Играйте и спечелете бяла и здрава усмивка от JANINA и Dr. Barman`s

• 23 742
  • 332
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Бих използвала триглавата четка. За първи път виждам такава четка и ще ми е интересно да я пробвам.

# 61
  • София
Бих използвала JANINA Utra White Extra Strength много обичам да  поддържам зъбите си бели и винаги търся такива продукти. Simple Smile

# 62
JANINA Utra White Enamel Repair защото имам проблемни зъби

# 63
  • София
Бих пробвала избелващите ленти.
Пробвала съм само веднъж с друг препарат и нямаше никакъв ефект.

# 64
  • София
Бих използвала пастата за зъби 2 в 1 Janina Ultra White Super Strenght, тъй като много често пия кафе, а от време на време и червено вино.

# 65
Бих използвала JANINA Utra White Extra Strength много обичам да  поддържам зъбите си бели и винаги търся такива продукти.

# 66
Имам чувствителни венци, които лесно се възпаляват и кървят, затова бих ползвала JANINA Ultra White SENSITIVE.  Peace

# 67
  • в огледалото на живота
С удоволствие бих пробвала избелващите ленти  Peace

# 68
Бих изпробвала Janina ultra white Sensitiv.По препоръка на зъболекаря ми,трябва да използвам деликатна паста за чувствителните ми зъби. Grinning

# 69
Бих използвала JANINA SUPER STRENGTH - Избелване и Реминализация 2 в 1, както и четката за зъби.

# 70
Кой от продуктите на Janina Ultra White бихте използвали и защо?
Janina ultra white Sensitivе по препоръка на стоматолога ми за чувствителни зъби.

# 71
Бих използвала JANINA SUPER STRENGTH за бели и здрави зъби, както и четката за зъби.

# 72
Бих използвала JANINA SUPER STRENGTH за бели и здрави зъби.

# 73
  • Телиш/Плевен
Бих ползвала JANINA Ultra White SENSITIVE, тъй като съм с чувствителни зъби и смятам, че ще им се отрази много добре.

# 74
Бих използвала триглавата четка, тъй като зъбите ми имат склонност да трупат плака и ми трябват доста усилия да ги почистя хубаво. Също така бих пробвала и лентите за избелване, защото съм пушач, а от цигарите зъбите ми пожълтяват-та имам нужда от избелване. Иозбощ имам много проблеми и със зъбите и със венците, така че като гледам всички продукти ще са ми доста полезни.

Общи условия

Активация на акаунт