Септемврийче чака пролетта да види колко шарен е света! тема №5

• 35 789
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
Честити зъбчета, Вики Simple Smile
Мерси, момичета, аз мисля да пусна да й видят и кръвната група. А Ремедиум откриха в Дружба и тези дни ще ида да проверя, а пък не , ще поръчам от сайта.
Ние трябваше утре да сме на консултация, но...таткото взе бебка сутринта, за да поспя, че и при нас нощите минават трудно и тя взела, че пак глътнала нещо, задавила се, той не успял да го извади и аз се събудих от неистов рев. Та ни пратиха до Пирогов на рентген, защото се чудехме дали не е глътнала от белите телчета за пликовете на хляба. Оф, ужас направо!!! Снимката нищо не показа, дано нищо й няма  Praynig
Дадоха ни и направленията за изследванията и ехографа. За гастроентерелиг не ми даде, каза, че газовете били от зъбите.... Вие чували ли сте колики от зъби  ooooh!? Може да взема да я заведа на частно, знам ли... Иначе на връщане от Пирогов взехме бънджи под наем, много й хареса, ако не й омръзне и си харесва и него, и проходилката, може да й купим.
Късмет за изследванията на всички бебчета!

# 526
Здравейте, момичета! Ние тази нощ общо взето я прекарахме в приспиване. Приспивам я, оставям я, тя след 10 минути пак се събужда и започваме от начало. Какво става не знам. Зъбки нямаме още, какво я тормози??? newsm78
Ужас ужас, и у нас е така! Събужда се на всеки час може би, и плаче. Дам да папка, и то заспи, сложа го в кошарката, и след ... някъде час, айде пак. И ние нямаме зъбки, обаче имаме сутрин по топченце сополки - вярно малко. Давам от днес солена вода в носленцето. Мислех, че е от това, обаче  не знам. Защото това сополче е от няколко дена, но само тази нощ не ме остави да спя. Поне 5-6 пъти съм ставала. дано да е от зъбче, да изскочи и да си продължим със спането както досега Wink Внезапно 2 или 3 ставания през нощта ми изглеждат като примамлива опция. но .. то човек оценява нещо само като го изгуби  hahaha

# 527
Оф, Румка, то се чува как й къркори стомахчето. И пръцка много. Дано избият тези зъбки, че...

# 528
разстройство да няма? Някой път покрай зъбите се прилепя разстройство. Милото то, знам, че се мъчи...

# 529
Няма разстройство...сега говорих с едма мама на площадката и ми каза, че и на нейното бебче се появили газове нощем към шестия месец и към десетия отминали.. Shocked

# 530
  • София
Питах и аз за сополите,от зъбите са ми казаха.

# 531
  • Северо=Западналия край
Вики, честити ви зъбчета!

Ние днес бяхме на консултация. Наддали сме малко, само 300гр и половин сантиметър, все пак е по добре от предните 100 грама миналия месец. Сега е 6.600 и 65 см., явно ще сме манекен. Новото което ми препоръча док е да започнем месо - пилешко и телешко, и постепенно като се захраним с месото да заменим и втората закуска от АМ с попара. А и 1/4 жълтък два пъти седмично. Имаме направление за ехограф и изследвания на кръв и урина, за ортопед каза ако искам да го заведа на частно, защото тя не виждала проблем.  С една дума имаме раздвижване в менюто пък  да видим какво ще хареса. Днес за пореден път ми отказа тиквички с ориз, направо му се повдигаше и....... върна поръчката. За втори път се опитвам да му дам тиквички, но не става, явно няма да ги ядем.

# 532
Манекен звучи добре Wink Сега като започнете с жълтъка, кашите  идругите, ще качи повече кг. Макар че и сега ми се струва, че в нормата.

# 533
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Еха,колко сте изписали. Hug
Алана,ние също не сме се захранили още,ще започнем чак април,като стане на 6 месеца.
ПолиТ,ставането през половин-един час при нас е съвсем обичайно.Тъкмо го нахраня,заспива си блажено човечето и аз тъкмо задремна и хоп...уаааа,започва едно въртене.Нямам обяснение,дали са зъби,дали пък не му е студено? newsm78 Като го гушне баща му на спалнята и заспива за по-дълго хаха.Вече се виждам в чудо.
Мунас,ние сме от Пловдив,но още не сме стигнали до ехограф.И аз ще чакам да споделите къде сте били.
Да се похвалим и ние - вече Валери се обръща от гръб по корем,и обратно.Като го хвана за ръчичките пък се набира да сяда.Снощи го гледам - хванал се за дръжките на кошарата и иска да става hahaha
Като килограми сме 7,900(+700),66см(+2см).
Това е засега от нас Heart Eyes

# 534
Атето, 300 гр за шести месец си е супер! И ние сме качили 300 гр. Има бебета в тези месеци нищо не качват, така че нека продължават така мъниците  Hug

# 535
  • Пловдив
Вики напълно отказва да яде на обед пюрета. От три дена е така. Давам й от различни марки, различни видове, подсладени, неподсладени, домашни ... нииищо не помага. Върти я тази глава на ляво-на дясно, затворила устата, и аз трябва насила да й пъхам лъжицата, с което успявам на два пъти да й дам и после не се лъже отново. Само като ме види с храната и започва да мрънка  newsm78  #Crazy  ooooh! А когато разбере, че й давам каша - отваря уста  Tired Каква е тази работа?! Мислех си, че може да я боли венеца и допирът с лъжицата да й е неприятен, но как яде кашата тогава ... и пръста не ми "пуска" да й намажа венеца  Thinking  Sad Оставих я без пюре и чак в 17ч яде кашата /последно пи мляко в 12 и то не много/ ... Само моята госпожица ли не иска да яде, а я имах за лакома  Simple Smile

# 536
Няма разстройство...сега говорих с едма мама на площадката и ми каза, че и на нейното бебче се появили газове нощем към шестия месец и към десетия отминали.. Shocked

Захранваш ли я?

При нас от картофа се образуваха колики. Явно на всяко коремче различно действа храната.

# 537
О, и Никола е така. Или поне беше така преди няколко дена. Днес гърдите ми са толкова пълни че ме боляха а уж по много суче. Не знам защо така се бяха напълнили днес. Стреснах се да не направя мастит. Затова днес не му дадох пюре следобеда да може да ги изсуче. Иначе сме на кашички сутрин а вечер пюре. След кашата също суче явно от жажда. Давам ми и вода но не иска да я пие.

# 538
Моето пък не иска да яде картофи. Обаче като опита тиква умира от кеф и си хапва сладко сладко......и познайте какво - оказа се алергичен към тиква. Втори път пробвах днес /след няколкодневна почивка/ и за няколко часа се обрина. Направо съм в шах. Та тя е от най-щадящите и безобидни продукти. Вече не знам с какво и как да продължавам. Толкова се радвах, че ще хапва зеленчуци, а сега меракът ми за пюрета се изпари. Ако е алергичен към тиква, какво ли предстои? Някой имал ли е подобен проблем?

# 539
Те газовете се появиха преди захранването...иначе и ние картоф ИЗОБЩО не ядем. Да знаете, че четох, че и от пащърнака се образуват газове. Днес купих сладък био картоф и тези дние ще видим дали него ще хареса.
Racel, и бебка почна да отказва пюре преди обед, отказва напълно и си стиска устата. А преди хапваше. Днес за първи път от над седмица хапна пюре преди обед. Вчера пък отказа следобедната каша. Предложих я след час-не, след час и половина-пак не. А днес си я изяде. Явно имат някакви периоди, в които просто не им се яде.

Общи условия

Активация на акаунт