Септемврийче чака пролетта да види колко шарен е света! тема №5

• 35 769
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
Не ми се ще да вярвам, но съм и вързала червено конче на ръчичката Simple Smile

Може да е един от ревливите периоди. Около 26та седмица има такъв. Скоро ги четох, че и Рая се държи различно на моменти.

# 571
За зъби не се налага да мажа в момента, но като започнат да я дразнят, ще мажа с каквото препоръча лекарката. За баткото ми бяха донесли едно гелче от Гърция, което било ефикасно, но така и не се наложи да го ползвам. При него зъбите си излязоха спокойно.

За чаша, купих с мек накрайник за след 6 месеца и тя пие от нея. Само дето дупката е доста голяма и се дави на моменти. Със стъклена чашка не съм я пробвала.
Аз давам от шишето още, даже не се бях сетила, че му идва време. Ще дадеш ли линк с твоята чашка?

# 572
https://koalabebe.com/Аксесоари/Нетечащи-чаши-и-шишета/Авент-Philips-Avent--неразливаща-се-чаша-за-лесен-преход-с-дръжки-200ml.html

Ето тази взех. Търсих най-малката възможна, защото за да може да пие, трябва да е пълна, за да стига водата до дупката, че те не се сещат да я надигат още. Ако е голяма, става много тежка като се напълни и не могат пък да я държат Simple Smile

# 573
  • София
Здравейте момичета.

Аз знам, че горските плодове се дават след годинката, защото са алерген. Също и цитрусовите + киви. Доматите дори също се водят алерген. Аз горски и цитруси няма да давам, но домати мисля да дам (не в суров вид, разбира се) след 2-3 месеца.

Малкият също си хапва пасирано бананче с авокадо с голямо удоволствие.

Нощен сън имаме около 6 часа, но е от 9 до 3. А ние като си лягаме в 12 и  се оказва, че не се спи много.

За чашите - с Ели имахме какви ли не чаши - с мек накрайник, с твърд накрайник, със сламка, една на Авент неразливаща с една клапа, от която може да пие откъдето си поиска. Е с тази последната да не ви разправям как се оливаше. Оказа се, че с обикновена пластмасова чашка без дръжки пие много по-добре, отколкото с тези чудеса на техниката  Laughing

А аз снощи ходих на бар в Студентски град с още три приятелки. Каквото и да говорехме, все темата се насочваше към децата  Joy Прибрах се в 12 с коса и дрехи миришещи на цигари (нали пушенето уж беше забранено на обществени места newsm78) и се зачудих защо трябваше да отида в миришещ на цигари бар, да пия безалкохолно и да си говоря за децата с приятелките ми на толкова силна музика, а на всичкото отгоре да си тръгнем преди повечето хора да излязат Joy Чувстам се мноооого стара ...

# 574
Момичета, някоя от вас бее писала че е ходила при Драганов в поликлиниката на ВМА. Какъв е телефона за записване на час там?

# 575
  • Пловдив
Здравейте. Бях писала, че зеленчуковите пюрета не ги разреждам, защото в тях има АМ  Joy Ужааас! Как може да говоря такива глупости. В кашите да, ама пюретата ... спя и пиша. Извинявам се.  Blush

На Вики й нямаше нищо от боровинките. Но след като опита малина й излезнаха пъпчици. Все още кожата й е като шкурка. Питах лекарката, но тя каза, че щом пъпчиците й са под брадичката по вратлето и гушката, значи не е алергия /тя се проявявала по телцето, гърдички, коремче/. Явно й се запарва това место от многото гънки /тя е пухкавка/ и стичащите се лиги, които постоянно й държат мокро. Мажа със Судокрем и се повлияват.

Нощните паузи са ни различни. Понякога през 2 часа се буди, друг път само в 1ч и после в 6-7ч. Закпива към 20.30ч. А ние лягаме най-късно до 22ч. Не издържаме повече Simple Smile

Гелчета за зъби използвам /Пансорал/, но не виждам ефект. Най съм доволна от Камилия - на дозички е и се пие. Много й харесваше на вкус /макар че е напълно безвкусен Simple Smile))/. Нурофен й давам вечер понякога, но като цяло голяма не е драмата с никненето. Вече почти месец горният й венец е ужасно поддут и ги няма тези зъби ...

VIKY_V внимавай със стъклените чаши. Племенницата ми ги ядеше.

Не вярвам в уроки и нямам червени конци, нито сини мъниста. Грешка. Второто го имам на количката, закарфичено с безопасна игла, но свеки ми изкара душата и аз нямах избор  Peace  Laughing

Последна редакция: нд, 20 мар 2016, 12:06 от Racel

# 576
  • София
Моя щурчо не обича много-много да спи през деня,спи по няколко пъти по около 20 мин.Когато сме на вън може  по 1-2 часа.За сметка на това заспива 8;30-9 вечерта  и става 6;30-7 сутринта.
Почти не се буди през това време,но ако замрънка му давам бибата  и продължава  да спи!

# 577
Аз съм забравила въобще че съществуват уроки и забравям даже че е възможно да го урочасат. Нагласата е по важна. Като не си мислиш че го урочасват докато му се радват - не се случва. Само леля ми като е на гости ми напомня все да съм му измиела очичките като си тръгнели но аз после забравям и така. Имаме синьо око на количката и ние и червен конец на кошарата и това е.  Peace

# 578
Момичета, някоя от вас бее писала че е ходила при Драганов в поликлиниката на ВМА. Какъв е телефона за записване на час там?

Ние ходихме при него, но по-късничко ще мога да ти напиша номера. Надявам се,че не е проблем!

Последна редакция: нд, 20 мар 2016, 19:37 от PoliT

# 579
0898 503010
В нета го намерих Peace

# 580

Ние ходихме при него, но по-късничко ще мога да ти напиша номера. Надявам се,че не е проблем!

0898503010  кабинет 111

# 581
  • Пловдив
Малкият през деня вече не иска да заспива сам и го приспивам на ръце. Мислих си, че са зъби, но май съм в грешка. За сега през нощта си спи. Прави паузи от по 8-9 часа. Но си мисля да взема гелче за венците да пробвам.
И тиквата на Гербер не му хареса, а аз на нея разчитах да си ака сам. Сега се чудя да въведа ли някой плод  newsm78

# 582
Мерси момичета, и а го намерих в нета, но реших да не би да е личен и затова да питам.
Благодаря ви още веднъж!  bouquet

# 583
Малкият през деня вече не иска да заспива сам и го приспивам на ръце. Мислих си, че са зъби, но май съм в грешка. За сега през нощта си спи. Прави паузи от по 8-9 часа. Но си мисля да взема гелче за венците да пробвам.
И тиквата на Гербер не му хареса, а аз на нея разчитах да си ака сам. Сега се чудя да въведа ли някой плод  newsm78

Ами аз си мисля че са зъби, аз също го приспивам защото иначе е голям рев и дъвкане на играчки. Започнах да го мажа с калгел. Май му поотминава и успява да заспи. Много е изнервен и раздразнителен.  newsm45

# 584
По колко дни въвеждахте първата храна и всяка следваща?

Общи условия

Активация на акаунт