Септемврийче чака пролетта да види колко шарен е света! тема №5

• 35 724
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
Аз избирам бънджи в момента. Бебка толкова иска да скача, че седейки в шезлонга прави движения все едно скача, а като я взема в ръце и и помагам да подскача, така грейва, че те разтапя с поглед Simple Smile

Бърбори много -гука, туфти, богато гарнирано със слюнка Simple Smile, от 2 дни се е научила да ръмжи като мече и вчера предимно това правеше. Отговорих и няколко пъти и усетих колко това дразни гърлото ...как го прави цял ден направо се чудя. Иначе срички още не казва. Случвало се е единици пъти и то като недоволства нещо и звучи като маам,маам или тттаат.

Присъединих се към групата за покупко-придажби Simple Smile

# 646
  • София
Въпроса  с  проходилката  е че с тежеста се натоварва и гръбнака,те  могат да се отблъскват с крака  и това не  е проблем,но гръбнака не  е стабилен още,след като се научат децата да седят нормално и стабилно,без да падат тогава и гръбнака е  готов за това натоварване.
Поне аз така си го обяснявам след думите  на  моята докторка.
И ние  от 2 седмици поне сме много бъбриви (таааа,каааааа бъъъъъ,паааа и тн.),крещиме,пърдиме с уста дори и по време  на ядене #Cussing outи другото интересно е че  от 2-3 дни сме разбрали че  имаме  коса и се чеша  по главата  и се опитва да се скубе.

# 647
И аз се присъединих, Деси Попова съм.
Чета, че майките казват, че децата им почнали да казват "мама" на 5-6 месеца, но ми се струва доста пресилено  Laughing И моята бебка като реве и често вика "маам", но съм сигурна, че не знае какво казва  Joy
ЕКумчева, сподели, моля те, после какво бънджи си избрала, че нашето е под наем, но май като го върнем, ще й купим нейно си Simple Smile

# 648
Насочила съм се към тези стоящите, а не висящите на врата.
От този тип:

Последна редакция: чт, 24 мар 2016, 14:55 от ekumcheva

# 649
И аз такова искам, че да не ми стоят отворени вратите. Ама много скъпи.. Whistling

# 650
Еми по-скъпи са да. Но аз имам всичко за бебе от баткото и само бънджи и шезлонг тогава не бяхме купували и сега и за нея нещичко да купим Simple Smile

# 651
За мен шезлонга е най - правилната ми покупка. Постоянно го ползваме.

# 652
  • Северо=Западналия край
И аз исках от тези по хубавите бънджита, ама за мен са скъпички, и то при положение, че по принцип тези неща се ползват кратко време. Нашето е за врата и сега е още студено да държа отворено и по рядко го слагам. Дано докато се стопли той да не загуби интерес.

Ние си гукаме, но най вече бръмчим, и то особено когато се храним и хвърчи навсякъде......

И пак да се оплача, нещо тези дни не ни върви. Взех АМ на Хипп Комбиотик 2 ка, педи каза, че при повечето деца рефлукса изчезва след 6 тия месец и може да сменя анти рефлуксното мляко което пиехме. Да ама не, тези фонтани не бях ги виждала скоро, припомних си за съжаление. Повръща почти всичкото количество. Чудя се дали да пробвам едно АМ на Хипп, което се води за "лека нощ" и е с ориз и елда и пише, че е по гъсто или да си се върна към анти рефлуксното.  newsm78

# 653
Моето е такова и е от приятелка https://www.google.bg/search?q=%D0%B1%D1%8A%D0%BD%D0%B4%D0%B6%D0 … qsmVfzzf3qjcwM%3A

Иначе ми казаха ето този сайт за бебешки неща под наем, изглежда ми изгодно
http://www.bebenaem.com/

# 654
Нашето е такова, от братовчедка ми, не съм купувала, на ако нямах със сигурност щях да взема. Казано с една дума купуваш СвОБода! Simple Smile
https://www.google.bg/search?q=бънджи+за+бебета&oq=бънджи&aqs=chrome.2.69i59j69i57j0l2j69i61l2.3486j0j4&client=ms-android-lenovo&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=6Vy6KSCjP9RNAM%3A

# 655
Нашето бънджи е обикновено, което се закача на вратата. Още за каката съм го купувала. Бебка още не може да подскача. Стои си и се върти в кръг (много бавно). Основно се занимава да гризе мястото отпред. За момента е напълно безсмислено да я слагам. И се чудя дали като я слагам ще се научи или чак като започне да може, тогава има смисъл да я слагам  Thinking

Чета, че майките казват, че децата им почнали да казват "мама" на 5-6 месеца, но ми се струва доста пресилено  Laughing И моята бебка като реве и често вика "маам", но съм сигурна, че не знае какво казва  Joy
Да, на тази възраст започват да казват срички, които приличат на съществуващи думи. Като изреждат много срички, все ще уцелят някоя истинска дума. Това изобщо не значи, че казват дума осъзнато.

Моята бебка още казва "агу", не го е изключила от речника си  Laughing Но има и разни аббб, аммм, гну-гну, ягн... и други, за които няма букви  Laughing

# 656
За мен шезлонга е най - правилната ми покупка. Постоянно го ползваме.

Съгласна съм на 100℅ Как са гледали деца без шезлонг?? Laughing

# 657
  • София
Ехааа не съм си и помисляла за нещо под наем подобно,не знаех ,че съществува дори,много хитро Peace

# 658
И аз щях да пиша за сайта с детски уреди под наем. Удобно е, понеже са за няколко месеца, а са къпи.

И аз не знам как съм гледала първото си дете без шезлонг.. Shocked

# 659
  • Пловдив
 И аз се присъединих, ама нешо не се виждам в членовете  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт