Мерси, момичета, аз мисля да пусна да й видят и кръвната група. А Ремедиум откриха в Дружба и тези дни ще ида да проверя, а пък не , ще поръчам от сайта.
Ние трябваше утре да сме на консултация, но...таткото взе бебка сутринта, за да поспя, че и при нас нощите минават трудно и тя взела, че пак глътнала нещо, задавила се, той не успял да го извади и аз се събудих от неистов рев. Та ни пратиха до Пирогов на рентген, защото се чудехме дали не е глътнала от белите телчета за пликовете на хляба. Оф, ужас направо!!! Снимката нищо не показа, дано нищо й няма

Дадоха ни и направленията за изследванията и ехографа. За гастроентерелиг не ми даде, каза, че газовете били от зъбите.... Вие чували ли сте колики от зъби
? Може да взема да я заведа на частно, знам ли... Иначе на връщане от Пирогов взехме бънджи под наем, много й хареса, ако не й омръзне и си харесва и него, и проходилката, може да й купим.Късмет за изследванията на всички бебчета!

Внезапно 2 или 3 ставания през нощта ми изглеждат като примамлива опция. но .. то човек оценява нещо само като го изгуби

Каква е тази работа?! Мислех си, че може да я боли венеца и допирът с лъжицата да й е неприятен, но как яде кашата тогава ... и пръста не ми "пуска" да й намажа венеца
Оставих я без пюре и чак в 17ч яде кашата /последно пи мляко в 12 и то не много/ ... Само моята госпожица ли не иска да яде, а я имах за лакома