминерализират и възстановяват зъбния емайл.

# 44
Бих използвала пастата на Janina от серията Sensitive, защото венците ми са много чувствителни и лесно кървят, а тази е специално разработена и подходяща при различни парадонтални заболявания.

Общи условия

Активация на акаунт