Играйте и спечелете бяла и здрава усмивка от JANINA и Dr. Barman`s

• 23 726
  • 332
  •   1
Отговори
# 45
  • Gulyantsi
Бих използвала паста Janina Ultra White две в едно за избелване и реминерализация, за блестяща и здрава усмивка!

# 46
  • Бургас
JANINA Ultra White SENSITIVE, защото чувствителните зъби са доста мъчителни понякога.

# 47
  • София
За мен => JANINA Ultra White SENSITIVE + триглава четка за зъби.

# 48
От доста време се замислям за избелване на зъбите ми, видимо имат нужда, така че бих пробвала лентичките.

# 49
  • София
От много време искам да изпробвам лентичките за избелване Janina MaxiWhite. Зъбите ми са изгубили блясъка си и много ми се ще да ги избеля. За сега пробвам само с пасти за зъби, но без ефект. Надявам се да спечеля, би било прекрасно, особено поради причината, че след 8 март е и моят рожден ден!

# 50
Бих изпробвала триглавата четка - много интересно звучи. Разбира се в комбинация с пастата JANINA Ultra White SENSITIVE

# 51
Ползвала съм триглавата четка, синът ми беше очарова от нея, мисля че до момента това е любимият му вид четка
Бих пробвала JANINA Ultra White SENSITIVE за чувствителни зъби, тъй като имам този проблем, а тази паста предлага И избелване, освен грижата за чувствителни зъби. А и то избелване имам нужда  Embarassed

# 52
Бих използвала JANINA Utra White Extra Strength, за да избеля зъбките с натурални съставки. Simple Smile

# 53
JANINA Ultra White SENSITIVE, защото имам ужасно чувствителни зъби, скоро родих и понякога кървят венците.

# 54
Бих използвала JANINA за чувствителни зъби, защото е подходяща за мен. Искам да изпробвам и триглавите четки. С удоволствие  бих купила и за всички в семейството.

# 55
От пастите за зъби бих изпробвала тази за интензивно избелване и реминализация.  Peace

# 56
  • Пловдив
Ние вече използваме триглава четка, но детския вариант, малката я обожава и си мие зъбките сама с успех.
Аз бих се възползвала от Janina за чувствителни зъби, защото имам меки зъби и нежни венци, при по-агресивни пасти и четки ми кървят дори, затова си купувам само профилирани пасти...

bouquet

# 57
  • софия
Бих искала да изпробвам четката. Лентичките също - това би ми спестило време от зъболекар. От пастите за зъби бих изпробвала тази за интензивно избелване и реминализация.

# 58
  • София-Младост
Триглавата четка и паста Ultra White SENSITIVE, Janina Ultra White и лентите за избелване.

# 59
Вече три години провеждам лечение с брекети. С наближаването на така чаканият за мен момент- свалянето на брекетите се заинтересувах за безопасни избелващи продукти. Бих използвала JANINA Utra White Enamel Repair,  защото това е единствената марка, на която бих се доверила, искам най-доброто за себе си. Искам красива, здрава и блестяща усмивка и смятам, че с JANINA тя ще бъде факт! Simple Smile .

Общи условия

Активация на акаунт